Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste odkrile, da ima mož ljubico?

Kako ste odkrile, da ima mož ljubico?

ženske znate bit  take p….,ko vam nekdo pove, kako se obnašati do moškega.

Če si ženska v pravem pomenu besede, te moški nebo nikoli prevaral.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10459, 02.12.2023 ob 15:31

ženske znate bit  take p….,ko vam nekdo pove, kako se obnašati do moškega.

Če si ženska v pravem pomenu besede, te moški nebo nikoli prevaral.

Babe glupe se med sabo koljete, namesto da bi se podpirale.  Najbolj sikate ena po drugi tiste ,ki imate doma največjo štalo.

Anonimno 10612, 02.12.2023 ob 11:31

anominmi, 02.12.2023 ob 11:16

Sgbc, 02.12.2023 ob 10:59

Anonimno 1580, 02.12.2023 ob 09:34

h54rh, 02.12.2023 ob 09:29

Anonimno 4699, 01.12.2023 ob 20:32

Obnašajte se kot ženske,bodite ženstvene,malo se uredite za svojega moškega,ne bodite tecnobe,dajte nekaj nase,uredite se in redno sexajte s svojim moškim.Ce boste vse to naredile,ne bo imel Ljubice!

Ti si pa z drugega planeta. Moški nima ljubice, ker doma ne bi bil zadovoljen.

Sem moški in nimaš prav

Ni res. Največ skokov čez plot se zgodi, ker so ženske neurejene, nič ne dajo nase, so tečne, po porodu moške zavračajo , so vedno pred seksom utrujene,  nočejo seksati, pogojujejo seks z opravili, se grejo trgovino, torej ti to naredi, pa mogoče seksava. Potem pa srečajo voljno mlado pripravljeno na brezpogojni seks , valjda jih zmeša. Preberite si knjigo od Melite Kuhar, iskreno o intimnosti .  Točno take primere govori iz svojih primerov svetovalnice,  nihče ki bi bil zelo zadovoljen doma, ne vara.

Če bi butlji od moških doma kaj pomagali narediti okrog  gospodinjskih del, bi ženska imela kaj časa tudi zase, se tudi urediti, ne pa da je ves čas utrujena, in sita vsega, in gleda moškega na kavču  ,ki ne ve kaj bi sam s sabo.

Moški butlji, vprašajte ženo , kako ji lahko pomagate, ali pa se sami kaj lotite delat ,od  kuhanja, pomivanja, pranja, sesanja, ne pa da vse čaka revo ženo.

Pa boste videli razliko,  bo žena bolj zadovoljna, manj tečna, in bo bolj za posteljne igrice ,tako pa ste moški sami krivi, da je tako, ste vse obveznosti preložili na ženo, vi moški pa ne veste kaj bi sami s sabo!

te pa ti primi kramp v roke in idi kopat jarke…

Pofukane babe se samo zgovarjajo na gospodinjska dela.Pa kaj celi dan kuhaš pa likaš. Pa kaj imaš 1000m2 veliko hišo. In poješ za 10 prascev ali kaj. Vse je v babjih glavah. Sem poslušal intervju od Romana Vodeba, ki govori o ženskah. Svetujem vam, da ga poslušate .Ženske zapolnite si nekaj. Zadovoljen moški pri ženski, ne bo NIKOLI VARAL.

pejt na porodniško in popedenaj vse od dojemčka, kuhanja, pospravljanja, trgovine…pol pa da te vidim

Zarja808, 02.12.2023 ob 11:58

Jaz pa ne razumem žensk, ki jim ni do spolnosti s svojim moškim, potem je pa cel halo, ko ugotovijo, da jih vara.
Same ste si krive!

Tocno tako. S polnimi jajci bo slej ko prej začel biti dovzeten za druge ženske. Razen če je čist aseksualen , tak se bo pa zapil. Spolnost je pomembna .

xxl182, 02.12.2023 ob 08:17

kakšne ideje imajo ženske. ženske ste res tko tumaste.

