Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako veš, da si ženski resnično všeč in da ni v ozadju interes?

Kako veš, da si ženski resnično všeč in da ni v ozadju interes?

Da, izkoriščaš to zaljubljanje žensk v pozitivni potencial (manipulacija, nič novega, določeni moški špilajo ravno na to zaljubljanje)
Obče znano pa je, da zaljubljenost nima nobene veze z ljubeznijo:

“Zaljubimo se
v fantazijo o partnerju,
ljubimo pa
resničnega partnerja.”

Tako še enkrat potrdiš, da se na tebe lepijo ženske, ki se zaljubijo v potencial in ne ljubijo tebe.
Ni pa to resnica vsega ženskega sveta. Kot tudi manipulatorji niso resnica vsega moškega sveta.

Sama ne podpiram tega izkrivljenega delovanja ne pri ženskah ne pri moških, zato ne kimam ne enim ne drugim. Prepoznam tako moške kot ženske manipulacije.

Spoznavajte žensko dalj časa in ne ne zaletavajte brezglavo v spolnost.
Saj se hitro vidi, ali je tam, ker je zaljubljena (iluzija o vas) ali je tam, ker se hoče okoristit z vašim materialnimi dobrinami (boli jo đoka za vas) ali je tam, ker jo zanimate resnični vi.

Imata oba na nek način prav. Je pa res, da malo punc razmišlja kot ti.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Dejmo mal to manipulacijo razdelat.
Če VSE ženske manipuliramo, kako znotraj te manipulacije lahko funkcionirajo moški, kot da je to, da jih (ženske kot praviš) “spregledaš”, pravzaprav manipulacija moških?
Ping pong, lahko debatiramo v nedogled, kdo je začel prvi.. 🙂
Realnost je da VSI, OBA SPOLA občasno manipuliramo drug drugega.
Daj-dam odnos poteka povsod na vseh nivojih, tudi in celo pri “brezpogojni” ljubezni starš-otrok. Otrok potrebuje odraslega, da preživi, odrasli lastno satisfakcijo v dajanju ljubezni in tudi ostalega nazaj otroku.
Lahko bentite eni in drugi, kako so vaši cilji nekaj višjega, bolj poduhovljenega, ljubezen, empatija, prijateljstvo, se najbolj spoznajo v vojnah, stiski, pomankanju, kjer se vse zruši na osnovne potrebe preživetja.
Takrat palamudenje kdo koga bolj duhovno ljubi in kdo koga bolj ali manj izkorišča za svoje manj ali bolj osebne potrebe in zadovoljevanje le teh, izgubi ves pomen.
Lahko bi tudi filozofirali, kaj nekomu pomeni ljubezen in kaj drugemu izkoriščanje in kje so meje enega in drugega.
Tako da, prepričat se, da VSE ženske manipulirajo (ali tudi obratno) ti absolutno nič ne pomaga, da ne bi bil tudi sam “prisiljen” vanjo.
Sicer lahko dobiš iz tega satisfakcijo in se veseliš, da ti je to jasno, in si jih pogruntal, a to je tudi vse kar dobiš.
Ne vem, meni osebno, veliko premalo za kvaliteten odnos, prijateljstvo.

Nobena zenska ne ljubi moskega kot takega. Naj moski postane brezdomec pa bote videli koliko ga ljubi. Odjeban bo ce noc.

Zenske, ve se kar duvajte s svojo ‘wow, kako sem jaz posebna, drugacna’. Niste. Seveda pa se bo zenska, ki ji je odzvenelo, nima trzne vrednosti, tipa pa potrebuje za custveno potporo ali kaj ze, ozrla tudi za takim. Pa se temu bo kasneje najedala, ce ji ne nudi tudi kaj otipljivega. Skupaj bo ostala kvecjemu, ce nima sans za alternativo.

Zaradi mene si zenska lazite kolikor hocete, ste koristilovk, od prve do zadnje.

