Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako v Šparovi mobilni aplikaciji aktiviraš kupone

Kako v Šparovi mobilni aplikaciji aktiviraš kupone

Ko grem v njihovo aplikacijo imam kataloge in Spar plus kartica. Kliknem na Spar plus kartica in se pojavi črtna koda.

Kje so kuponi, ki jih moram dodatno aktivirati?

kupone bos nasla ko bodo na voljo, sedaj jih ni, ker je spar as, zato nobenega ni nikjer za aktivirat

na moj spar

jst sem slikal kupon 25% iz reklame, ki jo dobim na mail..

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 11.01.2024 ob 08:39

jst sem slikal kupon 25% iz reklame, ki jo dobim na mail..

Saj ga dobiš tudi tukaj.  No, tale je že preteklost.

https://www.spar.si/letak/katalog-0224

spar jemal zakompliciral zadevo, nimamo vsi pametnega telefona…, bomo šli pa drugam…

1766, 11.01.2024 ob 08:47

spar jemal zakompliciral zadevo, nimamo vsi pametnega telefona…, bomo šli pa drugam…

Ne rabiš. Poslika črtno kodo iz letaka

ma res ne razumem Sparove poslovne politike. Zakaj za vraga morajo tako komplicirat. Če so vsi kuponi isti, ma zakaj ga ne more imeti blagajničarka pri sebi na blagajni in ga samo potegne skozi črtno kodo. Sekunda dela. Na samopostrežnih blagajnah bi pa isto lahko bili nastavljeni ti kuponi. Pismo, no 😮

Tudi jaz nimam pametnega telefona in ga niti ne želim imeti.

Na svojega pa ne mislim nekih fotk nalagat in jih potem brisat, ker ima telefon premajhno kapaciteto.

Ne bo me tja in končano!

Anonimno 2050, 11.01.2024 ob 08:54

Ne rabiš. Poslika črtno kodo iz letaka

Vidi foro! Letak velja od 10. januarja, kupon na zadnji strani pa 8. in 9.

Na vseh frontah zavaja tale špar.

anonimno9956

letak, ki začne veljati 10.1. pride s pošto vak ponedeljek, po elektronski pošti pa že v nedeljo okoli 15. ure…

in kuponček za 25% popust vedno velja od ponedeljka do četrtka vključno – izjema so dnevi, ko so popusti za upokojence ali kadar je ta špar as akcija…

akcije, ki so objavljene v letaku tekočem tedenskem pa vedno veljajo od srede do torka … se pravi letak dobiš s pošto v ponedeljek in od tega dne že lahko koristiš kuponček, akcijske cene, ki so v njem pa začnejo veljati od vključno srede tega tekočega tedna do naslednjega torka.

Campari, 11.01.2024 ob 09:04

ma res ne razumem Sparove poslovne politike. Zakaj za vraga morajo tako komplicirat. Če so vsi kuponi isti, ma zakaj ga ne more imeti blagajničarka pri sebi na blagajni in ga samo potegne skozi črtno kodo. Sekunda dela. Na samopostrežnih blagajnah bi pa isto lahko bili nastavljeni ti kuponi. Pismo, no 😮

ker potem manj ljudi vnovči bon in prišparajo. verjetno kup denarja na ta račun….

Kaj je Spar As??

spar as  je akcija- kjer za nakupe v določeni vrednosti talajo nalepke  – talajo jih omejeno obdobje in potem ti te nalepke zbrane prinesejo določen popust, ki ga lahko koristiš v obdobju, ki ga trgovec določi

Pa dejte si dol s telefonov je JEBENE APLIKACIJE! Ofce!

Pa jebemu, ne se pustit, da vam vsiljujejo te jebene aplikacije. Naj si jih porinejo tja, kjer sonce ne posije.

Mene Spar ne vidi več, če bo res kej mimogrede, drugače se mi pa ne da ukvarjati z eni jebenimi kuponi, pa ka oni res mislijo, da se nas lajf sam okoli njih vrti? Da bom rezal jebene kupone? Pozabi bato

New Report

Close