Kako veš, da si ženski resnično všeč in da ni v ozadju interes?
Živjo.
Nekako ne morem preštudirati žensk. Zdijo se mi zelo zapletena bitja. Predvsem pa diplomatska in preračunljiva.
Mislijo eno, govorijo drugo, delajo tretje. Imam filing, da niso čisto iskrena in neposredna, ampak so v ozadju tudi razne spletke in igrice, ki so namenjene temu, da dosežejo svoje.
Kako naj vem, da sem ženski resnično všeč kot potencialni partner in ne samo kot prijatelj?
Ko jih začnejo jajcevodi žulit, je bistveno samo eno: sperma! Samo ravno v tem je trik! Nisi jim zanimiv, dokler nisi vir sperme za njihove blodnje o otrocih. Dokler ne zblodijo, jih lahko spermaš kamorkoli. Ko pa enkrat podivjajo in se začnejo gonit ko mačke, takrat pa začnejo postavljati pogoje: spermo direkt v jajcevode; otroka si želiva oba (“Ker sem jaz tako rekla in šuti!”); otrok je tvoja odgovornost; z otrokom se moraš povezat; stroške plačuješ ti; kazati moraš, da me imaš rad (jaz bom pa pokazala samo, da to cenim. Če!); nimaš kaj imet drugega od življenja kot plesat okoli mene (ker ne pozabi: otroka sva hotela OBA! Kaj ti ni jasno??!), in tako dalje v neskončnost.
Baba te bo imela vedno samo za futer svojim blodnjam. Realnega haska od bab ni!
Tega nihce ne more vedet. Se najvecji strokovnjaki ne. Sam bog ve kaj se mota po njihovih glavah.
Ja a pr tipih pa mislš da je kaj drugač?
Pogovor, pogovor, pogovor…dela čudeže, o vsem. Pa da se ne zaletiš kr takoj v partnerja, se morta spoznavat.
Rabis zdrav razum in presojo… mene en tip non stop obtozuje financnega okoriscanja, ker baje je imel neko slabo izkusnjo z eno drugo. In ocitno mu je ta zameglila razum in zdravo presojo. Jaz sem ze v preteklosti ko smo bili se studenti jaz ravno brez ene sluzbe studentske in mi je ponudil, da prespim pri njem cez vikend iz pet na soboto ko sem mela faks, sem hvalezno sprejela, tudi mu dala nekaj denarja za tistih par noci, ceprav ni zahteval sem sama dala, in se kljub temu da je vztrajal, da ostanem, odselila na,svoje se ko sem bila brez dela in si s prihranki placala stanovanje svoje in poiskala sluzbo. Kljub temu, da je govoril naj ne grem, sem sla na svoje. V vmesnem casu sem njemu delala se faks, seminarske instrukcije za izpite, se vozila po graduva za njegove seminarske, vse zastonj.
Danes me ta bedak obtozuje da sem zenska ki se okorisca, samo zato ker aem zenska in ker je njega ena druga zgleda po tem izkoristila. In po tem sem mu samovoljno pomagala delati reklamo za njegovo firmo, ceptav od tega nisem imela nic, pac sem mu privoscila uspeh. Zdaj sem tudi jaz ziva groza ker on s svojo pametjo po tisti izkusnji s tisto zensko vse zenske obdoja za okoristnice. Moja dejanja s katerimi sem ves cas poznanstva spontano dokazovala da nisem tsksna nestejejo, ker cloveka je pac obsedla fiksna ideja, da so vsezenske grozne in slabe in njega se tako nasprotno drugacno dejanje ne preprica. Ker se je odlocil da bo zenske sovrazil in napadal neglede na vse.
Zato za oceno katera je dobra in z iskrenimi nameni avtor prvenstveno rabis zdrav razum in presojo, da sploh imas zeljo in voljo prepoznati dobre. Najvec pa ti o tem povedo dejanja.
Za take stvari imamo ljudje nekaj, kar se imenuje jezik. Ti s svojimi skrivalnicami ne deluješ nič manj preračunljivo.
Pri vseh ljudeh je v ozadju nek interes, pa naj bo to sex, denar, družba, pogovor itd. In prej kot si to priznaš bolje ti bo.
Za take stvari imamo ljudje nekaj, kar se imenuje jezik. Ti s svojimi skrivalnicami ne deluješ nič manj preračunljivo.
[/quote]
To je pa tudi zadetek v polno. Se strinjam, nekdo, ki je tako tiho non stop neki ocenjuje in tuhta zahrbtno, ker ne zaupa, in se ne pogovarja o nicemer nic ne razresuje, ampak je orav sam vrhunsko preracunljiv za lastne interese.
To je pa tudi zadetek v polno. Se strinjam, nekdo, ki je tako tiho non stop neki ocenjuje in tuhta zahrbtno, ker ne zaupa, in se ne pogovarja o nicemer nic ne razresuje, ampak je orav sam vrhunsko preracunljiv za lastne interese.
[/quote]
Meni se po zapisih zelo dopadeš, mi delujes pristna oseba, ki ima hrbtenico, čut za sočloveka in pravico, kar je dandanes redkost. Zanima me, če ste morda samski in bi lahko sla kdaj na pijačo, da se spoznava, podeliva svoji mnenji in vidiva, kako se ujemava?
