Kako ste poraščene spodaj?
he he. Ta je dober!
Najbolje je, da se namažeš s solea kremo za vneto kožo, za dojenčke, za ritko, ful ok…..
Hej, edden, to je pa malo čudno vse skupaj… a ti pogosto bereš na ženskih forumih, kje in kako se brijejo ženske, celo pred porodom itd… Sorry, sam to se mi zdi malo bolno, da en nepotešen dedec “špega” pri takih izključno ženskih temah, pa celo na porodni forum greš malce pogledat, če bo kaj “sočnega” tam, ha? Sick…
Bi tebe videla, če bi moral rojevat, bi te minila vsa “vzburjenost”…
Get a life!
Mimogrede, ženski forum smo si “izborile” ravno zato, da imamo svoj mir, če pa se že prituhnete sem, vsaj dajte mir in ne solite pameti!
Ženski čvek je ženski čvek!!!
Samo tako vprašam – kaj imaš ti sploh za hodit brat, kako “pobrijejo mamice pred porodom”??? Zakaj te to tako zanima? Pa ne mi rečt, da te zanima iz medicinskega vidika? Res, sorry, samo to je bolno…
Pred dvema mesecema sem mal za salo mal za res..spodaj okoli muce vse pobrila, ostala je le na vrhu ena mala crtica dlacic..pa se te sem postrigla do ene par mm velikosti.Naslednji dan je bilo grozno, pikal srbel rdece pikice in norela sem,potem sem ugotovila, da ce se lepo vsak dan ob tusiranju pobrijem je vse okej.Zgoraj kjer je le crtica dlacic,pa se depiliram z brivnikom, ki dlake populi z korenino, mene to ne boli in tako je tam koza mehka, gladka in dolgo brez dlacic.
Ja sedaj ko sem se nasla,ko nic vec ne pika, bode, ne srbi, ni vnetij, uzivam,ja je lepo biti tko urejen, prvic zaradi higiene, drugic je to mojemu zelo vsec,predvsem pa je vsec sedaj meni, ker se vse bolj cuti, rajca ma pase in lepo je bit spodaj tko sfriziran;).
p.s. Mal sem se obremenjevala kaj bo rekla ginekologinja, pa je moja prijateljica in me pogleda in rece:” Opa,si taka kot ostale.”Jaz pa njej :”Halooo,kako a so zdaj res vse take?” In mi zatrdi: “Seveda, danes so “cudne” une, ki so spodaj se vse porascene.”In ginekologi na to gledajo pritrdilno, predvsem zaradi higiene, tko da ce ima kaksna zadrzke samo zaradi tega, kar veselo na delo,ne bomo smotke za njih, ker smo spodaj lepo urejene.
Ej..edden,vprasaj se kam spadas ti, sem sigurno ne.
Ko se ze javljas bi vsaj napisal kaj pametnega ne pa neko sranje iz pamtiveka, zivimo v letu 2004, hej zbudi se!!!
Erina je povedala to, kar sem hotela jaz, glede nosečnic pri porodu.
Spomnim se naše prve prakse na porodnem oddelku, seveda smo morale brit vse porodnice. Tudi me smo se spraševale, kako to, da niso pobrite- je bilo dosti mladih, pa to. In potem valjda- klik; trebušček. 🙂
Spomnim se ene ženske, srednjih let, zelo urejena ženska. Spodaj je bila vsa porezana, sama nam je povedala, da se je skušala brit, pa ji ni uspelo ker preko trebuha res nič ne vidiš. Kar je logično. Ampak moški na to seveda ne pomisli.
Zato brijejo porodnice pri porodu, ja.
Drugače jaz se brijem odkar pomnim, odkar sem opazla svoje prve dlake. 🙂 To mi je edino higiensko in edino estetsko.
Brije se tudi moja mama, pa njene kolegice, pa seveda vse moje kolegice brez izjeme. Tako pač je.
Mi smo meli v srednji šoli v prvem letniku en predmet Zdravstvo,higiena, sociala, kjer nas je profesorica (mimogrede tudi žena ginekologa) učila, da je britje edino pravilno, edino higiensko.
Aja, glede pikic imam še en nasvet- baby puder!
Postavite vprašajne ali se tudi vse brijejo pod pazduho?!
To mi je pa ZELO všeč, ker ženske običajno na to pozabijo! In smrdijo.
In zakaj ne smem brati prispevkov tu na forumih, saj so javno napisani, mar ne? Za vas je vse takoj bolno, če kdo malo starejši kaj komentira.
Še trikrat bom napisal: čistoča, čistoča, čistoča. Tudi to imajo ginekologi najraje.
Mi je pravila žena, da v kabinah v gin. ambulantah smrdi po švicu, da je kaj!
Na to raje mislite, ne pa na fazone vaših p…!
> Postavite vprašajne ali se tudi vse brijejo pod pazduho?!
Seveda se vse brijejo pod pazduho, to je pa ja higienski minimum. Halo, kje pa zivis??????
Še eno vprašanje: ali se vaši najdražji tudi brijejo v NULO?
