Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako veš …

Kako veš …

… kdaj resnično ljubiš človeka? Kako veš, da je človek s katerim si, tisti, ki je najbolj primeren zate … tisti … s katerim boš srečen do konca dni? Kako veš, da si izbral ta pravega … Mogoče pa bi lahko bil z drugim bolj srečen????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Dokler jih ne probaš…tko enih 100,tega pač ne ugotoviš!
😉
Sp

Ne vem če bo držalo … ker … na koncu ti še vedno ostane samo ta zadnji … ta stoti … Ta pravi pa je mogoče bil šestinšestdeseti … In takrat je problem ga dobit nazaj …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Saj lahko narediš to v kratkem obdobju….pol šele Jack izpadeš …v očeh nekaterih….
Ah zezam se,ne ljubi se mi mislit in ne žvet.
Sp

Bugica……………lepo, da te spet slišim……….. Kaj se pa zdaj dogaja? Imaš pomisleke?

Sp … pol sva na istem … Meni se tudi danes ne ljubi žvet … :(((

Lp, Bgv

Ma kaj pa vem … vse je zmučkano, zašuštrano … zdi se mi, kot da mi je nekdo spustil bombo v glavo .. :(((((

No … sej verjetno je to zato, ker je ravno tisti čas v mesecu … tisti čas, ko me vse boli … ko imam čist zjebane misli … ko se tečna do amena … in ko bi najraje cel dan preživela v postelji … kjer me ne bi nobeden tikal … mi hodil zraven … sploh … nič …

Lp, Bgv

A se uleževa en poleg druzga…pa da vidva?
😉
Sp

ma, saj nisi nikoli 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričan, se pač prepustiš…jaz sem se in se imam zelo dobro…ljubiva se na vso moč…
ne si brez potrebe razbijat glave, boš si jo takrat ko bo kaj narobe.
n@n@

No, no, no……..sej bo vse v redu…………miška zlata…….ne se sekirat….zdej bo kmalu čas za malico…….privošči si kaj dobrega, kaj sladkega…..pa boš pregnala tiste slabe, črne misli…………

Saj očitno je neki narobe,če ne,ne bi vprašala?
Sp

:))) … no ja … … .. :))))

Lp, Bgv

Jah … bom verjetno danes po malici kar domov odjadrala …

Lp, Bgv

ne bi reklja. Ženske včasih vidimo probleme tam, kjer jih ni. Pa brez zamere ženskam, prosim. Včasih ti enostavno nekaj ne da miru, pa vrtaš in vrtaš, pa se čez mesec dni tepeš po glavi kako sem bila takrat neumna, da se tako razmišljala, pa se spet tepeš po glavi , kako sem bila neumna zaradi teh misli….itd…..itd…..včasih je to kot začaran krog….hočeš imet vse pod nadzorom…pa enostavno ne gre.

Ja … sej maš prav ..

Lp, Bgv

hiihihi…..

nikoli ne veš……kam te zanese potoček usode………

kako si ???

leta letijo - iščem stevardeso.....

Če ti je v tolažbo:moški nismo nič drugačni!
:-(((
Sp

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Koga berem!
Šifra in geslo,da bom vedel,če si res ti Razo!
Sp

potoček usode??? Kako duhamorno (žal, druge besede ne najdem)….Življenje je prav fajn, a ne?
n@n@

sicer vam piva pa nogomet ful pomaga…kaj pa nam? V štacuno pa po novo kiklo.

Ma je tako hudo?

Jp … ma sej bo jutri bolje … Prvi dan je vedno kriza …

Lp, Bgv

Uh … nana … kako me razumeš …

Lp, Bgv

Božica moja…………pa dej…..privošči si fraj dan………..in misli na lepe stvari…….

….NE SPOZNAŠ MENE……HIHIIHI…KAJEN BGV?

lep dan …pa raje uživajvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……kaj si že ppzabila…….

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close