Glej njeno govorico telesa;) Gledala te bo v oči, poslušala kaj imaš za povedati, te z zanimanjem spraševala, zapomnila si bo kar boš povedal, te kdaj presenetila s čim, ko sploh ne boš verjel, da te je resno poslušala, ker si rekel tako mimogrede, želela bo biti v tvoji družbi in bližini in vedno se te bo naključno dotikala (prijateljev se ne dotikamo tako oz tako pogosto).
“Nekako ne morem preštudirati žensk. Zdijo se mi zelo zapletena bitja. Predvsem pa diplomatska in preračunljiva.”
Tile stavki pa mene zlo motijo. Tolk študiraš, preračunavaš, presojaš,….. Ko se boš zatreskal v ktero, ne boš mel časa na nič druzga mislit, kot samo nanjo, pa naj bo takšna al drugačna 😉
saj je simpl.
Čvek je pač čvek in poraba časa. Dlje ko čvrka s tabo bolj si ji všeč.
btw: ženske su tudi racionalne – za prazen čvek s tipom namenijo max 10 minut ☺
Po čveku pa hodi za njo, jo primi okoli pasu in se nasloni nanjo. Če se odmakne je bil to čvek, če se stisne k tebi sta na poti za seks.
Meni se po zapisih zelo dopadeš, mi delujes pristna oseba, ki ima hrbtenico, čut za sočloveka in pravico, kar je dandanes redkost. Zanima me, če ste morda samski in bi lahko sla kdaj na pijačo, da se spoznava, podeliva svoji mnenji in vidiva, kako se ujemava?
[/quote]
Puahahahaha!
Fúkfehtar takoj v akcijo!
On kar sanja o eni “pokončni deklini” (pokončen je samo tvoj potreben kúrac!) in misli, da bo babetina po kolenih do njega pridrajsala, če se bo naglumil za nekega “razumevajočega” kerlca, hahaha!
Sicer pa, ja, metoda je prava. Naloži babovju, kako “čutiš povezavo” z njimi, pa ti dajo pizdetino narazen in no time!
U bemo, a tko hitro to gre? 😂
[/quote]
ja ☺kaj pa češ komplicirati .. če je bejba nakurjena odreagira ☺
ja ☺kaj pa češ komplicirati .. če je bejba nakurjena odreagira ☺
[/quote]
A če ženska tko nardi moškemu isto pomeni – da bo nakurjen in se bo vžgal? 👫
Pameren tip cim prej pogrunta ZAKAJ si zenska zeli biti z njim. In v vsakem trenutku vodi evidenco zakaj je se z njim. Ker razlog vedno obstaja. Le da resnice NIKOLI ne boste slisali.
Se strinjam z vsem prej napisanim, dodala bi le to, da moški rabi žensko ob sebi za se x, ženska pa moškega za otroke. Ker če bi moške vprašali, otrok na tem svetu spploh ne bi bilo. Seksali bi pa ves čas, najraje z različnimi zenskami. Hkrati pa radi dobro jedo in radi so v cistih cunjah in cistem stanovanju. Moski rek je, da hoce zensko, ki je v kuhinji gospodinja, v postelji k urba in v bolezni mama. Ta rek izkljucuje otroke. Moski otrok ne rabijo. Rabijo svoje hobije, svobodo, prijatelje, ku rbico in gospodinjo. Zenska rabi otroke, podporo, hisnika in mojstra za vse. Ker nismo kompatibilni, zenska po rojstvu otrok moza zanemari in on si najde drugo za se ks, otroci so zopet nujno zlo. Brez veze vse skup. Rasa se nadaljuje zaradi zensk, ker moski so en kup dreka.
“Zenska rabi otroke, podporo, hisnika in mojstra za vse”
“moski so en kup dreka.”
No, kupi dreka, na dan z denarnico, zavihajte rokave in servisirajte zenske potrebe, lol.
V zgornjem zapisu je zapisana hladna realnost zenskega pogleda, ki je sicer nikoli ne boste slisali. Zato pa si jo lahko zavrgljivi hlapci zenskih potreb tu preberete. Sedaj pa hitro v resno zvezo, lol.
In vse, kar si tukaj naklofal, je razlog, zakaj so sodobne mlade ženske raje same, kot da bi bile nekemu brezjajčniku gospodinje, kurbe in mame. Potem pa tipi jokajo, da nobene ne dobijo. Jasno, da ne, če pa s takimi nebulozami odraščajo. Moderen moški si mora gospodinjo, kurbo kar lepo plačat, pocajtat se it pa k mami.
zapletene so tiste, ki imajo slabe izkušnje s tipi (pa ne vse, da se razumemo), preračunljive pa karieristke, ki pa ponavad dobro zgledajo, ker dajo dost tud na izgled ampak so hladne in spolzke kot ribe.. Če sam nimaš filinga, da vidiš v kateri ženski je prirojena milina v njenem obnašanju, gibih in očeh, ti ni pomoči, pol se boš še naprej zaletaval z glavo v zid.
Izogibej se možač, ki so glasne v svoji okolici in išči nežne ženske duše, ki so pa največkrat skrite dome in osamljene, jebi ga, tako, da te čaka težka pot, ni vam lahko…malinovcem., saj očitno tud šanse sploh ne dobite, da dobite tist filing kako zgleda, ko se ženska popali na tipa..
“nežne ženske duše, ki so pa največkrat skrite dome in osamljene”
tiha voda in ko se enkrat dobro zahakla, je še hujša od tistih prvih
Forum je zaprt za komentiranje.