Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kako ves, da se je potek bolezni zagotovo končal?

Kako ves, da se je potek bolezni zagotovo končal?

Sem v 11 tem dnevu in imam še vedno prebavne pa tak, vcasih se počutim tak malo na robu potenja

Kdaj je konec, ko izšvicaš ven? Al kdaj sploh vem, da sem unicil virus pa da nisem več kužen, pa tud da me ne rabi skrbet, da ta od cloveka narejen virus ne dela še kaj v mojem telesu

Ce bi virus do tega dneva še oral po mojem telesu, bi dobil vrocino ane

Ne veš. Lahko se potuhne za nekaj dni ali tednov in nato udari ven v obliki omotic, glavobola, bolečin v mišicah ali križu, hude utrujenosti ali zasoplosti. Kot da bi ždel v tvojem telesu in konstantno iskal šibke točke. Jaz se ga še po 6 mesecih nisem znebila.

ja, to je pa zato, ker se nisi cepila, če bi se cepila, bi ti janezek dal še kakšne bonitete, je pa res, da vsi SS ovci imajo daljši potek bolezni, kar je logično…………….

ja, to je pa zato, ker se nisi cepila, če bi se cepila, bi ti janezek dal še kakšne bonitete, je pa res, da vsi SS ovci imajo daljši potek bolezni, kar je logično…………….
[/quote]

Pa daj odjebi že enkrat, paramecij. Po vsem forumu serješ s svojo omejenostjo. Briga me, ali si levi ali desni, v vsakem primeru si glup. In najhuje je, da se tega ne zavedaš.

Pri meni je bil en teden le blag prehlad, nekajkrat kihnila, zamašen nos, sem normalno delala za službo. Drug teden nekaj vročine, potenja, bolečin, a tudi nič hudega. Ko sem mislila, da je že mimo, pa je nastopila utrujenost, razbijanje srca, megla v glavi, rahla vrtoglavica, anksioznost. Izzvenelo je po približno treh mesecih. Zoprno.

New Report

Close