Imata oba na nek način prav. Je pa res, da malo punc razmišlja kot ti.
[/quote]
V kaksne pravljice ti to verjames? Kot, da se da moskega izkoriscati le za materijalno. Obstaja milijon pateticnih razlogov zakaj si zenska zazeli zvezo z moskim. V vseh izhaja iz sebe. Kolikokrat sem ze dajal primer zakaj bo vrhunska sahistka le s se boljsim sahistom, zakaj bo medicinska sestra z doktorjem, zakaj bo… Zenske gredo v zvezo zato, ker potrebujejo cimra, da di razdelijo najemnino. Napacena zenska rabi nekoga, da ji pumpa ego in ze gre v zvezo. Magari 2 meseca trajajoco.

Zenska ljubimoskega? Hahaha. Kaj se bo zgodilo, ce porocen moski rece, jaz bom pustil sluzbo, ne morem vec? Ljubezen pa taka, lol. Vklopite malo mozgane.

Dejmo mal to manipulacijo razdelat.
Če VSE ženske manipuliramo, kako znotraj te manipulacije lahko funkcionirajo moški, kot da je to, da jih (ženske kot praviš) “spregledaš”, pravzaprav manipulacija moških?
Ping pong, lahko debatiramo v nedogled, kdo je začel prvi.. 🙂
Realnost je da VSI, OBA SPOLA občasno manipuliramo drug drugega.
Daj-dam odnos poteka povsod na vseh nivojih, tudi in celo pri “brezpogojni” ljubezni starš-otrok. Otrok potrebuje odraslega, da preživi, odrasli lastno satisfakcijo v dajanju ljubezni in tudi ostalega nazaj otroku.
Lahko bentite eni in drugi, kako so vaši cilji nekaj višjega, bolj poduhovljenega, ljubezen, empatija, prijateljstvo, se najbolj spoznajo v vojnah, stiski, pomankanju, kjer se vse zruši na osnovne potrebe preživetja.
Takrat palamudenje kdo koga bolj duhovno ljubi in kdo koga bolj ali manj izkorišča za svoje manj ali bolj osebne potrebe in zadovoljevanje le teh, izgubi ves pomen.
Lahko bi tudi filozofirali, kaj nekomu pomeni ljubezen in kaj drugemu izkoriščanje in kje so meje enega in drugega.
Tako da, prepričat se, da VSE ženske manipulirajo (ali tudi obratno) ti absolutno nič ne pomaga, da ne bi bil tudi sam “prisiljen” vanjo.
Sicer lahko dobiš iz tega satisfakcijo in se veseliš, da ti je to jasno, in si jih pogruntal, a to je tudi vse kar dobiš.
Ne vem, meni osebno, veliko premalo za kvaliteten odnos, prijateljstvo.
[/quote]
Psihologi so ze davno tega ugotovili, da ni NIC na tem svetu bolj manipulativnega od partnerskega odnosa. Tako da, ja, vse skupaj je ena sama manipulacija. Ampak zenske so tiste, ki imajo business pristop, what’s in it for me, medtem, ko 98% moske populacije verjame v pravljico o ljubezni. In tu si sodobni moski masovno zajebejo zivljenje. Tako, da jaz sploh zensk za nic ne krivim, ce smo ze pri tem. Zenske ste kar ste. Problem je feminiziran sistem, ki moske indoktrinira, da ste zenske nekaj kar niste. Ker taksni moski, ker verjamejo v indoktrinirane pravljice, delajo neumne odlocitve. To je problem. Za moske. Zenskam pa seveda ustreza. Ker imate opravka z naivnezi. Ampak v feminiziranih okoljih je to tudi zazeljeno stanje.
Moskega, ki ve, da je vse skupaj zenska manipulacija, nateg in indoktrinacija, pa valjda zenske sovrazite. Zato vam nic od tega tudi ne razlaga. Z vami se ukvarja na videz tako kot ostalih 98% naivnezev. Racunice se ves cas zaveda zgolj v svoji glavi. In, ko vidi, da se mu ne izplaca, zensko odj. Tako kot zenske odjebete tipa za katerega menite, da se vam racunica ne izplaca.
Stekas? Imitiram zenski nacin obnasanja. Zenske ste se dosti hujse. To kar jaz pocnem je MILD verzija zenskega obnasanja. In ze v to mild verzijo se spotikate kot da je ne vem kako grozna. Same ste 100x hujse.

