Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste zadovoljni s uporabo T2 storitev?

Kako ste zadovoljni s uporabo T2 storitev?

Pozdravljeni,

ker se odlocam za nakup paketa pri T2 (TV, internet, televizija), me zanimajo izkusnje obstojecih uporabnikov T2-ja (kakovost storitve, odzivnost operaterja, resevanje reklamacij).

– Priklop bo na opticnem omrezju.

Zanimajo me samo realna mnenja obstojecih, oz.preteklih uporabnikov, da se lazje odlocim;)

Hvala.

Ne vem točno, približno 10 let imamo t2. Optika. Smo zadovoljni. Prej smo imeli Siol. T2 je 1oox boljši. To so naše izkušnje.

Midva imava T2 internet (nimava tv-ja in telefona) in sva super zadovoljna. Redko je kaj narobe, ko pa je ene 2x v 5ih letih bilo, so se takoj odzvali.

Zadovoljna s storitvami, nezadovoljna z rokom plačila in osebjem na reklamacijskem oddelku. Če imaš redni mesečni dohodek po dvajsetem v mesecu, moraš t2 plačati takoj, ker izklapljajo kot se jim zljubi. Prejšnji mesec so izklopili že okoli dvajsetega in za to zaračunali 20 eurov vsakemu.

Imamo trojčka. Je optika. Dela brez problemov. Mogoče se 1x na lato kaj zgodi, a so hitri in zelo prijazni pri svetovanju /ev.popravilu.

Popolnoma drugačne izkušnje s Siolom. Se je zgodilo, da so nas netegovali tudi 3 dni. No, to so storili dvakrat, potem smo šli na t2.

Pri nas mož plačuje položnice in jih plača po 2 ali 3 mesece skupaj, T2 pa vedno pošlje opomin in takrat po opominu pač plača, pa nam niso še izklopili.
Smo pa zadovoljni s T2, z leti so se popravili. Mi smo šli vmes na Amis, potem smo se pa preselili in imamo zdaj spet T2 in je razlika izpred let.

Zelo zadovoljni.

Tako kot so že zgoraj napisali: so zelo solidni in odzivni, težave so redke in jih ažurno rešujejo.

Kaj pa cena, ste z njo tudi zadovoljni? Imate trojčka, dvojčka ali samo internet?

Joj, To pa ni res. Mi imamo rok plačila 18, pa vedno plačamo zadnjega v mesecu ko dobimo nakazilo. Do sedaj še nismo dobili niti opomina. Imamo pa T2 že več kot 10 let. Smo super zadovoljni.

Za trojčka (TV, telefon, internet) plačamo cca 35-38 eur mesečno.

To pa ni res…izklapljajo sele po dveh,treh mesecih neplacila…pred izklopitvijo pa dobis opomin in klic ..tako,da na debelo lazes…mi imamo T2 ze deset let in smo zelo zadovoljni…so zelo odzivni,se trudijo,da ce je kaj narobe to cimprej odpravijo…

Pri nas mož plačuje položnice in jih plača po 2 ali 3 mesece skupaj, T2 pa vedno pošlje opomin in takrat po opominu pač plača, pa nam niso še izklopili.
Smo pa zadovoljni s T2, z leti so se popravili. Mi smo šli vmes na Amis, potem smo se pa preselili in imamo zdaj spet T2 in je razlika izpred let.[/quote]

tako sem delala tudi sama, dokler mi niso 20. ali 21. novembra izklopili,…plačujem položnice okoli 25. vse skupaj…t2 pač po opominu, ker mi niso pošiljali računa v papirni obliki

katerega dne ste plačali t2 v novembru? katero mesto..jaz mb

To pa ni res…izklapljajo sele po dveh,treh mesecih neplacila…pred izklopitvijo pa dobis opomin in klic ..tako,da na debelo lazes…mi imamo T2 ze deset let in smo zelo zadovoljni…so zelo odzivni,se trudijo,da ce je kaj narobe to cimprej odpravijo…[/quote]

res me cel dan ni doma, a včasih sem in me še nikdar niso prej poklicali…mislim da to dela siol..a t2 tudi? no siol pošlje neko posneto sporočilo..tile tudi? pri t2 sem nekaj manj kot dve leti..mogoeč to delajo za nove naročnike?

To pa ni res…izklapljajo sele po dveh,treh mesecih neplacila…pred izklopitvijo pa dobis opomin in klic ..tako,da na debelo lazes…mi imamo T2 ze deset let in smo zelo zadovoljni…so zelo odzivni,se trudijo,da ce je kaj narobe to cimprej odpravijo…[/quote]

res me cel dan ni doma, a včasih sem in me še nikdar niso prej poklicali…mislim da to dela siol..a t2 tudi? no siol pošlje neko posneto sporočilo..tile tudi? pri t2 sem nekaj manj kot dve leti..mogoeč to delajo za nove naročnike?[/quote]

našla datum odklopa..22.11…pa prej ko me kdo obtoži laganja..prosim…ne….

Smo pa zadovoljni s T2, z leti so se popravili. Mi smo šli vmes na Amis, potem smo se pa preselili in imamo zdaj spet T2 in je razlika izpred let.[/quote]

tako sem delala tudi sama, dokler mi niso 20. ali 21. novembra izklopili,…plačujem položnice okoli 25. vse skupaj…t2 pač po opominu, ker mi niso pošiljali računa v papirni obliki

katerega dne ste plačali t2 v novembru? katero mesto..jaz mb[/quote]

Če plačaš v tekočem mesecu, tudi do zadnjega dne v mesecu, niti opomina ne dobiš. Ker preverjanje plačil zaženejo zadnji dan in če je račun pokrit, je ok. Dobiš pri naslednjem računu nekaj centov zamudnih obresti. Če pa cel mesec ne plačaš, potem pa jasno dobiš opomin – že v prvih dneh naslednjega meseca.
Odklopili so te kvečjemu, če nisi plačala 2 meseca.

