Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kako vedeti?

kako vedeti?

Živjo!
Večkrat prebiram tale forum ker se imam namen tudi jaz naslednje leto poročiti.Zanima me drage novopečene gospe ali gospodične ki to še boste, kako ste vedele da je on pravi?Midva sva sicer skupaj 6 let,greva v 7:)leto,mava krize tako kot vsi pari,rada ga mam,on mene…skratka vse lepo in prav a vseeno kdaj pa kdaj pomislim ali je on tisti pravi?sedaj v tem trenutku mislim da je!a kaj če me zgrabi panika tik pred poroko?je katero morda?ali se to dogaj le v filmih?;)ali je to normalno,se vsak kdaj v zivljenju vprasa kaj takega?pa lep dan se naprej!

Lep pozdrav Nika,
mislim da si ze dovolj dolgo s svojim partnerjem, da bi lahko ugotovila ali je res pravi ali ne!!!!!!!!!!
Osebno sem pri mojem partnerju to ugotovila ze zelo hitro, saj se mi je po nepotrebnem zdelo zapravljati cas z nekom, k ne bi bil zame in s katerim ne bi zelela nadaljevati svojega zivljenja.
Nisva se porocena, a se bova v kratkem, pa ne ker bi se morala ali zaradi okolice ali zaradi otrok, temvec, ker si to oba zelo mocno zeliva, kajti imava se rada.
Naj povem se moje misli :
1. Ne porocimo se ker naj bi bilo to nujno potrebno in ker naj bi se vsak, temvec ker se ljubimo.
2. Otroke naredimo, ker si to skupaj zelimo in ne zato, da bi povecali nataliteto!!!!!

Ne vem od katerega leta si sicer s partnerjem, ne bi bilo pa slabo vedeti, za se kaksen nasvet.

en lep soncen dan,Lara

Lara, čisto se strinjam s tabo glede vsega.

Nika, moja izkušnja je taka, da se nikoli nisem spraševala, KAKO vedeti, ampak enostavno vem.

LP obema

Nasvet, ki sem ga dobila pri pouku od moje učiteljice slovenščine: predstavljaj si partnerja, 30 let starejšega (s protezo, brez las, gubastega, debelušnega …) pri zajtrku. Ga boš še lahko prenašala? Te ne bo motilo, kako je, kako izgleda, kakšne glasove spušča?

Jaz sem ta test uporabila pri nekaj mojih potencialnih kandidatih, pa se je obneslo.

LP
pika

Imela sem partnerja veliko let, še več kot ti. In potem sem spoznala fanta in ko smo bili skupaj v družbi z mojo sestro, sem ji rekla, :”On bo moj mož!” Skoraj jo je kap, prav jezna je bila name, saj je imela mojega tedanjega partnerja zelo rada. Pa vendar se je zgodilo natančno tako kot sem rekla…

Moje mnenje je, kakor hitro se začneš o tem spraševat, ni pravi. To enostavno veš.

lp.

Par vprasanj za razmisljanje:
– ali se lahko z njim o vsem pogovarjas?
– ali zeli on za tebe vse najboljse in ti za njega?
– ali imasta nekaj skupnih interesov?
potem bi bila osnovna podlaga ze podana.

LP
Vrba

Hej,

saj res, kako vedeti, da je trenutni moški tisti pravi, pravi za vse življenje?!! Naj ti povem, z mojim sedanjim možem sva bila par 4 leta, preden sva se poročila, zdaj pa sva poročena že 20 let. Nikoli se nisem zares spraševala, če je to TO, vendar sem nekako vedela, da se bo obneslo, pa on verjetno tudi. kemija pač, kot rečete danes. V prvi vrsti je to seveda ljubezen, ko pa se prva zaljubljenost malo poleže, pa je zelo pomembno medsebojno spoštovanje in zaupanje. Moram reči, da je moj zakon takšen, čeprav so tudi krize, prepiri, tihi dnevi . . ., je pa po spravi lepše. Zdaj, ko je najina hči že odrasla in skoraj 🙂 samostojna, hodiva zopet sama na dopuste, počitnice, vikend – to je pa čar srednjih let.

Zato, draga Nika, če pri vama deluje prava “kemija”, se nič preveč ne sprašuj! Pa dolg in srečen zakon ti želim.

LP, Neny

Ahoj, NIka,

Mislim, da ga ni cloveka, ki se ne bi kdaj pa kdaj soocal s takimi dvomi kot jih imas sama. To je po mojem mnenju nekaj popolnoma normalnega. Zdi se mi cisto prav, da razmislis o vejini zvezi in o tem, ce si to res zelis. In tudi partnerji se kdaj pa kdaj vprasajo o tem (pa ceprav so one takoj vedele…). Tako, pogum in lep pozdrav!

New Report

Close