Kako ste odkrile, da ima mož ljubico?
Zanima me436, 01.12.2023 ob 18:40
Kako ste ugotovile? Kateri so ključni dokazi, da ima drugo žensko?
Če iščeš odgovore, bodi pripravljena na to, kar sledi. Ker če nimaš plana, samo vedenje ubija in ubije.
Moja izkušnja pa je, da sva si oba privoščila od strani. On dvakrat kratko. Mi je hotel povedati, pa sem ga ustavila, da vem, podrobnosti pa me ne zanimajo. Naj mi pove pač, če bo razmišljal o ločitvi, da se imam čas psihično pripravit. Pa da naj bo pameten, da ne bo pustil, da zanosi, ker kar se mene tiče, si ne želim na stikih za njegovim otrokom letat. Ko je mene zagrabilo, je trajalo vrsto let. Ne na škodo primarnih družin, bilo je pa čustveno in strastno in nisem prav pretirano skrivala. Mož me nikoli ni vprašal. Če bi me, bi ga verjetno zapustila. Ko sva prerasla to fazo, sva občasno povabila na seks še prijateljico, sedaj v šestdesetih pa se nama ne da več kaj dosti. Lahko bi rekla, da sva se naužila telesnih naslad. Če bi hotela, bi lahko delala dramo, pa sem raje izkoristila sebi in nama v prid. Po skoro štiridesetih letih zakona lahko rečem, da je to bila dobra odločitev.
anominmi, 02.12.2023 ob 11:16
Sgbc, 02.12.2023 ob 10:59
Anonimno 1580, 02.12.2023 ob 09:34
h54rh, 02.12.2023 ob 09:29
Anonimno 4699, 01.12.2023 ob 20:32
Obnašajte se kot ženske,bodite ženstvene,malo se uredite za svojega moškega,ne bodite tecnobe,dajte nekaj nase,uredite se in redno sexajte s svojim moškim.Ce boste vse to naredile,ne bo imel Ljubice!
Ti si pa z drugega planeta. Moški nima ljubice, ker doma ne bi bil zadovoljen.
Sem moški in nimaš prav
Ni res. Največ skokov čez plot se zgodi, ker so ženske neurejene, nič ne dajo nase, so tečne, po porodu moške zavračajo , so vedno pred seksom utrujene, nočejo seksati, pogojujejo seks z opravili, se grejo trgovino, torej ti to naredi, pa mogoče seksava. Potem pa srečajo voljno mlado pripravljeno na brezpogojni seks , valjda jih zmeša. Preberite si knjigo od Melite Kuhar, iskreno o intimnosti . Točno take primere govori iz svojih primerov svetovalnice, nihče ki bi bil zelo zadovoljen doma, ne vara.
Če bi butlji od moških doma kaj pomagali narediti okrog gospodinjskih del, bi ženska imela kaj časa tudi zase, se tudi urediti, ne pa da je ves čas utrujena, in sita vsega, in gleda moškega na kavču ,ki ne ve kaj bi sam s sabo.
Moški butlji, vprašajte ženo , kako ji lahko pomagate, ali pa se sami kaj lotite delat ,od kuhanja, pomivanja, pranja, sesanja, ne pa da vse čaka revo ženo.
Pa boste videli razliko, bo žena bolj zadovoljna, manj tečna, in bo bolj za posteljne igrice ,tako pa ste moški sami krivi, da je tako, ste vse obveznosti preložili na ženo, vi moški pa ne veste kaj bi sami s sabo!
Jaz med tednom delam v službi po cele dneve, domov hodim ob sedmih zvečer. Moja žena pa dela po 8 ur in ko pride domov zrihta vsa gospodinjska opravila. Poštima otroke, skuha kosilo, opere cunje, zloži cunje, 1x na teden gre v štacuno po fasungo, 1x na teden generalno pospravi flet. Doma imamo vedno urejeno in čisto. Vsaj 3x na teden, če ne 5x si vzame 1 uro zase za šport. Pa kljub temu nikoli ne reče, da je zmatrana za sex. Sicer ne sexava vsak dan, sexava 1x na teden in je za oba dovolj.