Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako ste z dravjem

kako ste z dravjem

starejsi ko sm, bolj razmislam kva bi mogu zret da bom bol zdrav.

bom reku da se ze sekiram.ko se skup dobimo, pizda , sam o zdravju oz boleznih govorimo vsi nad 50.

mlajsi dajte zdej delat na zdravju . js nism nikol razmislu o tem nikol ni noben reku ne jest tok mastnga mesa  bos mel pol probleme. pe sej tud ceb mi kdo reku b se mu smeju. ker kao. mi k jemo meso smo moski. vsi drugi pa luleki.

vids to. in zdej uni luleki zgledajo pr 58 50js kao moski pa 65plustezave.

kak ste vi z zdravjem.pa leta ce se vam da napisat. tenks

Mož ima težave s holesterolom,poje vse živo,doživel infark.Ne posluša in ne upošteva.Je vse po svoje kadar lahko.Jaz sem ok,jem celo življenje malo in kolikor se,da zdravo.Priblizno tvojih let.Upoštevaj pravila,jej zdravo,se boš tudi bolje pičutil in imel več volje do življenja.Srečno!

Odgovor na objavo uporabnika
max58, 03.05.2025 ob 16:55

starejsi ko sm, bolj razmislam kva bi mogu zret da bom bol zdrav.

bom reku da se ze sekiram.ko se skup dobimo, pizda , sam o zdravju oz boleznih govorimo vsi nad 50.

mlajsi dajte zdej delat na zdravju . js nism nikol razmislu o tem nikol ni noben reku ne jest tok mastnga mesa  bos mel pol probleme. pe sej tud ceb mi kdo reku b se mu smeju. ker kao. mi k jemo meso smo moski. vsi drugi pa luleki.

vids to. in zdej uni luleki zgledajo pr 58 50js kao moski pa 65plustezave.

kak ste vi z zdravjem.pa leta ce se vam da napisat. tenks

Hvala na pitanju, bolj slabo

tudi boljše je že bilo 🤗

..eh ja…bolj kot kaj, koliko. Vseprevec se je. To je tis problwm. Kolicinsko omejit obroke. Pac moje mnenje. Po lastnih izkušnjah, ce se je (malo) manj, kot (malo) več – je bolje.

Jaz sem pod 50, zaenkrat zelo zdrava, teža idealna, nimam holesterola, veliko gibam, kuham doma, kar je bolj zdravo, kvalitetno , jem zmerno, zaenkrat ok. Mož je zdrav, njegov problem je da je deloholik in stvar ki bi morala biti narejena v enem tednu, on naredi v enem dnevu, nato pa ga bolijo mišice.

New Report

Close