Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste prebolevali covid?

Kako ste prebolevali covid?

Jaz že 7 dni doma, vročina, slabost, kašljanje, bolečine v grlu, glavobol, samo ležim in molim Boga, da ta hudič že enkrat mine. Tako huda in dolga ni bila nobena gripa.

Kot otrok sem imela gripo,10dni sem bila sesuta.Potrpi bo minilo.

Odgovor na objavo uporabnika
hudičeva bolezen, 29.10.2022 ob 12:16

Jaz že 7 dni doma, vročina, slabost, kašljanje, bolečine v grlu, glavobol, samo ležim in molim Boga, da ta hudič že enkrat mine. Tako huda in dolga ni bila nobena gripa.

Cepljenje ni pomagalo? Resno vprašam. Nekateri trdijo, da pomaga, drugi, da je še slabše. Kako je pri tebi?

Tako bolana še nisem bila! Nikoli nisem imela visoke vročine. 3x cepljena. Ne bom se več cepila. Necepljeni v okolici niso zboleli niti 1x v dveh letih.

Dvakrat cepljena. Sicer že dolgo nazaj. Mogoče bi morala še po 3 in 4 odmerek, nevem.

Cepljena, 29.10.2022 ob 12:26

Tako bolana še nisem bila! Nikoli nisem imela visoke vročine. 3x cepljena. Ne bom se več cepila. Necepljeni v okolici niso zboleli niti 1x v dveh letih.

Nisem cepljena. Točno po dveh letih od izbruha sem zbolela. Bila sem pozitivna, brez vročine, en dan nisem imela okusa in vonja. Vse skupaj je bilo 6 dni (zaradi testiranja).

Nekaj cepljenih poznam. So bili kar konkretno bolni.

Brez problema. 3 dni slabega počutja, eno popoldne z malo vročine – do 37,5, dva dni rahlega glavobola, poln nos 1 teden.

Cepljen.

Brez vročine. Močan glavobol en dan. Boleče grlo, poln nos, nato pa konkreten kašelj. Ta še po 10 dneh ne neha. V grlu me draži in potem imam napade kašlja. Jemljem antihistaminik – ta se mi zdi, da pomaga.

Pa utrujenost – naenkrat kot bi se mi spraznile baterije. Zmanjka energije in se naenkrat ful spotim. Prva okužba sploh. Ostali še niso nalezli.

Pred leti, kaki 15 let nazaj sem imela gripo, ležala cel teden z 39-40 vročine, pobirala sem se potem cel mesec.

Kovida (še) nisem imela, cepljena nisem.

3xc, prebolela kot prehlad, 1 dan vročine, isto mož. Otroka, ki nista cepljena, je pa kar fajn zdelalo.

Mož zbolel, en teden v postelji, 38-39 vročine, bolečine, glavobol, kasneje še 1 teden kašljal. Jaz sem se testirala, znakov  ni bilo, bila sem pozitivna. Hči (27) pa je bila ves čas negativna . Mož ima nekaj posledic- ne hudih, neprijetnih.

Aja, on cepljen, midve ne.

Moja mama 2x cepljena, za sedaj še ni zbolela. Ko je videla, kako bogi je bil moj mož, ni hotela po 3.odmerek.

> Kako ste prebolevali covid?

Sem upošteval Goloba. V Grčiji na plaži.

Pri nas vsi necepljeni, vsak preboleval drugace. Hcera 2x enkrat konec februarja, izgubila okus in voh, se sedaj se ji ni popravilo. Imela vrocino, glavobol. Drugic kaselj, bolelo grlo, glavobol in visoka vrocina ampak vse skupaj 3dni. Moz istocsno kot hcer prvic. Visoka vrocina, bolele so ga noge, en teden cist podrt, dva dni ok, potem la spet par dni cist gotov. Jest takrat nisem dobila, skoz testirana zarad sluzbe ( zdravstvo). Dobila sem ga v zacetku avgusta s tipicnimi znaki gripe ( glavobol, visoka temperatura, bolele so me vse misice, nisem mogla spat.  Trajalo 3dni, takrat dbolela tudi hci drugic, moz ne. Po tem sem imela cist zaprt nos in kihala- dva dni, ostali znaki so povsem izzvenrli.Vsi smo bili skoz skupi, nic se nismo ogibali en drugega.