Je razlika, če 20.12. plačaš račun, ki je zapadel 18.12, 18.11 ali 18.10.
Kdaj je bil v resnici rok plačila?

dveh treh mesecih neplačila? jaz sem jih vprašala če je sploh že cel mesec zamude ko so mi prejšnji mesec izklopili..ker položnice za stanovanje in ostalo zapada od 20.-25 v mesecu..tile imajo pa valuto 17. v mesecu

bilo je samo en mesec in nekaj dni zamude..in tako je že skoz..kaj si zmišljuješ neke dve tri mesece zamude

dveh treh mesecih neplačila? jaz sem jih vprašala če je sploh že cel mesec zamude ko so mi prejšnji mesec izklopili..ker položnice za stanovanje in ostalo zapada od 20.-25 v mesecu..tile imajo pa valuto 17. v mesecu

bilo je samo en mesec in nekaj dni zamude..in tako je že skoz..kaj si zmišljuješ neke dve tri mesece zamude[/quote]

Kdaj je v resnici zapadla in kdaj si jo ti plačala?
Ker se mi zdi, da si malo pobrkala mesece 🙂

Če plačaš v tekočem mesecu, tudi do zadnjega dne v mesecu, niti opomina ne dobiš. Ker preverjanje plačil zaženejo zadnji dan in če je račun pokrit, je ok. Dobiš pri naslednjem računu nekaj centov zamudnih obresti. Če pa cel mesec ne plačaš, potem pa jasno dobiš opomin – že v prvih dneh naslednjega meseca.
Odklopili so te kvečjemu, če nisi plačala 2 meseca.[/quote]

na opominu piše račun za september prejet oktobra zapadlost 17.10.2016 odklop je bil 22.11.2016…

ja ne vem no…mogoče pa samo meni tako hitro izklapljajo 😛

Mi plačujemo povprečno 55, nekaj malega zatelefoniramo, amprak res nekaj malega, koliko ne vem, ker dobim v papirni obliki samo opomin v skupnem znesku, imamo optiko, dovolj hiter internet za najzahtevnejše uporabnike od tv programov pa nič fensi, samo foxe brez fox movies, hbo, ipd

toliko smo prej plačevali siolu, ni nekih razlik po moje…ali pač? ima kdo kaj podobnega kot mi in plačuje manj?

pa še lažnjivci so pravkar ugotovila, hv za temo:-)

ne folgam vsega, torej tudi nisem bila pozorna na to, kaj se dogaja z računi,,važno mi je bilo le, da trio funkcionira in da je vse plačano

prejšnji mesec ko sem bila zaradi odklopa v kontaktu s t-2 jim razlagam po telefonu kako jaz plačujem zadeve..vse skupaj okoli 25. v mesecu

in ker od njih dobim samo opomin računa pa ne dam pač tisti opomin k ostalim položnicam ki so tisti mesec za plačat

in jaz to razlagam oni po telefonu in mi reče da račun jaz tudi dobim..pa pravim da ne, da samo opomin, da bi si račun verjetno lahko ogledala na njihovih servisnih straneh..a nimam energije še za tako

pa pravi ona da ne, da mi pošljejo račun po emailu in jo vprašam na kateri email naslov? pa pravi da na tistega katerega sem jim na začetku dala in mi pove naslov ki sem ga imela pri siolu

ji povem da tisti email uporabnikom zaprejo ko prenehajo bit pri siolu da bi oni lahko to vedeli da ziher nisem prva ki je šla iz siola k t2ju

šele sedaj pri tej temi ko sem vlačila opomin in položnico za potrebe teh ki so me obtožili laganja sem se malo dlje pomudila v mislih pri računih..in sem imela občutek da so mi na začetku pošiljali račune v papirni obliki..in res…v mapi sem našla stare oranžne račune

torej se je ta gospodična ki je govorila z mano po telefonu lagala da sem ji dala za namen pošiljanja računov email naslov od siola ker ji ga nisem mogla dati ker so mi ga zelo hitro po prehodu na t2 zaprli, račune v elektronski obliki na email pa so začeli pošiljati komaj po kakem letu..

pa da se do konca spiham:-) prejšnji mesec ko sem jo nekaj dni po odklopu klicala..pol ure mi je šlo..častna..zihr so odklopili polovici tistih ki plačujejo po opominu..

no ko sem končno prišla na vrsto, sem ji razložila, da tako ne bo šlo, da mi to ne gre ven…da ne bom samo zaradi t2-ja hodila na banko, da naj mi pošlje račun v papirni obliki in stornira tistih 20 eurov za izklop

ei če bi to snemala..oni imajo posneto in me bodo zdaj ziher tožili zaradi širjenja slabega glasu o njih

prisežem da ni slišala niti besede..kot malemu otroku mi je razlagala in dokazovala mojo krivdo in njihovo upravičenost do odklopa..pokroviteljsko, ignorantsko do moje plati medalje..želela je dobiti od mene priznanje da je moja krivda in mogoče še celo opravičilo za nepravočasno plačilo..ne vem.-))))

Račun ni bil plačan v roku, zatorej nosiš posledice. Hočeš rečt da je t2 kriv, da jim ti ne plačuješ v roku?

od kod si ti če smem vprašat? iz slovenije? moraš imet fajn službico da si ne moreš predstavljat kako je če se nimaš časa in energije ukvarjat z računi če funkcionirajo zadeve tudi z opomini..no so funkcionirale…

januarja mi poteče dvoletna vezava..grem drugam..česa takega drugje še nisem doživela

Super so. Imamo jih že 10 let brez težav.

New Report

Close