Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste izgubili nedolžnost?

Kako ste izgubili nedolžnost?

Povejte nam forumaši

Ne spomnem se točno. Sam vem da me je rit še nekaj časa pekla.

nič je nisem izgubil, sem se moral kar pomatrat, da sem se je znebil…

S prostitutko. V bistvu sem kar ponosen na to. Predvsem, da nisem predolgo cakal in sem lahko neobremenjeno kvalitetno zivel dalje.

pa ništa, metno i posto muško…

Jaz sem jo izgubila tako, da sem skočila v morje.

Jaz pa mojo na zanimiv način :))) ma nevem če bi pisala

Župnik pri 10 letih. Dobil sem pa 100 mark za tisino in 2x Milko.

Odgovor na objavo uporabnika
Kren392, 19.03.2023 ob 12:23

Župnik pri 10 letih. Dobil sem pa 100 mark za tisino in 2x Milko.

Upam da ti vsaj Milka ni ušla in si jo dobro obdelal 😅

Posilila me je učiteljica matematike pri dodatnem pouku, aja osmi razred, bil sem ful razvit in kosmat.Meni se je zdelo strašansko ql da sem lahko učiteljico, njej pa je tudi prišlo da se še danes spominjam kako se je tresla kot šiba na vodi, da o glasovih ne pišem.

Saj ženska sploh ne izgubi nedolžnosti. Kako bi pa izgledala naša lepa narava, če bi te nedolžnosti vse naokrog ležale. Jaz jo samo naprej porinem, še nikoli nisem ničesar ven jemal, razen tistega kar sem ji posodil. Pa še to stvar mi je vrnila v takem stanju, da me je je bilo sram priznati, da je moj.

makacivcata, 19.03.2023 ob 11:50

pa ništa, metno i posto muško…

a kokiju?

ojoj…. 🙂  Bi znalo biti res.

Tud jst sem zgubu nedolžnost kot ministrant, star 12. Župnik me je naučil, kako ga dobro pof****. Rekel je takrat, to bo najina skrivnost.

Pred leti, ko sem bila na počitnicah pri babici in dediju. Ko sem se en večer ulegla k babici, je stopil v sobo dedi in babica se je takrat umaknila v drugo sobo….On se me je dotikal tam spodaj in potem….Vem da me je zelo bolelo…Grdi spomini

ti makić, 19.03.2023 ob 14:55

a kokiju?

ne. anji.

Dashenkaa, 19.03.2023 ob 11:54

Jaz pa mojo na zanimiv način :))) ma nevem če bi pisala

Za 500 EUR?

vem jaz, 19.03.2023 ob 15:17

Za 500 EUR?

ne, ampak pa avanturistična stvar bila. Interesna. Mogoče napišem v naslednih danah. In zanimivo, prvi ka spala z njim je bil en Italijan. (Ne moj mož ma že bli takrat za mene Italijani) :))))

Ko sem ukradel tri stvari v trgovini v San Marinu. Prstan, un velik turistični svinčnik in neko plišasto miš.

Nisem je izgubila, sem kar fajn razmislila in dobro vedela kam gre :D. Lahko rečem, da sem se super odločila, ob pravem času in s pravo osebo.

Mali koki, 19.03.2023 ob 11:15

Ne spomnem se točno. Sam vem da me je rit še nekaj časa pekla.

Dobra 🤣🤣🤣

IN to ni hec.

Gospod župnik se danes mašuje.

pri 11, župnik mi je dal hlačke dol

Si takrat že mela kosmato pizdo?

Itak da ja saj do 11 še danes ne zmam prešeti, torej mislim da sem imela 11, morda 52, tam nekje.

New Report

Close