Psihologi so ze davno tega ugotovili, da ni NIC na tem svetu bolj manipulativnega od partnerskega odnosa. Tako da, ja, vse skupaj je ena sama manipulacija. Ampak zenske so tiste, ki imajo business pristop, what’s in it for me, medtem, ko 98% moske populacije verjame v pravljico o ljubezni. In tu si sodobni moski masovno zajebejo zivljenje. Tako, da jaz sploh zensk za nic ne krivim, ce smo ze pri tem. Zenske ste kar ste. Problem je feminiziran sistem, ki moske indoktrinira, da ste zenske nekaj kar niste. Ker taksni moski, ker verjamejo v indoktrinirane pravljice, delajo neumne odlocitve. To je problem. Za moske. Zenskam pa seveda ustreza. Ker imate opravka z naivnezi. Ampak v feminiziranih okoljih je to tudi zazeljeno stanje.
Moskega, ki ve, da je vse skupaj zenska manipulacija, nateg in indoktrinacija, pa valjda zenske sovrazite. Zato vam nic od tega tudi ne razlaga. Z vami se ukvarja na videz tako kot ostalih 98% naivnezev. Racunice se ves cas zaveda zgolj v svoji glavi. In, ko vidi, da se mu ne izplaca, zensko odj. Tako kot zenske odjebete tipa za katerega menite, da se vam racunica ne izplaca.
Stekas? Imitiram zenski nacin obnasanja. Zenske ste se dosti hujse. To kar jaz pocnem je MILD verzija zenskega obnasanja. In ze v to mild verzijo se spotikate kot da je ne vem kako grozna. Same ste 100x hujse.
[/quote]

Če je kriv feminiziran sistem, ki moške indoktrinira, v nekaj kar ni res, in naivno verjamejo v pravljice o ljubezni (btw, kaj pa naj bi to sploh bilo?) ali se potemtakem ni za vprašat, kako to, da je 98% celotne moške populacije dobesedno pogrnilo intelektualno in tudi manipulativno na samo določenem geografskem področju in zgodovinsko gledano, v izredno kratkem času?
Kaj se jim je umsko zgodilo, da je 98% populacije moškega spola postalo tako blazno naivnih in ostalo mentalno na nivoju vere v Božička in Dedka Mraza?
In obratno, kako to, da se pa na vzhodu ta indoktrinacija ni prebila? Je tam potem 2% naivnih moških, ostalo pa..?…?
Določati nasplošno kdo je bolj in kdo manj hujši pri manipulaciji, pa je posploševanje.
Tvoja MILD verzija je za nekoga hardcore, za nekoga p.dim, še manj kot to.
Odvisno od tistega na drugi strani.
In obratno.
Imaš pokvarjene ženske in pravtako moške.
Manipulatorje prvovrstne klase. Jih ne pogruntaš nekaj let ne.
In obratno.
Prasice, da večjih ni.
Problem je, da te pogled na ljudi ekstremno v č-b verziji oropa marsičesa dobrega kar pride mimo.
In problem je tudi, da ponavadi tak pogled zahteva potem podobno ali pa še slabše ravnanje od tebe samega.
Torej, če je 98% žensk pokvarjenih manipulatork, ti ne preostane kaj dosti ponudbe med tistimi 2%.
S takim pogledom sam sebe človek oropa veliko zanimivega in pozitivnega.

Recimo, če bi gledal bolj proti 50:50 na vse ljudi, bi spoznal marsikaj zanimivega, kar ni manipulativno in izkoriščevalsko..

