Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako vas ni sram ?

Kako vas ni sram ?

Kako vas ni sram, da ste debele ?
Pol pa še sprašujete pa morite folk ukol “a sem debela?” Ja ne nisi sam 20kg maš preveč.
Pejt na tehntnico, sploh uno k meri procent MAŠČOBE pa vam bo jasno, naprava ne laže.
Al pa bajsa k ma 3 nadstropn šlauf se potem še tehta, wtf? Zakaj se gre tehtat če se vid da ma vamp kot da bi bla nosečka s trojčki?

In pol bo vsa sesuste k jo bo (pametn) dec prevaral, sploh po 20ih letih zakon ? WTF?

Naj bo srečna, da je tip sploh lohk z njo še v isti sobi, kaj šele postli. Zdaj mi pa rada še ekskluzivo, da bo tisto gnojno jamo porival, zakisan smrad ? Namest da bi bla srečna, da je sploh še z njo, čeprav se mora postrani tolažit oz kompenzirat s svežim pičičem.

Baba se stara, tam nad 50 pa pospešeno in zraven še dviguje zahteve (bajt, bazen, 2 avta, noben starejši od 5let, vikend, en v hribih en na morju, za otročke vsak stanovanje, avto pa rento…) a kaj da sama v vezo ? Štrudelček, kofetek pa cigaretek v rit zliva vsak dan, kar se slej k prej pozna na smradu, videzu in okusu, bruh bruh bruh, da vas ni sram.

Pametn dec vas bo najmanj varal, če vas ne bo steral v k… To je prevara najvijše vrste, da se ženska zredi, sploh po poroki. To bi morala biti nična pogodba. Misli, da je poroka=licenca za rejenje. Oz da je POROKA = VZREJNO DOVOLJENJE za prašiče gojit na sebi. Pol si pa naredijo tisto moško trajno, tesne kavbojke da se ne vid celulita in pa da skup drži tist špeh in zobe pobelit, kar nič ne de, saj smrdi iz želodca…

Fuj. V glavnem, a mi lahko ena razloži kako je ni sram, da je debela ? Pa podprašanje kako si sploh upa od deca kaj pričakovat. če je debela ? Naj bo srečna da ga sploh ma, sploh če je nad 25+debela… Da ne govorim za 50+, ve ste sam za pijance pa klošarje dobre, pa še ta zbeži ko mu pride.

Na tole vprašanje sem dobila odgovor:
Zakaj si moški puščajo trebuhe?
Ker postavljamo spomenik padlemu junaku.

Ampak na tole pa še ne.
Zakaj je večina parov takih, da je on vampast, ona pa vitka? Redko kdaj pa vidiš,da je ona debela on pa vitek. A to takoj po poroki že začnejo postavljat spomenik padlemu junaku?

Nič ne de baba, če je tip debel, dokler lahko to kompenzira v postli in/ali denarnici.
Jaz bi tud teral 10-20kg+ žensko, če bi to POŠTENO skompenzirala ? Samo fora je, da babe nič ne kompenzirajo to, od takrat ko jo spoznaš gre samo še navzdol. Ja če mi bo kupla nov mercedes mi bo skos vitka ja. Govorim o tistih babah k to ne kompenzirajo, le redijo se, medtem k od deca vedno več in več pričakujejo. O tem govorim!

Ej, Sram, kako pa tvoj spomenik? Že raste, bo kmalu dokončan?

Moj spomenik bo treba mal prekopat ja. Samo veš kaj me skrbi, ne vem a je slučaj, sam odkar mi je spomenik zrastel imam še več ponudb/flirtov, tko da zdej ne vem a se ga splača prekopat dat al ne ? Zdej se bojim, da če bom (spet) suh, me navjo marale, tko jih pa sedaj zgleda na očete (ki ji morda niso imele) spominjam in jim fajn zasmrdi po ribah, tako so razbeljene. Vamp prov rajca ženske, se lahko s svojo težo fino nasloniš na njo, hugfuck pa to, jo rahlo dušiš med pritiskanjem na sramno gost in trebušček, da misli, da s bo zadušila, kar še poveča ekstazo.

In kaj maš ti od tega ? Saj te noben ne sili v poroko, pa otroke ti tud ni treba delat.

A je tebe sram, da si neumen? Ni te, e zdaj si pa podajte roke med seboj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko je kle je ena razlika, na inteligenco nimamo vpliva preveč, če sploh. Debelost pa se da pošteno regulirat, tako da je večina sama odgovorna za svojo težo.

