Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste shujšale 20kg in več???

Kako ste shujšale 20kg in več???

Kaj pa vem, ne poznam te pa nisem nek strokovnjak. Povedala sem svoje mnenje, saj je pri meni dobro delovalo. Si uporabljala isti izdelek?

V enem tednu sem shujsala iz 65 na 60, ker sem bila s sinom v bolnici in sem jedla samo tisto, kar mi je pripadalo, brez priboljškov.

Ti pa nasedeš vsemu, kar prebereš, ha?
Testenine iz špinače(saj se nisi zatipkala in hotela reči testenine z dodatkom špinače?)? Testenine brez sladkorja? Ti bogca! Po novem je sladkor še v makaronih problem.
Natern? Ščepec stevie z umetnimi sladili?
Odličen primer, kako nam marketing pere glave.[/quote] mislim, da te bolj moti, ker je nekdo shujšal in obdržal težo, ki je ti ne moreš[/quote]

Pa ne s tem, kar si napisala. Testenine imajo v vsakem primeru enako kalorij, da o crispiju in stiroparu ne govorimo, pa še rakotvoren je – poleg tega, da je redilen. Sladkor si pa s čistim strupom zamenjala. Namesto da bi enostavno nehala jest sladko.

rešitev je veganska hrana.
Za vedno
zdrava boš, lepo boš shujšala oz prišla do lepe postave ter težo obdrzala.

ps :zmerne porcije, veliko zelenjave in sadja ,polnovredna hrana , zdrave maščobe, ter zmerno gibanje..itd

Tako jaz prakticiram 2 leto . Sem pa stara 36 let, visoka 177 ter težka 65kg in zdrava!!

Bravo!! Ti je pri tako hitrem hujšanju ostalo kaj odvečne kože?

New Report

Close