V kaksne pravljice ti to verjames? Kot, da se da moskega izkoriscati le za materijalno. Obstaja milijon pateticnih razlogov zakaj si zenska zazeli zvezo z moskim. V vseh izhaja iz sebe. Kolikokrat sem ze dajal primer zakaj bo vrhunska sahistka le s se boljsim sahistom, zakaj bo medicinska sestra z doktorjem, zakaj bo… Zenske gredo v zvezo zato, ker potrebujejo cimra, da di razdelijo najemnino. Napacena zenska rabi nekoga, da ji pumpa ego in ze gre v zvezo. Magari 2 meseca trajajoco.

Zenska ljubimoskega? Hahaha. Kaj se bo zgodilo, ce porocen moski rece, jaz bom pustil sluzbo, ne morem vec? Ljubezen pa taka, lol. Vklopite malo mozgane.
[/quote]
Haha, vedel sem, da boš komentiral. Ne verjamem v pravljice, verjamem pa, da so ženske ponotranjile sektaško krščansko pranje možganov. Kjer je laž, manipilacija, pričakovanja, umori, spletkarjenje, maščevalnost itd. sprejemljivo. Pri spovedi dobiš za pokoro 3 oče naš in dve zdrava marija in potem lahko naslednji tenen isto počneš. Lažeš, varaš, kradeš. To se vrti v krogu in je na nek način družbeno sprejemljivo. Nima pa nič opraviti z ljubeznijo. Tega se pa večina žensk še mora naučiti in tudi marsikateri fant.

Zastopim dobro tvoje stališče, kot tudi od kolegic Zartrose, Lea39

Nič ni črno belo, je kar tam vmes nekje….

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Nobena zenska ne ljubi moskega kot takega. Naj moski postane brezdomec pa bote videli koliko ga ljubi. Odjeban bo ce noc.

Zenske, ve se kar duvajte s svojo ‘wow, kako sem jaz posebna, drugacna’. Niste. Seveda pa se bo zenska, ki ji je odzvenelo, nima trzne vrednosti, tipa pa potrebuje za custveno potporo ali kaj ze, ozrla tudi za takim. Pa se temu bo kasneje najedala, ce ji ne nudi tudi kaj otipljivega. Skupaj bo ostala kvecjemu, ce nima sans za alternativo.

Zaradi mene si zenska lazite kolikor hocete, ste koristilovk, od prve do zadnje.
[/quote]
Nobena?
Si vse ženske sveta stestiral, da lahko to trdiš?
Če imaš sam take izkušnje z ženskami, ki se jih obrača po vetru, tega ne moreš projecirat na vse. Kdo ti je kriv, da take ženske izbiraš? Tvoj um… nekje na poti ti ga je nekdo opral, potem pa si z vsaditvijo programa privlačil k sebi ženske, ki so to le potrjevale. To je realno dejstvo, ki se ga ne gre izpodbijat. Spremeni pogled, pa boš videl tudi to kar je onkraj opranoglavosti. Ker oprano glavo imate tako sodobni moški kot sodobne ženske(ki se morajo skrivat za kupom ličil, umetnih vsadkov itd, tako so prepričane, da jih bodo moški imeli radi.. ah ja, smešno če ne bi bilo žalostno, kam ta svet drvi.)

Jaz se nič ne duvam, povem le svojo realnost. Od duvanja nimam nič, kot tudi od skrivanja same sebe ne. Na oba načina bi le bežala pred samo seboj, to pa mi ni v interesu.
Tako da jaz sebe poznam in to kar ti trdiš za vse ženske, se mene enostavno ne tiče.
Današnji sodobni moški me ne zanimajo, fosili pa izumiramo.
In trdim, da isto gre k istemu.

