Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako vas moz ali partner zunaj

Kako vas moz ali partner zunaj

Zanima me kako se vas moz obnasa ko ste nekje zunaj skupaj na zabavi, prireditvi,…?
Je z drugimi zgovoren, koketira z drugimi , se nasmiha prijazno drugim zenskam?
Kako se ve obnasate? Pogledate za kaksnim fejst dedcom tako na skrivaj ko sta skupaj zunaj? Ste kaj ljubosumne sorte? Ali je to pac samo zabava?

Če sva nekje skupaj, zagotovo ne koketira, ker ne upa.

Sam ne hodi na zabave, jaz tudi ne. Izjema je novoletna službena zabava, kaj tam dela, pa ne vem (ravno tako kot on ne ve zame).
🙂

Poskeniram teritorij naredim en krog in če katera trzne se zmeniva na wc ju. 😉
Jao kakšne mate.

Poskeniram teritorij naredim en krog in če katera trzne se zmeniva na wc ju. 😉
Jao kakšne mate.

Pretirano zgovoren ni. Sem jaz za oba. Je bolj zaprte narave. Spogleduje se ne. Jaz tudi ne. Tisti ki ga bolje poznajo vedo da je ok in da ima pač tak pogled, kdor ga ne pozna si verjetno misli zakaj me ta človek tako čudno in sumljivo gleda.
Tuji ljudje se raje pogovarjajo z mano.

Ko sva skupaj na zabavi, se obnaša tako kot doma – je čisto priljuden, prijazen, ne koketira.
Ko je zunaj sam, pa ne vem, kako mu gre, ampak domnevam, da enako.

Moj partner se obnaša običajno, bi rekla, jaz tudi. Nič ekstra škandaloznega, motečega, itd. Je bil pa bivši partner tak, da me je njegovo obnašanje z drugimi spravljalo v zadrego, pri tem pa me je vztrajno prepričeval, da je z mano nekaj narobe. Zato je pa bivši.

nismo primitivci !!!!

Z vsemi se pogovarja, puncam se nasmiha, pa še pleše z njimi :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Že tako je zgovoren, na žurkah ni nič drugače. Do žensk je prijazen, rad malo podraži a nič neokusnega ali da bi bilo meni nerodno.

New Report

Close