Jup, eni boste zgleda večno zabiti…

Point je v tem, da sramovati se zaradi nečesa na kar nimamo nič vpliva ni isto kot sramovati se za nekaj na kar imamo kar največji vpliv. To je teža, če ne drugače pa s tujo pomočjo. Za neumnost pa žal še ni “zdravila” 🙂

Mimogrede, inteligentni ljudje nimajo/mo problemov z debelostjo. Ker če veš kaj ješ in koliko od tega poješ čez dan/teden, boš lahko idealno težo maintejnal kolikor ti paše. Je pa na žalost tako, da je večina ljudi zabitih, se bašejo s piškoti, čipsi, sladoledom, potem se pa čudijo, kako kile gor skačejo. Da o shujševalnih dietah niti ne govorim (1 prepečenec, 1 jabolko, 1 jajca ipd).

No no tako tako. Sej to ravno, vidim debelo žensko v trgovini, tiste k se redijo od zraka a veš. Pol pa pogledaš v voziček pa junk pri junku, potem se nažre kot medved pred zimo, naslednji dan pa poje samo eno jabolko ali nič in potem po tistem dnevu sklepa, da se redi od zraka, saj cel dan ni nič jedla, a kljub temu kile ne gredo dol oz so še večje v ponedeljek zjutraj, ko se ponavadi bajse tehtajo, seveda gole, pa ko so šle že scat, saj to veliko vpliva 🙂 V tem smislu sram, ker se zavestno redijo, pa ne mi srat s temi ščitnicami pa temi forami, ker tega je malo oz je najlažje pozdravit ščitnico od vsega! Samo ne, ne gredo niti k dohtarju glede tega, to ščitnico imajo le za izgovor, ker so v trač reviji prebrale, da je debelost od tega. Velikim ženskam sem dal EN napotek, da bi 100% shujšale, bi šel stavit, a še nobeni ni uspelo, ker se ne morejo upreti hrani. Grem stavit s katerokoli bajso za nekaj k EUR, da jo shujšam 1kg/teden, če le ni res ne vem kako bolana, kar je redka, splho tista k zmore it v sama trgovino in sama s svojo roko metati junk hrano v voziček in si jo sama vnašati v glavo.

Se spomnim enega vica, no pač za resnično zgodbo. Bilo je na štajerskem. Tam so že od nekdaj radi jedli kajne. No in se je eno dekle zredilo, še v osnovni šoli in potem so jo v šol zajebavali. Prišla je domov, vsaj objokana in kaj je naredila mama ? Potolažila jo je s klobaso. Začaran krog 🙂

Niti tega ne vejo, da če zgubijo 1kg naslednji dan, je to samo voda šla vn. Potem pa gledam te babe prizadete na fitnesu, ko se hodijo po treningu tehtat, pol pa cela vesela, ko je zgubila 1 liter vode…

Nene še bolš je, ko gredo v savno hujšat 🙂 Saj veš kaj pravijo, savna je fitness za lenuhe. Dejansko hodijo hujšat notri, ta je šele epska, kar cel dan so notri. Veš ker posel je hujšanje, multimilijardni. Pa potem ko ven pridejo so tako ponosne kok so zase naredile, da si takoj privoščijo eno super “solato” (2 dunajca notr pa 500 kalorijski preliv pa jajčka), pol do večera so pa že lačne, to je tisto, kok jih zdrži brezkalorijskega vnosa po 18:00 več kot 2tedna ? Nobena debela. Je pa to velik in večen posel, saj itak nobena ne shujša. Mečejo denar za razne masaže, pa kopeli pa diete, a efekta ni oz. se morda rahlo počasneje redijo, če že al pa če majo srečo vsaj ostanejo iste. Sej skrivnsot debelih je, da so večno na dieti. To k vidš eno konstantno bajso ne pomen, da ne hujša, hujša že sam je skos na istem zato ker ji nikol ne uspe nobena dieta predolgo in se potem ravno izravna, tko da je vsak konstantno debela.

Pa najslabšo postavo majo itak tiste, ki samo cardio delajo. Se bojijo za uteži prijet, ker si baba fuknjena misli, da če bo šla delat počepe s 40kg, bo že 2krat širša v noge/rit, maščobo bo pa pokurla samo, če se spravi na sobno kolo. Itak ko pride domov požre celo banjico sladoleda, potem pa spet razočarana naslednji dan, ko stopi na tehtnico. Začaran krog…

Savna ja…dehidrirani pridejo vn, spijejo 2 litra vode, pa so spet na istem. Cel uspeh.

