Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako uveljaviti odškodnino od Maximarketa zaradi zastrupitve?

Kako uveljaviti odškodnino od Maximarketa zaradi zastrupitve?

Sem eden od zastrupljencev iz Maksimarketa. Dva dneva ne morem delati, driskam in bruham. Sem s.p. in si moram bolniško plačati sam.

Kaj priporočate? Kako priti do povrnitve stroškov in odškodnine?

Nikakor. Ni protipravnosti in niso podane procesne predpostavke za odškodninsko. Zato pa je “voda” kriva, ne neko umazano uvoženo opićje prase v kuhinji, ki gre na wc tako, da počepne na školjko in si s flaško vode pere usrano rit. Potem prime kljuko, stikalo, sendvič pakira….

Tole ni naredilo nobeno prase z umazanimi rokami.  Je zadeva bolj kompleksna.  Okužena je voda v celi zgradbi, ne samo v enem izmed lokalov.  Najbrž je počila kakšna kanalizacijska cev in je drek prodrl v vodovodno napeljavo, ki je tudi že porozna.

Odgovor na objavo uporabnika
popokane svinčene cevi, 19.04.2025 ob 14:38

Tole ni naredilo nobeno prase z umazanimi rokami.  Je zadeva bolj kompleksna.  Okužena je voda v celi zgradbi, ne samo v enem izmed lokalov.  Najbrž je počila kakšna kanalizacijska cev in je drek prodrl v vodovodno napeljavo, ki je tudi že porozna.

Če bi bilo to res, bi bila onesnažena cela ulica, ne pa samo en lokal/stavba.

Anonimen15748292, 19.04.2025 ob 14:44

Če bi bilo to res, bi bila onesnažena cela ulica, ne pa samo en lokal/stavba.

Meni je tole tudi max(i 😂) čudno. Kako samo v eni stavbi??

Jaz mislim, da samo v enem lokalu. Kjer strežejo kavice in kosila.

Najboljš, da tegale vprašaš:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/odpovedan-shod-upokojencev-vodilni-so-se-zastrupili-z-vodo-iz-maxija.html

Če noben drug, bo tale zihr kej iz tega potegnu.

Imaš račun?

Plačal s kartico?

Možno, da dobiš kako malenkost če si bil na bolniški, morda razliko, kot če bi delal…ampak ne bo za pokriti odvetnika

Če se boš šel to sam bo drago stalo. Zberite se pa vložite skupinski zahtevek

To je vzorčni primer zastrupitve z vodo okuženo s fekalijami na področju Maximarketa, ki ima svoj vodovod ( ločen od ostalih stavb, svoje prečiščevanje) kako bo izgledalo, ko bo deloval zgrajen kanal co v Ljubljani.

“To je vzorčni primer zastrupitve z vodo okuženo s fekalijami na področju Maximarketa, ki ima svoj vodovod ( ločen od ostalih stavb, svoje prečiščevanje) kako bo izgledalo, ko bo deloval zgrajen kanal co v Ljubljani.”

To pomeni, da Janković pred vašimi očmi gradi biološko bombo – Z VAŠIM STRINJANJEM.

PA TO SO URESNIČENE SANJE HITLERJA.

Zakaj bi bila onesnažena cela ulica?  Počena interna kanalizacija in okuženje internega vodovoda v Maxiju.

V nobenem primeru ne more biti okužba posledica umazanih rok nekega zaposlenega v lokalu, ker so zboleli tudi zaposleni v oddelkih kjer hrane sploh ne prodajajo.  Okužili so se z umivanjem rok v straniščih in z vodo nalito iz pipe.

Poglejte še na FB Ruparja…… objavil podriskane sedež v avtu.  Reveža čaka globinsko čiščenje – na koncu pa poziva vse butlje, ki so nakazali za prevoz v LJ (ki odpade zaradi driskačev), naj pridejo po keš – še rajši pa da ga pustijo stranki, ker nuca.

Ubogi folk, zdaj na kuhanem rižu, ker to baje pomaga. ADIJO šunka :)))))))

Je že objavljeno in dokazano, da je Rupar ukradel sliko z neta.  Na sliki je sedež, ki ga je podriskal nek pes in je lastnica to objavila.

To je bil samo izgovor, da je lahko odpovedal sredin zbor upokojencev v Ljubljani.  Zdaj protest nima smisla, ker nihče ne bi prišel, so se v zadnjem tednu 2 krat angažirali in potovali v Celje.

eh, 20.04.2025 ob 11:36

Zakaj bi bila onesnažena cela ulica?  Počena interna kanalizacija in okuženje internega vodovoda v Maxiju.

V nobenem primeru ne more biti okužba posledica umazanih rok nekega zaposlenega v lokalu, ker so zboleli tudi zaposleni v oddelkih kjer hrane sploh ne prodajajo.  Okužili so se z umivanjem rok v straniščih in z vodo nalito iz pipe.

V vodovodu je 3+ barov tlaka, v drekovodu pa koliko? Nič. Kako bo drek z nič pritiska prišel v vodovod, v katerem so 3 bari in več?

Meni to smrdi na sabotažo zaradi Zokija in cevovodne vojne.