Me prav zanima….hahaha
enna, v Ljubljani, v Ljubljani.
Pa včasih pobegnem iz kakšne čakalnice ali pa prej stopim poleti iz busa, ker kakšna damica tako smrdi, da ni za vzdržat…
Ne vem, s katerimi ženskami imaš običajno opravka, da se pozabijo pod pazduho obriti, ampak mislim, da tiste, ki se brijejo spodaj, ne pozabljajo na pod pazduho. Večina žensk tukaj pa spada med take (vsaj po odgovorih sodeč). Tako, da nas ne obsojati za ostale, ki jih ni tu……
Jaz imam lepo depilirano,to pa zato,ker je to delo prevzel moj dragi.On obrije mene,jaz pa njega,to traja kar nekaj časa,sprva mi je bilo malo neprijetno,sedaj me pa vedno znova vzburja.Poskusite še same.
Ojla punce in fantje,
no ne zdi se mi prav da takole zmerjate naše moške opazovalce. Saj niso nič tko groznega napisali, pač imajo svoje mnenje, pa kaj če je ženski forum. Vsaka od nas je tudi kdaj pobrskala po forumu ki ji ni namenjen, če smo iskrene ne?
Uglavnem mene moška mnenja prav nič ne motijo, moti me pa to stalno prerekanje in neodobravanje drugačnih mnenj…
Vsi drugačni, vsi enakopravni… Se še spomnite ženske?
No pa še moje mnenje. Čista nula je zares pedofilsko nagnjenje, meni je nagravžno, sem se počutila kot ena 5 let stara punčka z jošk….. . Bilo je silom prilike, ker sem imela operacijo. Na vsak način pa mora biti spedenana, tko kot se reče – da izgleda lepo in je higiensko.
Enna, žal te moram razočarati, da se vse brijejo pod pazduho. Bi bilo skrajno zaželjeno, pa žal ni tako… Ozri se malo okoli sebe, npr. na fitnesu, poleti poglej ženske ki nosijo majčke brez rokavov… Pa kot je že naš moški rekel… na avtobusu, ko se držijo za štange…, pa še kje bi se našlo. Bljak, res nagravžno.
Brina
Punce,kar se tiče rdečih pikic in mazoljčkov je takole;kupite si ženski brivnik,uporabljate ga lahko za popolnoma vse dele telesa(razen na glavi ali bradi),brijete se na suho in se potem samo umijete.Koža ni nič razdražena in zato ni nobenih “posledic”.
Dobiti se ga da že za slabih 10.000,imajo pa takega,ki se polni in se ga uporablja brez žice(priročno za potovanja) ali pa na kabel.
Imajo pa tudi kombiniranega,da brije ali puli.Meni osebno je puljenje pravo mučenje.
In tako si lahko frizurco uredim z lahkoto!
Ej edden..ma nimas pojma..sploh ves kako se brije,kaksen moski pa si,hihi?!
Brije se z vodo , milom,al peno, no na koncu brez vode ne gre, kaj to pomeni, da se clovek umiva in je cist!
Da pa kdo zaudarja, je pa itak normalno, sto ljudi sto cudi in verjem da prej zaudarja kosmatinka kot depilirana zenska. Razlog ti je pa znan!
Jst pa mislm da ni lepšga kot čist pobrita pa še kocine se ti ne nabirajo v goflji k jo ližeš.Ful dobr ja.
ej, sara*, samo eno vprašanje, tako malo mimo teme: a ti ni nič čudno, če imaš prijateljico za ginekologinjo? Jaz imam sicer tudi eno kolegico, ki je dr., a ne vem, če bi lahko k njej hodila… :-)) A ti ni npr. malo čuden občutek?
manca1..ne ni..ker je dobra prijateljica in jemljem jo kot zdravnico, najprej, sele nato kot prijateljico.
A da bi jih pobril kar tip/mož doma, pa nosečke ne pomislijo??? Svašta! Določena opravila ženske pač lahko prepustite “profesionalcem”! 😉
Ja, Vseved, to vprašanje sem si zastavila tudi jaz! 🙂 Jaz bom ziher mojemu rekla, naj to opravi, ne bom hodla z džunglo okol, samo zato ker sem noseča. 🙂
Pozdrav nika je možno da bi vidli sliko mene fejst zanima kako imate poraščeno lp hvala
Sedaj je že siva in bolj redko poraščena.
Hej. Moja muca je cela pobrita, po britju pa si jo namažem z ognjičevo kremo, je super mastna in se ne vpije takoj v kožo, naredi pa nek zaščitni sloj in to je do sedaj edina krema, po kateri ni pikic in srbenja :).
Hehe, sva se pa zadnjič z dragim dogovorila, da si je en mesec ne obrijem, ker bi rad kosmato božal, pa bom rekla da je fajn izkušnja, ni pa to za vedno, je bolš gladka 🙂
Popolnoma gola 🙂
Popolnoma gola :)[/quote]
Daj že enkrat vedi, da je prava pi*čka neobrita in je poraščena.
Forum je zaprt za komentiranje.