Kako ustaviti drisko?
Pred tednom dni sem imela epi. napade. Bila sem na urgenci in pri splošni zdravnici.Dala sem kri vodo in blato na preiskave ampak ni bilo nič hudega ugotovljenega. Ampak jaz imam od dogodka drisko in slabo počutje ter sem na bolniški.V sredo imam spet kontrolo pri spl. zdravnici. Jem samo prepečenec banane riž grisine in pijem vodo po malem. Pa še to s težavo ker nimam apetita.Včeraj sem vzela tudi linex. Vem, da je vse od živčne napetosti ampak kako naj si pomagam? Najprej je treba ustaviti drisko. Kako in s čim si naj pomagam. Najhuje je zjutraj, ko vstanem ko vidim da sem sama popoldne ko pride mož iz službe je bolje.
čokolada zapira
Kave se izogni, ker odpira. – V kakršni koli obliki.
S tako mešanico se prej zastrupiš, kot pa odpraviš težave, he he
Coca-cola. Nisem mogla verjeti, ko je pri nas šel rota virus mimo. Paket bobi palčk in par kozarcev kokakole.
Je pa res, da je drugače praktičnoi nikoli ne pijem. Tist dan je ila pa moja najljubša pijača.
Čakte mal, če jaz prav berem in preberem, ženski ni nič, le živčne napade ima oziroma napade tesnobe, panike in od tu driska – ker ko pride mož, je ona bolje. Torej, pomagalo bo le kaj za “pomiritev”. če pa se motim, pa kolikor vem, driske zares ne ustavlja nič, če je bolezenskega izvora, mine, ko “umre” zadnji bacil, praviloma kot odrezano. A ona spet pravi, da odkrili niso nič, torej je res lahko kaj na črevesju. Itd. Drugače pa vseeno, en moj otrok je 3 tedne driskal vodo (30x na dan),pa je bil en navaden usran adenovirus, potem pa še 6 mesecev občasno (zaradi istega virusa). Ostali smo ga izdriskali v 1 dnevu do 10 dni.