Če je kriv feminiziran sistem, ki moške indoktrinira, v nekaj kar ni res, in naivno verjamejo v pravljice o ljubezni (btw, kaj pa naj bi to sploh bilo?) ali se potemtakem ni za vprašat, kako to, da je 98% celotne moške populacije dobesedno pogrnilo intelektualno in tudi manipulativno na samo določenem geografskem področju in zgodovinsko gledano, v izredno kratkem času?
Kaj se jim je umsko zgodilo, da je 98% populacije moškega spola postalo tako blazno naivnih in ostalo mentalno na nivoju vere v Božička in Dedka Mraza?
In obratno, kako to, da se pa na vzhodu ta indoktrinacija ni prebila? Je tam potem 2% naivnih moških, ostalo pa..?…?
Določati nasplošno kdo je bolj in kdo manj hujši pri manipulaciji, pa je posploševanje.
Tvoja MILD verzija je za nekoga hardcore, za nekoga p.dim, še manj kot to.
Odvisno od tistega na drugi strani.
In obratno.
Imaš pokvarjene ženske in pravtako moške.
Manipulatorje prvovrstne klase. Jih ne pogruntaš nekaj let ne.
In obratno.
Prasice, da večjih ni.
Problem je, da te pogled na ljudi ekstremno v č-b verziji oropa marsičesa dobrega kar pride mimo.
In problem je tudi, da ponavadi tak pogled zahteva potem podobno ali pa še slabše ravnanje od tebe samega.
Torej, če je 98% žensk pokvarjenih manipulatork, ti ne preostane kaj dosti ponudbe med tistimi 2%.
S takim pogledom sam sebe človek oropa veliko zanimivega in pozitivnega.

Recimo, če bi gledal bolj proti 50:50 na vse ljudi, bi spoznal marsikaj zanimivega, kar ni manipulativno in izkoriščevalsko..
[/quote]
Ljudje smo se razvili v to kar smo danes, z vsemi odstopanji, zaradi zagotovitve prezivetja. Zenske ste se razvile v nekaj, moski v nekaj drugega. Razlicni smo si. Zato jaz zenske obnasanja sploh NE OBSOJAM.
Nimam vas za grde manipularke, moje sovraznice in kaj vse drugega mi ze pripisujete. Imam vas za tocno to kar ste, zenske. In kot taksne vas tudi sprejemam. Ravno zaradi tega vem pod kaksnimi okoliscinami se mi je z vami za ukvarjati in pod kaksnimi ne. Tako kot vem do kod mi je z vami za iti brez da sabotiram lastno zivljenje.
Medtem, ko vas vecina moske populacije zaradi vsezivljenske indoktrinacije, ki se je v feminiziranem svetu se eksponentno pojacala, dojema na indoktriniran nacin. Predvsem pa verjamejo, da zenska moskega ljubi tako kot moski ljubi zensko. Kar ne bi moglo bi dlje od resnice. In ravno zaradi projeciranja lastne ljubezni tudi na zensko, si zaradi zensk masa moskih zajebe zivljenje.

Vse te blodnje vec ali manj vsake zenske, ki se ima za NAWALT, so le zenski virtue signaling BS. Kot sem ze na drugi temi eni napisal, zenska se pocuti ljubljena le, ce se ji njen moski pusti izkoriscati. Vedno bilo in vedno bo. Moski se zenski pusti izkoriscati v zameno za to, da jo lahko fuka, oz. si fuka sele nadeja. Od tu naprej gre zgolj za pogajanje o ceni, ponudba vs. povprasevanje. To je bistvo. Ne vsi moderni flanci. Do tu vse okay.

V sodobni feminizirani druzbi pa je poleg vsesplosne prosperitete prislo do prevelikega vmesavanja tretje “osebe”, drzave. Za zacetek je zaradi umetnih pravil igre asociacija z vami postala sila tvegana res. Zaradi indoktrinacije pa ste zacele tudi dalec prevec pricakovati, v zameno pa ponujete bistveno premalo.
Nekateri so vas dali na popolni /ignori, drugi vas le obcasno fukajo, tretji se se vedno gremo avanture. Kandidatov za resno zvezo pa imate vse manj in manj. Ker resne zveze vec niste vredne.
Resuje vas le to, da ni veliki vecini indoktriniranih ignoramusov se vedno nic jasno in se pac obnasajo po inerciji. Zato imas na eni strani malo morje nezazeljenih fukfentarjev, ki so se za tisto vaso picko sicer pripravljeni pretegniti, ampak se vedno ne dosegajo standarda naduvane sodobne zenske populacije. Na drugi strani pa “uspesno” tradicionalne provajderje, ki so prav ponosni na svojo vlogo, ze principielno, in jo vidijo kot uspeh, pa naj bodo se tako izkoriscani.

