Kako vas ni sram ?
Ne res ni, je 164 visok.
Ja, me je sram, ker sem debela, zato se oblačim v vrečasta oblačila in se čim bolj doma držim.
Ej debelastarunklja zdej me pa res zanima kok si stara, 40, 50 ? To če si debela pomen da maš VSAJ 80kg, sam starost me pa res zanima kaj se smatra pod STARUNKLJA. Ker v druge forumu, je 25letnik napisal, da si želi starejšo (od sebe), za vsaj 5let, se pravi starejšo, pa je ena čisto ven padla kako je lohk 30 starejša…
Zato me zanima kaj pomen starunkla ? 55let? pa 85kg ?
Kako tehtnica ve, ali je nanjo stopila 170 cm visoka oseba s 65 kg mišic ali 170 cm visoka oseba s 65 kg putra? To me že od nekdaj zanima.
Ne, napisal je, da išče starejšo damo. In zanj je to od 30 let naprej.
Vnesti moraš višino, starost in spol. Potem držiš/namestiš še elektrode in ti izračuna. Za kaj več pa poguglaj, da ne delam reklame 🙂
Za definicijo starunklje vprašaj NesamozavestnegaNekulturneža. To je on njegov izzum.
Če je on 25, ona 30 – ja, to je starejša. Če bi bil pa on 35, ona 30, je pa ona mlajša, a ne.
Starunklja je lahko tudi 50kg ali pa 100kg. To nima veze s kg.
Vnesti moraš višino, starost in spol. Potem držiš/namestiš še elektrode in ti izračuna. Za kaj več pa poguglaj, da ne delam reklame :)[/quote]
Aha, hvala.
Meni je nekaj izredno zanimivo. Na ulici je kar nekaj debelih ljudi. Tule na monu ste pa vsi tako lepi, čudoviti, vitki, postavni. Zgleda, da se je samo smetana zbrala na monu. Edino jaz ven štrlim. Drugi pa ste vsi prelepi :).
te tehtnice so totalen bulšit. 🙂
ko sem bila v top formi sem imela na FS izmerjeno (z odvzemom tkiva, torej zelo natančno) količino 14% maščobe. imam precej suho kožo in ker ta “pametna” tehtnica meri prevodnost telesa (špeh je manj prevoden kot mišice), mi je naračunala 38% maščobe na 165 višine in 52 kil 😀 looool 😀 po tem, ko sem si zmočila noge (čez 30 sekund), pa 21% 😀
hahahah, kakšna tolažba. :))))
debeli tipi so nesposobni v postli. tudi če imajo denarnico, so še vedno nesposobni v postli.
in denar pač ne naredi dobrega seksa…
Nesramni prasec si tisti, ki to pišeš.
Fuj te bodi in izberi si svoje kljuse, ki ti odgovarja in ne brigaj se za druge. Koji k.urac si obremenjen z debolostjo drugih?
ko sem bila v top formi sem imela na FS izmerjeno (z odvzemom tkiva, torej zelo natančno) količino 14% maščobe. imam precej suho kožo in ker ta “pametna” tehtnica meri prevodnost telesa (špeh je manj prevoden kot mišice), mi je naračunala 38% maščobe na 165 višine in 52 kil 😀 looool 😀 po tem, ko sem si zmočila noge (čez 30 sekund), pa 21% :D[/quote]
Pametna je tolk kot nekateri tu na forumu. Bolj kot ne ugiba in večinoma sfali. :))
Tehtnice za merjenje maščobe, hahahaha….Right.
ko sem bila v top formi sem imela na FS izmerjeno (z odvzemom tkiva, torej zelo natančno) količino 14% maščobe. imam precej suho kožo in ker ta “pametna” tehtnica meri prevodnost telesa (špeh je manj prevoden kot mišice), mi je naračunala 38% maščobe na 165 višine in 52 kil 😀 looool 😀 po tem, ko sem si zmočila noge (čez 30 sekund), pa 21% :D[/quote]
Tovrstne tehtnice so uporabne predvsem za spremljanje relativnih sprememb v telesu. Ceprav se, logicno, trzijo se za vse kaj drugega. Ce se pod primerljivimi pogoji npr. zjutraj vsakodnevno stehtas, lahko spremljas spremembe mascobe v telesu.
Hej!
Vi vsi popolni moski, k tukaj tko razpravljate o zenskah, kaksne morajo biti, tko bi vas rada vidla, kako pa vi izgledate, kot zgleda ne prov dober, ker ce bi, potem ne bi imeli casa tukaj na veliko razpravljat o vseh grdobkah ampak bi obdelovali take zenske ki bi ustrezale vasim kriterijem, tko pa vas se te debeluske ne povohajo vi prepotentnezi obubozani, k ga niste ze par let meli na toplem.
Lp lepotci
Korajžni so le preko neta. V reali se pa ne upajo pokazat. Le zakaj se bojijo? Da bi vsi videli kakšni so v resnici?
Če bi ti pisali resnico, ne bi imeli take potrebe se tako zelo skrivat.
Spomni se na vrtec. Zakaj fantki cukajo deklice ;)?
Forum je zaprt za komentiranje.