Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako ste prišle do seksa z neznancem

Kako ste prišle do seksa z neznancem

Včasih slišim katero,da je seksala z neznancem se pravi sta se prvič videla in hop.Zanima me,kako je do tega prišlo in kako ste ga zahaklale.

Le kje, na internet dam oglas in v roku ure dobim vsaj 100 odzivov.

Večina so nakladači a po parih poskusit znaš ločiti prave in izbiras kot v katalogu. Nekih 10 posto je lepotcev ki se jim izogibam saj pofukajo vse kar leze in ponavadi niso nič posebnega, 50 posto nakladačev, ostale pa ponavadi stestiram prek kamere da vidim da je kurac trd več kot dve minuti.

Najraje imam vezane, ki se doma ne izživijo, ne povzrocajo problemov in potrudijo se.

Skratka kurca danes res ni težko najti če veš kaj iščeš.

Odgovor na objavo uporabnika
Neznanci, 19.12.2024 ob 08:26

Le kje, na internet dam oglas in v roku ure dobim vsaj 100 odzivov.

Večina so nakladači a po parih poskusit znaš ločiti prave in izbiras kot v katalogu. Nekih 10 posto je lepotcev ki se jim izogibam saj pofukajo vse kar leze in ponavadi niso nič posebnega, 50 posto nakladačev, ostale pa ponavadi stestiram prek kamere da vidim da je kurac trd več kot dve minuti.

Najraje imam vezane, ki se doma ne izživijo, ne povzrocajo problemov in potrudijo se.

Skratka kurca danes res ni težko najti če veš kaj iščeš.

Čestitam, vedno so mi bile všeč take, ki vedo, kaj hočejo za svoj užitek. S takimi sem vedno rad le fukač s trdim kurcem.

Ne pofukam vsega, kar gre, sem pa že nekajkrat izkoristil možnosti, ki jih ponujajo spletni zmenki, in bil “neznanec” za enkrat zanjo ali za par, kdaj pa tudi s ponovitvami. Parkrat pa tudi mimo spleta, ko se krešejo iskrice v živo.

Odgovor na objavo uporabnika
Mr Dick, 19.12.2024 ob 09:58

Čestitam, vedno so mi bile všeč take, ki vedo, kaj hočejo za svoj užitek. S takimi sem vedno rad le fukač s trdim kurcem.

Ne pofukam vsega, kar gre, sem pa že nekajkrat izkoristil možnosti, ki jih ponujajo spletni zmenki, in bil “neznanec” za enkrat zanjo ali za par, kdaj pa tudi s ponovitvami. Parkrat pa tudi mimo spleta, ko se krešejo iskrice v živo.

Preko spleta sigurno da se kaj najde,tak v živo,ko preskoči iskra to pa je zelo redko izkusit,jaz sem enkrat in bilo je noro.Seveda je bila poročena😃..sva še potem nekajkrat ponovila.

New Report

Close