Od prazgodovine pa vse do se ne tako davno nazaj, so bile zenske sila motivirane, da si zagotovijo mosko zascito in podporo. Brez tega se jim je slabo pisalo. V modernem svetu, kjer je vlogo zascite, delno pa tudi podpore, prevzela “drzava” te motivacije vec ni.

Od kar zivimo v vsestransko feminiziranem svetu, ki zenske se toliko bolj sciti in vsestransko priviligira, pa je motivacija zenske, da se poparcka, se toliko manjsa. Se vedno pa jo zene prvinski nagon.

Vsestranska modernizacija okolja je sicer tudi moskim olajsala zivljenje. Brez problema lahko prezivimo sami. Se vedno pa nas zene seksualni nagon.

Tu je razlog za navidezno nesorazmerje med ponudbo in povprasevanjem. Vse zenske bi wow tipa, ki se jim pusti izkoriscati, za imeti otroke. Moski pa bi predvsem seksali. Metode, kako razlicni ljudje te svoje POTREBE uresnicujemo, pa so seveda razlicne, ker ne startamo vsi iz enake pozicije.

Nobena?
Si vse ženske sveta stestiral, da lahko to trdiš?
Če imaš sam take izkušnje z ženskami, ki se jih obrača po vetru, tega ne moreš projecirat na vse. Kdo ti je kriv, da take ženske izbiraš? Tvoj um… nekje na poti ti ga je nekdo opral, potem pa si z vsaditvijo programa privlačil k sebi ženske, ki so to le potrjevale. To je realno dejstvo, ki se ga ne gre izpodbijat. Spremeni pogled, pa boš videl tudi to kar je onkraj opranoglavosti. Ker oprano glavo imate tako sodobni moški kot sodobne ženske(ki se morajo skrivat za kupom ličil, umetnih vsadkov itd, tako so prepričane, da jih bodo moški imeli radi.. ah ja, smešno če ne bi bilo žalostno, kam ta svet drvi.)

Jaz se nič ne duvam, povem le svojo realnost. Od duvanja nimam nič, kot tudi od skrivanja same sebe ne. Na oba načina bi le bežala pred samo seboj, to pa mi ni v interesu.
Tako da jaz sebe poznam in to kar ti trdiš za vse ženske, se mene enostavno ne tiče.
Današnji sodobni moški me ne zanimajo, fosili pa izumiramo.
In trdim, da isto gre k istemu.
[/quote]
Kar ti prodajas je klasicna NAWALT pravljica. S tem, da so te nebuloze svoj cas “prolazile”. Govorim o casu pred internetom. O casu, ko moskih s stotinami vez in vezic prakticno ni bilo, ker to druzba ni dopuscala. Zato je lahko vsaka butara nalozila, da ona pa ze ni taka.
Danes pa je zaradi neomejene zenske hipergamije dolocen mali odstotek moske populacije izredno izkusen. Tisti, ki so za namecek tudi izobrazeni in pametni, pa zensko naravi razumejo bolje od 99% zensk. S tem, da tu ne gre za formalno izobrazbo. Gre za izobrazbo na to temo. Izobrazi pa se lahko vsak. Samo tako kot vecina po koncu solanja vec ne prebere nobene knjige, med solanjem pa se o vsem tem tako le indoktrinirajo v pravljice. In ostanejo naivni troti.

Nič jaz ne prodajam.
V pravljice ne verjamem, škoda časa jih meni prodajat, še nikomur ni uspelo, kvečjemu me manipulatorji/ke seznanjajo s svojim načinom delovanja..
Če delaš z ljudmi vidiš marsikaj.
Vidim pa negativno dogajanje in manipulacijo tako v moškem kot ženskem svetu.
Vidim pa tudi v obeh svetovih dobre stvari.
Vse je odvisno od tega, kar človek JE. In to daje v svet.
Kaj naj zvest človek počne z nekom, ki je prepričan, da varanje ne obstaja? Nič. To sta tako različna dva svetova, tako nezdružljiva svetova.