Ti pa tko omejen. 😂

tko684, 02.12.2023 ob 16:58

pejt na porodniško in popedenaj vse od dojemčka, kuhanja, pospravljanja, trgovine…pol pa da te vidim

Tako se podpišem. Pojma nimajo moški koliko žrtvovanja je za družino in otroke, če hočeš imet koliko toliko porihtano..

Ber, 02.12.2023 ob 17:30

Tocno tako. S polnimi jajci bo slej ko prej začel biti dovzeten za druge ženske. Razen če je čist aseksualen , tak se bo pa zapil. Spolnost je pomembna .

Tisti ki bo zelo dovzeten, če ga ktera poboža po egu, ne rabi nosit polnih jajc. Tak bo šel po ekstra dozo, tudi če bi seksal doma vsak dan. Ni to odvisno od žene, odvisno je od goniča.

Moški te jebene jajca si odrežite, ker mislite samo na jebeni sex,  da bi pa kateri kaj pomagal ženi pa vam niti na kraj pameti ne pride. DEBILI ZAOSTALI   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čisti lari fari, 02.12.2023 ob 20:15

Tisti ki bo zelo dovzeten, če ga ktera poboža po egu, ne rabi nosit polnih jajc. Tak bo šel po ekstra dozo, tudi če bi seksal doma vsak dan. Ni to odvisno od žene, odvisno je od goniča.

Podpis. Ne glede na to kako popolno ženo ima doma, se bo pes gonič vedno utrgal s ketne..

Če vidi in ljubi žensko v tebi. Potem ne potrebuje ne mamice in ne kurbe.

Saj verjetno imaš prav. Jemljem nazaj. Tisti ki je pofukelj, bo zmeraj pograbil prvo priložnost za varanje. Pa če doma vsak dan dobi.

je imel vsak dan na sporedu sex, vsak dan, kakor hitro sem odšla na službeno pot za en teden pa si je prasec gnili zaželel sexat z drugo. pridem domov in je pričel delati načrte kam naj grem, da bo on raj i z njo…no in je odšel po 3 letih sem ga šutnila k tisti, vendar žal niti ona ga ni želela.

pa je imel doma popolno žensko!

in še enkrat, MOŠKI STE VEČJI PRASCI. sex vsak dan, urejena, spoštovana s polno denarja, kuharica pa mu ni bilo dovolj.

moj kurbir, 02.12.2023 ob 21:04

je imel vsak dan na sporedu sex, vsak dan, kakor hitro sem odšla na službeno pot za en teden pa si je prasec gnili zaželel sexat z drugo. pridem domov in je pričel delati načrte kam naj grem, da bo on raj i z njo…no in je odšel po 3 letih sem ga šutnila k tisti, vendar žal niti ona ga ni želela.

pa je imel doma popolno žensko!

in še enkrat, MOŠKI STE VEČJI PRASCI. sex vsak dan, urejena, spoštovana s polno denarja, kuharica pa mu ni bilo dovolj.

Res pujs.

Naj spoštujejo tiste svoje mrhe, itak si ne morejo nič z njimi pomagat.

Še sreča za nas, da smo ostale brez.

Hudooo, 02.12.2023 ob 21:29

Res pujs.

Naj spoštujejo tiste svoje mrhe, itak si ne morejo nič z njimi pomagat.

Še sreča za nas, da smo ostale brez.

JA PA HODIL NAZAJ ŠE DVE LET JOKCAT, NAJ GRE K ONI, TUDI TAM JE NALETU NA GLUHA UŠESKA, AMPAK GA JE KAR DOLETELA, MU JE ŽENKA NASTAVILA KUKAVIČJEGA OTROKCA, VSE SE VRAČA PRASCI. VSE

Ja je luštn ljubico imet,tista urica radosti, dokler se kaj ne zaplete…

Res je. Ogromno moških, ki ima doma reden in celo dober sex, vara.

Tudi ženske to delamo, nič bat!