No evo ja, o tem govorim. Se bojijo, da ne bodo preveč nabite, da ne bodo imele 40cm bicepsov po pomoti. Ma meni je že nasploh hujšanje s športom kar nekaj, telesno teža se zgublja izključno s prehrano, fitness (uteži) je za mišice, cardio pa za rekreacijo. To je to. Najbolj smešne so pa tiste, k začnejo nekaj super zagnano laufat po cesti, lepo ipad al kaj majo sedaj, pa gasa, 1-2tedna vsa zagnana, pol je pa ni nikjer več. 2 tedna pa kot Rocky, pol po amen. Še posebi so smešne tiste gospodinje, k se pri 40+ odloč, naveličana desca, da bo nekaj zase naredila. No ponavad une k so doma nezadovolne potem v srednjih letih začnejo ekstra laufat, da bi se desca rešila in postala bol zanimiva za druge. Tko da če začne ženska kar na enkrat laufat, tko po 40ih letih! je nekaj čudnega doma 🙂 Drugo je, če to že od prej dela, samo nobene ne poznam. Fitness je pa drugače cool ja, samo moraš vedet po kaj greš tja, mnoge ne vejo.

Tiste, k samo tečejo, so vse po vrsti nikakve. Suhcane, s ploščato visečo ritjo, podbradkom,…Dejansko misli, da če bo vsak dan nrdila 5km, bo dobila tako rit kot Jennifer Lopez. Ko ji ne uspe, je pa genetika kriva 🙂

U še to, tale je pa res zmagovalna. Najbolje je ko začnejo hujšat in laufat istočasno! Te potem vidiš na urgenci, k jim zmanka goriva in padejo po tleh (na obraz!). Hočejo pospešeno hujšat, tako da stradajo in dolgi tek, kar je strup. Najbolj pametno bi bilo iti prvo na zdravniški pregled, da res ni kakšna ščitnica ipd, kar je redko 🙂 Oz pač razne klasične zadeve, potem pa lepo dieto, če ne drugega lepo klinično, potem pa kontrolirano hujšat, ne kot bedaki, stradajo pa izčrpavajo se hkrati oz. imajo take diete k dokazano povzročajo težko depresivnost tko da ni čudno, da vsaka slej ko prej poseže po tolažbi. Zdravniški pregled, klinična dieta če ne druge pa disciplina, to je vse, ni treba narediti enega koraka več, če želite le izgubo teže, pa še s to ni dobro pretiravati, da ima koža čas, da skoči nazaj. Pa upajte, da še niste zamudile točke (v letih ali kilah oz oboje), k vam še lahko skoči nazaj…

Najboljše noge, rit, majo tiste, k atletiko trenirajo. Skoki v daljino, višino, čez ovire,…

Ampak za to je treba tud z utežmi zraven delat…

Ja evo to ženske ne vejo zgleda. Grdih žensk z dobro postavo in čvrsto ritko ni 🙂 Tako da če bi poskrbele za svojo težo prvo, potem pa za atletsko postavo. Se prav vadba z utežmi al karkol, bi dobile desca kadar bi hotle. Samo večina nezaželjenih žensk je debelih. Četudi je grda in ima dobro izklesa telešček bo tipa dobila. A poznaš kakšno k je res grda pa da ima hudo postavco ? Težko kajne, ker se to izključuje. Četudi je res grda v faco, da bi jo kar v omaro zaprl, ji telo globoko oprosti to. Saj poznaš ko tip prav, da glave sploh ne gleda. Še tako grda ženska, če ima urejeno težo pa sploh da ma črvrsto atletsko postavo, bo dobila desca, se tud glavo tolerira, če je kilava 🙂 Samo večina žensk je v prvi vrsti debela, zato sta ponavad grda pa debela kar sinonima. Poglej tole, po moje bi bila grda že če bi mela normalno postavo, kaj šele debelo, pa glej kaj telešček naredi
https://www.youtube.com/watch?v=Xr5DouXRv0k

Bi mogla met že orng deformirano faco, da bi jo označil za grdo. Grde so take, kot tista moja soseda, z otrokom. Žgoljava v obraz, 20kg viška, povrhu pa še grozen personality (vaška opravljivka, attention whore itn)

Kar folk pravi tudi 🙂 V bistvu je kr dost grda, zgleda k tranny, sam teleščej je OMG, bi jo rinil k sneg, nafilal, plow, impregnate… Tko da ženske shujšat, utrdit ritko pa gasa, tud če ste v obraz ko konj nima veze 🙂
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=146729813

Ja evo sej to govorim. Grdih žensk s fit postavco, s čvrsto ritko itd.. NI. Oz se jim reče BUTTERFACE, sam telešček tako odtehta grozno faco, da bo vsaka dobila tipa. Če ne drugega jo bo od zadaj porival.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close