Kako v teh karantenskih časih do ginekologa?
Hipotetično gledano, da bi mogla ena nespametna gospodična h ginekologu, saj sklepa, da je zanosila (domači test pozitiven). Brez olepšavanja, odločit se misli za splav.
Kako je sedaj postopek z naročanjem pri ginekologu? Sploh sprejemajo za take stvari ali me že po telefonu odslovijo? Pač iz manjšega kraja sem in pri nas so vse ambulante (ginekolog, zobozdravnik, …), osebni zdravniki, medicina dela, … sobe s pacienti … itd. skupaj.
Ma ti nehi s takimi. Kaj je v teh časih takega? Kateri časi pa so primerni? Saj bi ji tudi pred tremi meseci rekla, da časi niso pravi, pa pred enim letom tudi, pred petimi tudi, pred desetimi pa sploh, pred dvajsetimi tudi ne, pred štiridesetimi tudi ne, pred stotimi leti tudi ne, pred petsto ne, pred tisoč leti ne….. Kdaj torej, za boga milega? Njena stvar, kaj bo naredila in zakaj, a vi pridigarji o pravem času mi vedno dvignete pritisk do neba.
Ma ti nehi s takimi. Kaj je v teh časih takega? Kateri časi pa so primerni? Saj bi ji tudi pred tremi meseci rekla, da časi niso pravi, pa pred enim letom tudi, pred petimi tudi, pred desetimi pa sploh, pred dvajsetimi tudi ne, pred štiridesetimi tudi ne, pred stotimi leti tudi ne, pred petsto ne, pred tisoč leti ne….. Kdaj torej, za boga milega? Njena stvar, kaj bo naredila in zakaj, a vi pridigarji o pravem času mi vedno dvignete pritisk do neba.
[/quote]
Nihče te ne sprašuje za mnenje, otroka obdržat, ali ne. To je izključno avtoričin problem oz. odločitev. Odločila se je. Če ne veš odgovora, kako do gin., ni treba pisat. Razumela?!
Avtorica, najprej poskusi poklicat svojega ginekologa, sicer pa res najbolje , da stopiš na najbližnjo urgenco (prej pokličeš) in ti bodo svetovali, kako in kaj. Srečno!
Nihče te ne sprašuje za mnenje, otroka obdržat, ali ne. To je izključno avtoričin problem oz. odločitev. Odločila se je. Če ne veš odgovora, kako do gin., ni treba pisat. Razumela?!
Avtorica, najprej poskusi poklicat svojega ginekologa, sicer pa res najbolje , da stopiš na najbližnjo urgenco (prej pokličeš) in ti bodo svetovali, kako in kaj. Srečno!
[/quote]
Nihče me ne sprašuje za mnenje, ali otroka obdržati ali ne, zato ji tudi ne pridigam, ali ga obdržati, ali ne. Sem kaj rekla? Napisala sem nekaj čisto drugega. Preberi še enkrat. Če ne boš razumela, se oglasi, da ti razložim. Odgovora pa ji nisem napisala zato, ker bi napisala enako kot že nekdo pred mano: pokliči gin. in vprašaj. Ok?