Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako velik TV ekran imate?

Kako velik TV ekran imate?

Živjo

Zanima me, tisti, ki imate Lcd Tv, koliko je ( po diagonali) velik vaš ekran in koliko približno imate oddaljenost od kavča.

In predvsem ali bi imeli večjega, če bi kupovali še enkrat?

Hvala,lp

75 cm. Oddaljen dobre 4 metre.

Ne bi imela večjega ekrana, ker so osebe za videt še bolj čokate 🙁

Mi imamo 5m oddaljeno in ekran je 130 cm.

ekran 119.,okol 3 m oddaljen,danes bi kupil 140-150,super za po.no

118 cm, oddaljenost cca 2.5 m. Meni je super.

119, dobra dva metra in pol stran. Ja, kupila bi še večjega najmanj 130 :))))

Na stara leta boste imeli pa vsi izbuljene, slepe oči !

Mi imamo pri oddaljenosti 5 m tudi plazmo z diagonalo mislim, da je 127 cist tocno.

106cm 3m

117cm pri oddaljenosti dobre 3 metre. Meni se zdi ravno prav velik. Ne bi imela vecjega.

diagonala 213 cm, oddaljenost cca. 4 m
sedežne nimamo ob steni, ampak pomaknjeno k tv

102 cm, oddaljen 2,5 m

Ravno se odločamo za nakup novega TV in manjšega od 140 cm sploh ne gledava. V primerjavi z zdajšnjim bo ogromna sprememba.

Plazma ne kvari oči.jaz gledam 130 tud od blizu,ko pa v drugi dnevni sobi gledam lcd le kratek čas,takoj slabše vidim.prav zaradi tega sem v drugo dnevno sobo dal še plazmo.

117 – oddaljenost 3 metre, kupljen je meseca maja pa se mi že zdi premajhen:)

Ko smo kupovali nov tv sem preverila kaj pravijo strokovnjaki in kupili priporočeno velikost 118 cm. Oddaljenost sedežne je cca 3,5 m. Zdaj bi kupili večji tv.

3,5 m; 106. Mogoče bi kupil večjega, toda to bi mi televizor podražilo iz 600 na dobrih 700. Toliko nisem hotel dati, in sem v bistvu zadovoljen.

Sedaj je že nekaj let tv z diagonalo cca 87 cm, če bi ga sedaj kupovala ter imela dovolj denarja bi šla kupit z 127 diagonalo, kaj dosti večjega od tega nebi, ker je že preveliko. Aja pa od tv-ja do sedežne je cca 3 metra.

Še večji ekran? Pa zakaj? Česa ne vidiš?

Večji ekran – bolj popačena slika! Vse polj razpotegnjeno, vse čokato!

Ampak! Itak ste spet slovenceljni v debati in treba je imet največje, najjače, naj naj kar prodajajo.

Se sploh ne čudim!

Mi pa tv-ja sploh nimamo, ni potrebe. Na 21-inčnem monitorju pogledamo kak film, razmisljamo pa o nakupu projektorja, se mi zdi bolj uporaben.

New Report

Close