Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako ste se počutile…

Kako ste se počutile…

ko ste nepričakovano zagledale dobrega tipa ali dobro žensko iz katere je vrela erotična energija?kako ste se počutile v tem momentu?Tresoča kolena,hitrejše požiranje sline,narasel pulz,zmedena govorica…?

Ne srečujem takih tipov…pismo, Ondi, zdaj sem pa zaskrbljena nad seboj!!!

Ravno v tvoji ustanovi bi pričakoval raznorazne tipe moških…

Sej so lepi moški okol mene..to opazim in opazim:)
Ampak, da bi pa ob njih dobivala kake hude telesne reakcije?? Takega pa že dolgo ni blo, nepričakovano;)

Nikoli ne reci nikoli.kaj pa veš od kod se pojavi kaka stranka,ki je kršila zakon…;-)

ondi za mehka kolena je potrebno več od lepote!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nevidna energija in kemija.

v grlu cmok, noge kot paralizirane,…adrenalin pa šiba po žilah 100 na uro…..nesposobna za kakršnokoli ,,pametno,, komuniciranje.

p.s. pa so najstniška leta že za mano:)

Nodi, saj ti lahko tudi brez tega.

Anika, samo prvič je tako, v drugo komaj čakaš, da se srečaš….

no men je pa všeč, da se stopnjuje ta energija, ta adrenalin … ker kar na suho imet mehka kolena … kaj pa vem no. vsake beseda, vsak pogled mora prinest nekaj novega…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pri meni to traja že skoraj leto dni,……..vsako novo naključno srečanje je težje…ali pa slajše….več kemije, več strasti,katera ppo vsej verjetnosti nikoli ne bo potešena…kljub temu da imam občutek da me bo zaradi nje razneslo….sva se videla danes…po 4 mesecih…uuuuuuuhhhhhhhhhhh

anika … zapri oči in uživaj!!!!!!! naj te raznaša!!

New Report

Close