Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ustaviti drisko?

Kako ustaviti drisko?

Pred tednom dni sem imela epi. napade. Bila sem na urgenci in pri splošni zdravnici.Dala sem kri vodo in blato na preiskave ampak ni bilo nič hudega ugotovljenega. Ampak jaz imam od dogodka drisko in slabo počutje ter sem na bolniški.V sredo imam spet kontrolo pri spl. zdravnici. Jem samo prepečenec banane riž grisine in pijem vodo po malem. Pa še to s težavo ker nimam apetita.Včeraj sem vzela tudi linex. Vem, da je vse od živčne napetosti ampak kako naj si pomagam? Najprej je treba ustaviti drisko. Kako in s čim si naj pomagam. Najhuje je zjutraj, ko vstanem ko vidim da sem sama popoldne ko pride mož iz službe je bolje.

čokolada zapira

* * * * * ********************************************************************************************** Če obravnavaš posameznika takega kakršen je, bo tak ostal. Če ga obravnavaš takega kot bi mogel biti in bi lahko bil, potem bo postal tak. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nekateri ostanejo praznih rok celo, ko se primejo za glavo. *********************************************************************************************

V skodelco daj 4 zlice mlete kave in 1 zlico sladkorja.zmesi in to pol pojej suho…ni fajn pomaga pa..preverjeno

Kave se izogni, ker odpira. – V kakršni koli obliki.

S tako mešanico se prej zastrupiš, kot pa odpraviš težave, he he 🙂

* * * * * ********************************************************************************************** Če obravnavaš posameznika takega kakršen je, bo tak ostal. Če ga obravnavaš takega kot bi mogel biti in bi lahko bil, potem bo postal tak. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nekateri ostanejo praznih rok celo, ko se primejo za glavo. *********************************************************************************************

Coca-cola. Nisem mogla verjeti, ko je pri nas šel rota virus mimo. Paket bobi palčk in par kozarcev kokakole.

Je pa res, da je drugače praktičnoi nikoli ne pijem. Tist dan je ila pa moja najljubša pijača.

____________________________________________________ Only the stupid need organization, the genius controls the chaos! A.E. [url=http://www.ogrevanje-hlajenje.net]Toplotne črpalke[/url] | [url=http://www.alterish.com]Alterish.com - Let's cook[/url]

Coca cola pomaga. Riž pomaga samo, če je dobro skuhan (razkuhan). Naribano, postano jabolko (mora biti rjavo), naribano korenje.

banana + kokakola

Coca cola, aktivno oglje, prepečenec…

Če imaš drisko že en teden, moraš k zdravniku. Pusti te ljudske vraže o coca coli in podobne neumnosti. Morda imaš sndrom razdražljivega črevesja, lahko tudi kaj hujšega. Nočem te strašit, ampak driska, ki traja več kot dva dni ni normalna.

Res, Coca Cola pomori vse.

Čakte mal, če jaz prav berem in preberem, ženski ni nič, le živčne napade ima oziroma napade tesnobe, panike in od tu driska – ker ko pride mož, je ona bolje. Torej, pomagalo bo le kaj za “pomiritev”. če pa se motim, pa kolikor vem, driske zares ne ustavlja nič, če je bolezenskega izvora, mine, ko “umre” zadnji bacil, praviloma kot odrezano. A ona spet pravi, da odkrili niso nič, torej je res lahko kaj na črevesju. Itd. Drugače pa vseeno, en moj otrok je 3 tedne driskal vodo (30x na dan),pa je bil en navaden usran adenovirus, potem pa še 6 mesecev občasno (zaradi istega virusa). Ostali smo ga izdriskali v 1 dnevu do 10 dni.

če že en teden konstantno driskaš si gotovo dehidrirana in rabiš kakšno resno zdravilo, ne glede na vzrok. Lahko da je res samo od živcev, v tem primeru poskusi še kaj za pomiritev – meditacija, tapkanje…
drugače pa je prvo zdravilo medicinsko oglje (dobiš v lekarni brez recepta) in linex.

Mislim da sem danes precej bolje. Tudi apetit se mi je povrnil. Bom videla jutri zjutraj kaj bo prinesel nov dan. Danes je drugi dan odkar jemljem Linex. Morda mi je pomagal.

nić hrane

Tako je, Coca Cola in bobi palčke.

Pri nas ustavimo drisko s čajem iz poprove mete. Še zmeraj je pomagalo.

svetoval bi ti kaffetin, saj opijat zapira. ampak ker praviš da imaš mogoče epilepsijo, ti visok nivo serotonina lahko škodi.
banane so polne magnezija, ki povzroča odprtje. zmanjšaj vnos banan.

New Report

Close