Pa tudi ne razumem, a to so pili vodo v slaščičarni, zadaj je še ena restavracija, spodaj pa picerija Parma. So skupaj bili? Glede na to da je obolelo več različnih ljudi, ne samo iz gibanja Svoboda, gre za lokal ali kaj? Ne spremljam te zgodbe, zato sprašujem, če kdo ve točno, zakaj gre.

Maxi ima samopostrežnico s toploteko, oddelek s hrano za hitro malico (sendviči, pice, suši),  slaščičarno, čokoladnico Dobnik in lokal Moji štruklji.

Jaz pogosto pijem kavo v Mojih štrukljih, redno pa kupujem malico bodisi v toploteki ali na hitri prehrani.

In ja, od srede sem bolna. Ni fajn, želim vsem enako bolnim, da hitro ozdravijo.

No, danes je sicer tudi na črevni del gnalo na wc, pa ne bi mogla rečt, da je bil to vpliv od to, od uzbune, ķar se piše. Poglejte vmesno tedensko v kotlu pod pipami, če se jih ne čisti. Sem vidla zanč v službi, ko so pucali. Pod umivalnikom. Res pa je, da je blo to do dva km stran. Verjamem, da rukajo nehote tudi vdovodni del z deli.

Začni kuhati doma, edino če imaš preveč denarja, da plačaš odvetnike, sodišča in nato še odškodnino maximarketu ker si ga tožil.

Avtor, preveč filmov gledaš. Tu ni Amerika in ne bi dobil niti evra odškodnine.

Anonimno 5912, 20.04.2025 ob 11:25

“To je vzorčni primer zastrupitve z vodo okuženo s fekalijami na področju Maximarketa, ki ima svoj vodovod ( ločen od ostalih stavb, svoje prečiščevanje) kako bo izgledalo, ko bo deloval zgrajen kanal co v Ljubljani.”

To pomeni, da Janković pred vašimi očmi gradi biološko bombo – Z VAŠIM STRINJANJEM.

PA TO SO URESNIČENE SANJE HITLERJA.

Se mi kar zdi, da so člani ve se katere stranke na delu in namensko zastrupljajo vodovodni sistem. Tokrat na primeru Maxija, ki je pač sosed DZ. Vse tole je obupno slabo zrežirano, tako kor znajo samo oni to spakedrati. Vse, da bi spodnesli Jankovića, ki bi tudi sicer že moral oditi v penzijo. Samo kaj, ko za njim v vrsti že stojijo drugi taki iz vseh strank, levih, tasrednjih in zlasti desnih. Se kaj vprašate zakaj ta drekovodna vojna? O ne, niso desnjaki prenehali rovariti. Nič zato, če jim referendum 2021 ni uspel. Vse bodo naredili za privatizacijo vodnih virom. Ne samo Jankovičev drekovod, tudi ostali njemu sicer nasprotni vam Ljubljančanom pripravljajo hudo grižo. Kako bo lepo, ko boste celo za tuširanje morali uporabljati ustekleničeno vodo.

kanalizacijska cev je pocila in je kanalizacija prodrla v vodovodno cev?se tebi blede?si zadet kreten zabiti….zdaj pa malo prevec fantszirate o jankovicevom drekovodu butco

Jupiiiiija, še bo luštno … ali vodni saboterjji so tu, 20.04.2025 ob 16:39

Se mi kar zdi, da so člani ve se katere stranke na delu in namensko zastrupljajo vodovodni sistem. Tokrat na primeru Maxija, ki je pač sosed DZ. Vse tole je obupno slabo zrežirano, tako kor znajo samo oni to spakedrati. Vse, da bi spodnesli Jankovića, ki bi tudi sicer že moral oditi v penzijo. Samo kaj, ko za njim v vrsti že stojijo drugi taki iz vseh strank, levih, tasrednjih in zlasti desnih. Se kaj vprašate zakaj ta drekovodna vojna? O ne, niso desnjaki prenehali rovariti. Nič zato, če jim referendum 2021 ni uspel. Vse bodo naredili za privatizacijo vodnih virom. Ne samo Jankovičev drekovod, tudi ostali njemu sicer nasprotni vam Ljubljančanom pripravljajo hudo grižo. Kako bo lepo, ko boste celo za tuširanje morali uporabljati ustekleničeno vodo.

Glede vode – nihče si je ne more lastiti ker ni naša oz pripada vsakemu. Vsi ki smo začasno na to zemljo, voda pa je neštetih milijon let in bo še…

Kako si lahko potem lastimo nekaj kaj ni naše – vodo!? Lahko jo uporabljamo, imamo odgovornost da jo spoštujemo in ne onesnažimo, ampak nimamo pravico si jo jemljat za svojo.

Je res hecno za slišati odrasle osebe, ki se skrivajo zadaj politike, institucij, podjetja, in si lastijo nekaj kaj ni njihovo!

In večina ljudi tega ne dojema!?

Tako da greš tja na pol litra vode 🍻

Seveda toži lastnike Maximarketa za vsaj  pol milijona €. Lahko bi umrl, to se šteje kot umor.

Eh, ubogi na duhu. Jani, Oggy.. Sedež je iz Černogovega avta pokopan po novem letu, ko je se naslikal koke! Pol leta se je prašek vozilo v tem avtu pa ga niti on,niti njegova lena baba nista pocedula

New Report

Close