Kot otrok sem imela gripo, vse bolelo, sledila je pljučnica, vročina čez 40. bledla od vročine, 3 tedne sem ležala,  potem sem potrebovala še nekaj časa, da sem prišla k sebi. Covid se me ne prime. Sem necepljena.

Kako ste prebolevali covid? 16h, od tega 8h mal prešvicano spal slabo, naslednji dan sem bil cel dan zaspan k bi bil na fešti in to je to.

Ta prva izvedba. Seveda necepljen; takrt mislm tega tud še ni blo.

A protokola za zgodnje zdravljenje, o katerem plozamo že dve leti i kusur, pa noben ne pozna?

C in D vitamin, cink in kvercetin. To je osnova. a po moznosti se kapsule zelenega caja, ce ne morete spati, melatonin. Potem pa brdo naravnih reči, od hrena, kurkume, cimeta, medu itd.

Kolicine majdete na strani FLCC, Frontline doctors. Ali Zelenkov protokol.

Bistvo vseh tezav je, da ni zgodnjega zdravljenja. Ce nic drugega, si poglejte, kaj UKC piše o dozah D vitamina za profilakso in zdravljenje. Vsaj to.

Brez vročine, boleče grlo in hud kašelj, ker sem prehitro šla nazaj v delovni tempo, se je razvil hud bronhitis z močnim kasljanjem. Čeprav blagi potek, posledice hujše ampak samo zaradi tega, ker sem se precenila.

3x cepljen, prvič sem bil pozitiven šele maja 2022. Dvakrat posmrkal, brez vročine, brez drugih simptomov. Funkcioniral normalno.

30let

rdece bolece grlo angina style

1odni vrocine 38,5

padla skupaj eno jutro

huda vrtoglavica

brez apetita

hujse bolecine v medenici zaradi ze prideuzene endometrioze

mam tudi GERB

hud suh kaselj drazec

jemala sem d vitamin pila ful vrocega caja za pljuca

pila slano toplo vodo

bila brez okusa in vonja od 5dne bolezni pa se 3dni za tem ko sem bla negat.

blo je katastrofa od katastrofe

spala sem 4dni po cele dneve in noci skoraj

obup izcrpana

Najbrz je pripomoglo ker imam ze endometriozo in pa ker sem kadilec

ne vem vsak je drugacen

Protokol, 29.10.2022 ob 19:08

A protokola za zgodnje zdravljenje, o katerem plozamo že dve leti i kusur, pa noben ne pozna?

C in D vitamin, cink in kvercetin. To je osnova. a po moznosti se kapsule zelenega caja, ce ne morete spati, melatonin. Potem pa brdo naravnih reči, od hrena, kurkume, cimeta, medu itd.

Kolicine majdete na strani FLCC, Frontline doctors. Ali Zelenkov protokol.

Bistvo vseh tezav je, da ni zgodnjega zdravljenja. Ce nic drugega, si poglejte, kaj UKC piše o dozah D vitamina za profilakso in zdravljenje. Vsaj to.

Zivim v tujini. Pri nas so ze vsaj eno leto v vseh okoliskih lekarnah police s inkom prazne. Prostor zanje je dolocen, cena je tam, samo Cinka ni. Ne vem, ali ga vsi tako na veliko kupujejo ali ga ne nabavljajo.

cink, 29.10.2022 ob 19:43

Zivim v tujini. Pri nas so ze vsaj eno leto v vseh okoliskih lekarnah police s inkom prazne. Prostor zanje je dolocen, cena je tam, samo Cinka ni. Ne vem, ali ga vsi tako na veliko kupujejo ali ga ne nabavljajo.

Protokol… iz česa tu pa sklepaš da ga ne poznamo ali uporabljamo? Samo vprašanje oz tema je o prebolevanju, ne o tem.

rok-1, 29.10.2022 ob 20:37

Protokol… iz česa tu pa sklepaš da ga ne poznamo ali uporabljamo? Samo vprašanje oz tema je o prebolevanju, ne o tem.

jveljalo je avtorici, ki piše, da leži in čaka, da bo mimo.

na netu ga narocis.

Sem necepljena. Februarja zbolela za omikron. Prvih par dni me je kuhalo. Več ali manj prespala. Po 10 dneh sem že bila ok. Simptomi so me spominjali na običajno gripo.

Nekaj dni vročine, kljuvanja v ušesih, močnega glavobola, dražečega grla, ki izzove kašelj. Ostala brez vonja in okusa, za naprej bomo pa videli.

New Report

Close