Seveda pa jaz to ne govorim za VSO populacijo, ker uporaba teh besed (vse, vsi, nihče, noben) je ravno tako zavajajoča kot uporaba BI besed, pravljični BI svet kot mu rečem.. verjamem pa, da marsikatera nasede temu, kaj vse BI vi bili njej.. hehe.. hehe… ko pa je treba dejstva postavit v realo in reči SEM TO, to sem tebi… jap, takrat pa se vidi bistvo vsega..

Edino mi je hecno to, da če vam je toliko do sexa, kako da do njega ne pridete na pošten način?.. da direktno neki neznanki rečete da jo hočete le pofukat in nič drugega ne pa da morate izkoristit njeno zaljubljenost? No ko boste pa toliko zmožni reči resnico, pa bova naprej o tem, kdo komu prodaja pravljico.

“izkoristit njeno zaljubljenost?”, tu si pa mimo usekala. Običajno je obratno.

Ti bi na podrocju za katerega se ve, da nikjer ne obstaja vec obojestranskega manipuliranja, le od molskih zahtevala neko super iskrenost. Kako zenska lastnost. Pa za tako drugacno se imas, lol. In to od moskih, ki ze tako popolnoma naivno stopijo v zvezo. Seveda, zzenska bi, da moski igra z odprtimi kartami, zenska bo pa po svoje, lol.

Ves koliko osebnih zgodb bi ti lahko povedal o oh in sploh zenskah iz celega sveta in njihovih igricah. Od prve do zadnje. Stotinah! Ta trenutek jih tece ene par. Seveda bi vse ve rade ultra postenega naivkovica. Moski ima da je vse to. Ve pa… boste ze videle, ocenile. Aha… lol

Kot receno, minili so casi, ko ste lahko zenske prodajale svoj BS. Danes vas dolocen odstotek moskih pozna v duso.

To, da zenska “ni taksna” pomeni le eno. Da se v “taksnih” okoliscinas se ni znasla. To se najlazje vidi, ko kmetica iz periferije tretjega sveta prestavis v prvi svet. Cim je zenska svobodna, integrirana in ima priloznost postane drugacna. Zato se kaj takega seveda nikoli ne bi sel.

To kar ti tu prodajas je v bistvu tipicna zgodba sodobne zenske, ki je svojo mladost in lepoto “zakockala” na jebivetre, potem ko vec nima kaj ponuditi, pa je razocarana nad prevarantskimi moskimi. Na to, da je sama 80% moske populacije celo zivljenje ignorirala, ker se ji niso zdeli dovolj dobro, pa pozablja.

“izkoristit njeno zaljubljenost?”, tu si pa mimo usekala. Običajno je obratno.
[/quote]
Nisem. Govorim o manipulatorjih ki to izkoriščajo.

Zenske se lahko celo svojo mladost z moskimi igrate. Jih testirate, ce so vas vredni, izbirate, itd. S staranjem pa se vloge zamenjajo. Ne rece se badava, da za staro zensko le se ekonom pisks zvizga. CC\ca. 60-letni radio host Leikis prav uziva v izsivljavanju nad prepotentnimi odcvetelimi rozami. Prosla baba s kolacima. Now it is boys turn… lol

Ti bi na podrocju za katerega se ve, da nikjer ne obstaja vec obojestranskega manipuliranja, le od molskih zahtevala neko super iskrenost. Kako zenska lastnost. Pa za tako drugacno se imas, lol. In to od moskih, ki ze tako popolnoma naivno stopijo v zvezo. Seveda, zzenska bi, da moski igra z odprtimi kartami, zenska bo pa po svoje, lol.

Ves koliko osebnih zgodb bi ti lahko povedal o oh in sploh zenskah iz celega sveta in njihovih igricah. Od prve do zadnje. Stotinah! Ta trenutek jih tece ene par. Seveda bi vse ve rade ultra postenega naivkovica. Moski ima da je vse to. