Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste praznovali Abrahama?

Kako ste praznovali Abrahama?

Kakšno praznovanje ste si privoščili? Ali vaši prijatelji? Starši?
In kako vam (na tak način) je bilo všeč?
Kako bi /boste praznovali sami, ko boste prišli do tja?

Naša “vas” je itak čisto avt kar se tiče praznovanj, najsibodi 30 let, 40, 50,60……
Povabljenih od 70 do 100 ljudi, gostilna ansambel…..skratka meni osebno preveč.
Ravno včeraj smo imeli 40 letnico kjer nas je bilo cca 80 ljudi v gostilni….
Jaz praznujem drugo leo okroglčo in glede na to, da imam poleti bo vsekakor padel piknik. Kdo bo lahko bo prišel kdor bo na dopustu ga pač ne bo. 3 jurčke pa nikakor ne mislim dati za eno okroglo letnico. meni je vsako leto pomembno.

Za mojega moža smo naredili kosilo v ožjem družinskem krogu ( starši in sestre z možmi), čestitko na radio in to je to. Ko bom jaz prišla do tja, bom naredila enako.

Pri nas v hrvaški Istri se 50 letnica ne praznuje nič drugače kot druge okrogle obletnice.

Kako jo bom jaz praznovala? Pojma nimam, pri zadnji okrogli torej, pri 40. sem imela kar močno krizo, upam, da bo pri 50 vse ok.

Očetu smo za 50. obletnico pripravili piknik pri domači hiši (vrt je precej velik), najeli smo tri godce (frajtonarca-klarinet-kontrabas), vzdušje je bilo prav lepo, bilo je okoli 80-90 ljudi, bilo je polno gužve, ampak je bilo lepo, stroškov pa je bilo za nekaj okoli 3.500 €, ampak mi tega denarja za očeta ni bilo težko dati, saj mi je veliko v življenju pomagal, smo mu pa člani družine (bratje, sestre) kupili še počitniški tretma v toplicah v Podčetrtku, bil zelo vesel, skrati, če se fajn organizira, je tud potlej dobro.

Lp, Simona

Ime rikobaštler, spodaj podpisana pa Simona?

Ime rikobaštler, spodaj podpisana pa Simona?[/quote]

Podpisala sem se v imenu mojega očeta, se opravičujem,

Ime rikobaštler, spodaj podpisana pa Simona?[/quote]

Saj je čisto logično,Riko je ime ,a je to kaj takega…

A tebi je pa ime DA FUK?

Sama nobenega roj. dneva ne praznujem, mi je čist mimo…in še vedno nisem našla smisla v organiziranju takih veselic ob 50 letnici…se počastim s kakim trekingom v tujini in to je to.

MOJ MOŽ PRAZNOVAL DOMA ZELO DOBRO JE BILO . KO PA SEM BILA JAZ NA VRSTI PA JE ŽŽŽŽAAALLLL BIL MOŽ ŽE ZELO BOLAN IN KMALU POTEM UMRL OD TAKRAT NAPREJ NE MARAM VEČ SLIŠATI ZA R . D.

[img]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRH23-k5pAu9-szyDCIzFYO0f-Xtit0wPSVvV3QTfxydNG5_9UrCA[/img]
Takole.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Nič posebnega, enako kot ostale. Nazadnje je praznovala mama. Šla sta na krajše potovanje, vmes na koncert njenega priljubljenega dirigenta, kar bi šla tudi, če ne bi praznovala. Z očetom sva ji kupila par kart za smučarijo. Doma povabili prijateje na čist običajen večer. Podobno je bilo pri očetu. Tud sam si ne predstavljam kakšnih večjih praznovanj – uf, nočna mora.

Jaz v eni od Ljubljanskih gostilen. živa muzika jugo, starogradska, hrana dobra okoli 50 ljudi, veselo , ni mi žal niti centa.

Kako praznovati, če si brez službe, mati samohranilka in invalid III. kategorije? Obenem na antidepresivih in si želiš samo miru, nobene gužve, nobene veselice in vsevesoljne žlathe? Pa še prijatelji so nekompatibilni z žlahto… prirediti eno praznovanje za vse in reskirati cirkus – ali prirediti eno za žlahto in eno za prijatelje?? Kje dobiti denar? Kam oditi (doma ni prostora)???
Najraje sploh ne bi nič praznovala. … Haha bedno… za umret

New Report

Close