Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vam je všeč ta interier?

Kako vam je všeč ta interier?

interier 5

Meni zelo! Pa ne mislim drobnarij po tleh in to, ampak splošen vajb prostora. Všeč mi je taka postavitev, da je v enem kotu drugače kot v drugem, všeč tudi kombinacija stilov, ki se ne bije med sabo. v reali bi sicer po moje modri kavč stal na nasprotni strani, tako da bi od tam lahko gledali ven skozi okna, tam, kjer zdaj kavč stoji, pa bi postavili recimo dva udobna fotelja in eno kavno mizico med njima, da bi tudi od tam lahko gledali ali ven skozi okno ali pa nasprotno proti kavču.

Zanimivo se mi zdi. Toplo in domace. Mislim pa, da ti bodo vecinoma pisali, da je vsega prevec, da je kicasto in kaj vem kaj se. Ko hodim k prijateljem po domovih, se gredo vsi minimalizem. Knjig nimajo, kamin je nek sterilen, pohistvo imajo vsi enako, osebnih predmetov ni, donlmove imajo kot apartmaje za oddajo. Vse je svetlece scisceno, barve pa so bela, siva, crna. Ko gredo na pocitnice, gredo v iste sterilne prostore. Take zadeve s te slike pri nas verjetno najemajo samo tujci. Ce je sploh kaj ponudbe v Sloveniji s tako opremo.

Meni se zdi kot bogata ilustracija iz knjige pavljic za otroke. Ampak za ziveti v tem se mi zdi vsega prevec. Za tako pisano opremo so potrebni res veliki prostori, sicer deluje utesnjeno. Vsec so mi svetle barve. In kavca sta preblizu okna. Prvic, ker od takih oken v mrzli zimi veje hlad in drugic, ker okna so zato, da gledas ven, naravo, ne da si proti njej obrnjen s hrbtom. Prah cistiti mora biti mora. Doma nima sterilne opreme, ker je ne maram, ampak tole se mi zdi, da gre v drugo skrajnost. Nekje na sredi med sterilnim in tem bi mi bilo ravno prav.

Ni mi všeč. Sploh ne. Samo za v kakšen film s pravljično zgodbo.

Pa saj nismo doma pri Frodu. To je AI slika. Preveč vsega. Kdo bo to pucal, prah naprimer. Pa kar odprti ogenj sredi dnevne sobe. Pretirano.

Vidim samo en kot. Ogenj na preprogi brez dimnika, polno različnih lustrov. Pravljično in neizvedljivo. Mislim, kamenje na tepihu, ogenj, kaj kurijo ? Drva ? Jih sproti nosijo na tepih ? Medtem, ko berejo, pijejo čaj in se otroci igrajo z avteki ob odprtem ognju.

Samo še ena čarovnica manjka in bi bil prostor popoln!

Super.

Za decemberski praznični čas se mi zdi super. Sploh če se ima otroke. Če bi otroci za praznike prihajali k babici v tako hišo bi imeli res čarobno otroštvo.

Vsekakor bolje kot sterilnost. Danes je toliko sterilnosti, da nič ne zmoti, če si nekdo stanovanje tako opremi. Še zanimivo je.

Za par  minut pravljičnega vzdušja, čisto fajn. Za življenje in vzdrževanje, ne, hvala, prenatrpano, nič praktično, neobvladljivo.

mi čisto preveč nabito in prepolno vsega, tako da niti ni več “domače”. Sama sem veliko bolj za minimalizem, kot je skandinavski dizajn. Preverite https://skandizajn.si/

Našarjeno, kup kiča… vsaj 50% manj stvari bi moralo bit v prostoru, da je prostor lahko miren. Pa mi niso všeč galerijskem, minimalistične moderne hiše ampak tole je pa druga skrajnost.

Pogled na zasneženo naravo je ok, ostalo je težek šund.

Totalen kič. Men se zmeša v pol dneva. Deset različnih vzorcev, pet različnih stilov, še okna niso znal uskladit,  vse nametano, ne moreš v eni črti skozi prostor ne da se ubiješ, vse našavrano počez in povprek. Pa kaj je tist  –  a je ogenj na sred sobe? Res fajn ja.

Mislim, da tukaj ni bilo kaj dosti usklajevanja, ker je slika očitno nastala v eni nevronski mreži.

Kot je napisał Rakun – to je AI generirana slika. A ne vidite tega že naprvi pogled ? Zato pa je tudi toliko nelogičnih stvari gor 🙂 Glede stila pa – stvar okusa – meni je tudi bližji skandinavski design, kar pa ne pomeni nujno hladno in brezosebno. Ne predstavljam si stanovanja brez knjig, umetniških predmetov, sobnih rastlin …

Tole je sicer skrajno, a boho stil mi je zelo všeč in imam stanovanje malo v tem stilu. Deluje toplo in domače. Za vzdrževanje si pa težko predstavljam.

Sem daleč proč od minimalizma, mora biti tudi zelenje, police s knjigami … pri nas se vidi, da tam dejansko živimo.

Ampak tole me pa naredi nervozno, da o tem, kako je AI še zmeraj nelogična – ogenj sredi sobe, okrog preproga, nič dimnika, neke knjige čudno visijo iz stropa…

AI zmetal krivo in pravo na kup. Edino defektna bebo kura je ves navdušen, ko je mentalno na ravni majhnega otroka. Njegovi pojoči debeli črni pajki že ne bi bili, da zgorijo na odprtem ognju sred sobe.☝️😂

New Report

Close