Kako ste poraščene spodaj?
Mene pa zanima kako ste spodaj poraščene ali celo nimate nič? Jaz se skoraj po celi brijem, vendar pa si fant želi čisto gole. Osebno pa me to moti, ker že drug dan zrastejo ščetine in bode.
Kako je pri vas punce?
Po tanovem sem obrita v nulo in je fajn:))
Na črtico :—))
Tako je všeč meni, čisto brez se pa počutim kot 10 letnica, čeprav bi bilo mojemu to najbolj všeč!
Imam crtico,enkrat sem se v nulo,ampak mojemu ni bilo vsec,ker sem izledala kot majhna puncka…
Vedno na nulo. Ugaja obema (mene se posebno vse drugo moti..)
AAA
jest mam pa narajš, če je ene 2 cm okrog čist pobrita, ostalo pa lepo pristriženo.To pa zato, da večja zgleda in da jo je tko lepo lizat.Matr kwa jest uživam, k jo ližem, ene trikrat ji pride, predn ga sploh notr dam.A je prov tko, kwa praute.Moja reče učas, da naj ga že notr dam, da ma že dost lizajna. A tud vm ne paŠE LIZANJE.
jst mam pa trenutno na piramido (trikotnik), drgač pa ekperimentiram od črtice do kocke in čisto brez.
S čim se po britju namažete?
Meni se zmeraj naredijo tečne pikice, ki trajajo tudi po 3 dni – takrat pa so tu že nove dlake;) Vse skupaj potem prav nič seksi ne izgleda. Probala sem že aftershave od dragega, pa me je skoraj skozi strop odneslo od tega, kako to peče….
Prosim za ideje…
Imam iste probleme, kot BarbiK. Le kako se vam obnese brez nadležnih pikic? Moj me včasih pobrije, včasih bi se pa sama, pa pravi, da je seksi, če uide še kaj izpod hlačk. Namreč sem zelo poraščena. Pozimi še gre. Poleti pa bi nikakor ne mogla v kopalkah poraščena. Groza.
Pozdrav.
Vsem, ki sprašujete kako bi se znebile nadežnih pikic po britju.
Ta problem sem imela tudi jaz pa sem ga rešila! Kako?? S časom!!! Koža se s časom in ponavljanjem postopka britja navadi, bolje rečeno utrdi in potem se pikice ne pojavljajo več. Vsakokrat pa si na začetku britja namažem “teren” z otroškim oljem, nato se grem stuširat da se dlakice zmehčajo, nato pena za britje…in začnem. Po britju pa balsam po britju (kar od mojega dragega :))))…
Moj dragi je presrečen, da me je navadil……
Včasih so se spodaj brile samo ciganke in kurbce. Danes za ciganke ne vem, za kurbe pa, ker same povedo, da se še zmerej brijejo. Kam pašete pa same poštudirajte.
Še eden za forum “Prepotentni nezreli moški sporočajo in pozdravljajo”.
Primož, resno razmisli o temle forumu, interesentov se je že kar nekaj nabralo.
Kam spadamo si že sam povedal.
Sicer pa, ker si že tak strokovnjak, vendar ti malo peša znanje in bi dodala-muslimanke si jo tudibrijejo. Morda bi nas pa dal v to skupino?
> Kam pašete pa same poštudirajte.
Kaj pa ti delas tukaj? Ali pases zraven? Ali te rajcajo nase teme – in kam potem pases?
AAA
Kako je bilo vcasih, je stvar preteklosti. Kako je danes s cigankami – ne ves, za kurbe pa – ker same povedo? Vse smo zenske in vsaka ima svoj pogled/misljenje in pravico, da ga udejani (ce s tem seveda ne streze po zivljenju nekomu drugemu). Kam se bo uvrstila po tvoji lestvici, nam je pa prav malo mar.
Imas svoje mnenje – ti dovolimo, da ostanes pri njem.
Kam nas uvrscas – je tvoja stvar in nas ne zanima.
Kam smo me tebe uvrstile – si pa ze lahko prebral. Jaz bi se zamislila nad tem, kam te vecina zensk uvrsca. Pobrigaj se raje zase, da se ti ne bo treba ponujat po Tromostovju.
AAA
O edden, kaj si včasih imel izkušnje z cigankami, da veš da so obrite????
Danes se pač brije cel vesoljni svet, vključno z moškimi! Če ti obrita ali obrito urejena mucka ni všeč bodi raje tiho in sanjaj goščavo!
..po moje nima ženske, pa ga takale stvari rajcajo…mogoče mu pride??? Mu ni treba plačevat….ker očitno so mu “une” predrage ratale…Mislm, da je skrajni cajt, da tud moški dobijo svoj “moški čvek”…
Nič – mi je mož že vse “zgulil”! :-DD
Nooooo drage dame,pa sem zopet med vami!! Vam jaz povem kaj vzamite,samo ne me zopet zmerjat,kaj iščem tukaj!!
Po britju se vzame BEPANTHEN krema,ki jo kupite v lekarni in baby olje SANOSAN,ki ga dobite v Interšparu.Malo kreme in malo olja si nanesete na roko,potem pa na miško,same se boste prepričale,da ne bo nič pikic po britju muce. Pa zahvalo pričakujem,čeprav me boste zopet do kosti brale…………….
Ste se razburile. – Če grem na forum kjer debatirajo mamice pred porodom povedo, da jih v bolnici pri pripravah pobrijejo – torej se ne brije danes ves vesoljni svet.
Tiste ki pravte da moški uživajo ker ste pobrite kot majhne punčke (Mandarina) – to me precej spominja na pedofile.
Res nisem rosno mlad ampak prav star tud ne. v družbi pade tudi taka debata in vam kar povem na splošno prevladuje mnenje, da je naravno in čisto še zmeraj najboljše.
Tisto kar sem zgoraj napisal o cigančicah sem malo za šalo malo za res pa tudi zraven. ste pa zanimive.
OHOHO!!! no, pa se le strinjam. Popolnoma pobrita muca res izgleda kot muca male punčke, kar res asociira na pedofilijo. Čisto zaraščena pa je….če drugače ne, nehigienska. Dosti boljši občutek je na črto, trikotnik…sicer pa…kakor komu paše…
Nosečnice, verjamem, da jih morajo pobrit, če govoriš ravno o tem, preden gredo rodit. Pa si se edden vprašal “Zakaj?” Odgovor ti lahko dam na dlani, ker sem ga pred kratkim dobila tudi sama.
Zredi se za par kilc (noseč namreč ne moreš biti) – (sem v 28 tednu nosečnosti) – in poglej kako oziroma KAJ vidiš čez tisto “gmoto” (ki je meni osebno trenutno na meni prav simpatična). Odgovor, ki ti ga lahko dam je: BORE MALO oziroma ČISTO NIČ! Potem pa to vajo poizkusi še v čepečem položaju, pa bomo vidle, kako dolgo boš zdržal.
Tudi sama sem se prej brila, prvič veliko bolj higiensko, drugič mi je bolj všeč – pač različne frizurce, ker me monotonija ubija. Žal, sem sedaj že tako daleč, ko tudi sama več ne vidim “Spodnjega doma angleškega parlamenta”, kar pomeni, da bodo morali tudi mene v porodnišnici čez dobre tri mesece obriti.
V lokalu je en stari eno vprašal, če ma fajn zaraščeno tam spodi”. Tko ful slinast že skor :)) Pa mi je ženska rekla sam, stari ne ve, d je nova moda.
jap…
Forum je zaprt za komentiranje.