Kako ste glasovali?
Elekcija, 09.06.2024 ob 14:49
Se pravi, da bo šla Resnica v Bruselj?
BI bla zlo vesela, ampak ne bo šla. Kot sm v eno temo že napisala, bo morala EU past še nižje navzdol, da se bo folk zbudu. Mooooogoooče pa res pride v Bruselj pr naslednih volitvah, če bo EU še obstajala 😛
Ena južna neprijavljena, 09.06.2024 ob 14:53
BI bla zlo vesela, ampak ne bo šla. Kot sm v eno temo že napisala, bo morala EU past še nižje navzdol, da se bo folk zbudu. Mooooogoooče pa res pride v Bruselj pr naslednih volitvah, če bo EU še obstajala 😛
Pri volitvah ste najbolj zagnani, najbolj ubogi na umu, enako kot pri teorijah zarot. Tumasto kot kic, trdo v bučo kot kamen bo najbolj norelo in posiljevalo okolico s “ta pravimi” in da je nujno treba it obkrožit…☝️😁
No, kako sem volila. Vstala ob 6. uri, vzela recnije.
Se umila in preoblekla, pa župo dala na šporget.
Pol sem ob 7.30 fruštek prpravla, sma pojela, pol sem posodo pomila in se šla stuširat, se preoblekla in si prpravla osebno in vabilo, uzela kluč od stanvaja in sma skup z mojim šla do volišča, k je 30 m stran ud stanvaja. Sma pršla ob 8. nut, puzdravla, se najprej 1x pudpisala, pol pr drug mizi še 3x. Skor sem se zmatrala.
Popokala sm vse pildke, se usjedla na stol, liste po miz razstavla in zapisala kr sm huotla.
Koga, kaj in kuk sem volila pa ne smejm puvejdat ker je še kr vulilni mouk.
modrivrag, 09.06.2024 ob 15:04
Pri volitvah ste najbolj zagnani, najbolj ubogi na umu, enako kot pri teorijah zarot. Tumasto kot kic, trdo v bučo kot kamen bo najbolj norelo in posiljevalo okolico s “ta pravimi” in da je nujno treba it obkrožit…☝️😁
EH Viharc, NOBENGA ne silm koga mora volt, še za svoje bližnje ne vem koga so oz bodo volil, me tud zanima ne.
Redko sploh hodm na volitve, zdej sm pač šla, ker mi ni všeč zdajšnje vodstvo EU, politika, ki jo vodjo. Pa nikakor tuki ne mislm, da bi pa moral bit na strani RF, ne bo se smel pa tolk naslanjat na Amere. Itak vem, da spremenila ne bom NIČ. Ampak lej, po dolgem cajtu, mi je spet uspel it volt. Kdaj, če bom šla naslednjič spet, pa lej, ne vem.
Ena južna neprijavljena, 09.06.2024 ob 15:15
EH Viharc, NOBENGA ne silm koga mora volt, še za svoje bližnje ne vem koga so oz bodo volil, me tud zanima ne.
Redko sploh hodm na volitve, zdej sm pač šla, ker mi ni všeč zdajšnje vodstvo EU, politika, ki jo vodjo. Pa nikakor tuki ne mislm, da bi pa moral bit na strani RF, ne bo se smel pa tolk naslanjat na Amere. Itak vem, da spremenila ne bom NIČ. Ampak lej, po dolgem cajtu, mi je spet uspel it volt. Kdaj, če bom šla naslednjič spet, pa lej, ne vem.
Saj je vseeno kako ti razumeš južna. Povem direktno in realno kot je. V reali se s takimi ljudmi ne družim in če pa le že kdo začne ga ignoriram in hitro utihne.
modrivrag, 09.06.2024 ob 15:19
Saj je vseeno kako ti razumeš južna. Povem direktno in realno kot je. V reali se s takimi ljudmi ne družim in če pa le že kdo začne ga ignoriram in hitro utihne.
JuŽna je itak GLUPA, ne razume nič. Tko da sploh ne vem kaj si se vtaknu vame, IGNOR. Odgovorila sm na avtorjevo vprašanje.
So mi pa res drugač všeč direktni, REALNI ljudje. Ne uni, ki si zmišljujejo zgodbice pa, ki bi radi vidl, da si kot ONI.
Za Sukičko in trikrat ZA. Upam, da SDS ne dobi večine in Nsi, Stevanovića pa seveda nagradite z glasom, lopova odvratnega, med demonstracijami k je bla piz… je pil kavo v Aleji papak en. Krade kot sraka, edini pošteni so men v Levici in edini pravi socialdemokrati. za desnico pa nisem, ker je njihova EPP na oblasti, pa imamo vojne, inflacijo, ukrajinsko žito na veropskem trgu, vse za % orožarske industrije.