Kar naenkrat se je začel ukvarjati s športom. Istim kot ona. Reden šport = reden sex

Tiste, ki ste bile prevarane,se raje vprašajte,zakaj je to storil…

Anonimno 4550, 04.12.2023 ob 06:47

Tiste, ki ste bile prevarane,se raje vprašajte,zakaj je to storil…

Včasih si delam utvare da imajo moški jajce. Tako pa vidim da ste ene navadne reve. Bi malo naravnost pa naokoli.

Nobena ženska naj ne išče krivdo pri sebi! Če dva nista za skupaj pač gresta narazen. Ne pa takole malo skočit za popestritev življenja.  Skačite kolikor vas je volja ko ste samski.

Ta je pa dobra, ce ima moz doma dober/reden seks, ne bo varal.. Hahaha..

Se prej, ker ocitno dela to rad  redno in pogosto.. To je tako, kot bi rekel, da nekdo, ki doma rad in dobro je, ker zena dobro kuha, da bo v gostilni zadovoljen  jedel samo sendvic.. Tudi v gostilni bo gurman in bo dobro narocil..

Tako je s seksom, tak ki veliko in dobro seksa, bo se prej okol skocil, ima velike potrebe in ego itd.. Poleg tega, kot je ena zgoraj rekla, je imel vsak dan seks, potem pa je sla en teden na sluzbeno pot, pa si je najdu drugo..

Se pravi ni zdrzal niti teden brez..?? Moski mora svojo zensko cakat, kaj ce zboli, en mesec seks odpade itd.. Zato pa taki, ki doma redno. In dosti seksajo, bodo se prej varali, moje mnenje.

Treba se je znat brzdat, najprej doma, cecse doma ne more, kako se bo drugje..

Kot so že pred mano napisale – nova frizura, hujšanje, izgovarjanje na šport (v resnici pa pri drugi…). Pri meni pa ponavljajoča se vaginalna vnetja… Ampak, drek vedno na površje splava. Sem izvedela na koncu. Me ni bolelo varanje, od jeze bi ga lahko zaklala! Mene boli izdaja. Človek, ki ti je vse na svetu, te prevara in se mu ne zdi sploh kaj takega. Žal mu je le, da se je izvedelo .

In, da, sva imela redne spolne odnose, ni bil stradan. Pač, kot je ena zgoraj napisala, gonič.

Naj se jebe dalje.

meni ne rabi povedat nihče in niti ne iščem ali odkrivam, preverjam ali jo ima…. To pač vem in čutim. Vem tudi kdaj se je začelo. Jaz mu sicer vedo rečem, da ko me ne bo doma, da ne bo pripeljal kakšne druge pa se naredi butastega kakšne druge, kaj je s tabo? Ja ok. Midva sva se z leti oddaljila, jaz sem od njega 5 let starejša, zgledam vsaj 10 let starejša, kot sem…. saj se rihtam ampak gubic se pač ne da skriti, na operacijo pač ne bom šla. Sem tudi v meni že 2 leti in mi enostavno ni do sexa, v bistvu me sploh ne gane. Ko mu dam tiste 3x na leto, pa jaz ne uživam, ker enostavno nič ne čutim med sexom…. nobenega užitka, kvečjemu bolečina in komaj čakam, da se konča. Se pač pretvarjm, da je vse ok in on je potešen. Vem, da mu to ni dovolj, zato sex dobi drugje. Točno vem kdaj je sexal, ker mu na faci piše, ko pride domov.

Ločila se pač ne bom, naj ima ljubice, mene pa naj glede sexa pusti pri miru. Vse ostalo pa funkcionira. Se dobro razumeva, on služi denar, jaz doma vse poštimam hišo, otroke, kosila… Njemu ni hudega, meni ni hudega. Samo sexava pač ne!

Men doma sploh ni do sexa s svojo…. rajši sex dobim drugje. Doma se niti ne trudim fehtat, ker vem da bo itak kar nekaj, bedno, nič od nič. Drugje pa vem, da bo strastno, divje, brez zavor in brez kompliceranja.

Moškim je sex zelo pomemben. In tiste, ki doma tiscite noge skupaj, imate možnost, da vas bo prevaral. In prav je tako. Če se vam ne da, zakaj bi mogel bit tudi moški v pomanjkanju.

New Report

Close