Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako veš da si slabokrven?

Kako veš da si slabokrven?

No torej, kakšne znake lahko pri sebi opazi človek, kateri naj bi bil slabokrven?

Krvavenje dlesni, slabo počutje, pomanjkanje energije, lahko tudi vrtoglavica in hitra utrujenost…

Utrujen, zaspan, brez energije, brez apetita, bled…

Nič od tega,tena pa itak že od nekdaj nimam,tako da……. pa nisem slabokrvna.greš dat kri in voila že veš

js osebno- veliko hitreje se utrudim kot drugace, nimam energije, volje, sem samo se senca sebe. Nohti se mi ful bolj lomijo, lasje bolj izpadajo…

Npr bleda sem pa tako ali tako skoz.

Ce se ti zdi, da bi lahko bila slabokrvna potem samo pojdi do dr. in zahtevaj pregled krvi.

LP

Poglej si notranjo stran veke. Če je dobro prekrvavljerna in rdeča, je ok. Če je bleda, potem si mogoče slabokrvna.

mene ob slabokrvnosti že manjši napor (malo stopnic) ful utrudi.

Tole mi je ful zanimivo, moja starejša hčerka je zelo slabokrvna, vsaj tako pravijo zdravniki in nima nobenih znakov slabokrvnosti, ki so zgoraj našteti, tako da sem včasih prav skeptična glede njene slabokrvnosti.( ima apetit, nobenih slabosti, vrtoglavic, trikrat na teden 3 urne treninge, vglavnem prekipeva od energije)

100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izveš samo tako,da daš kri.

New Report

Close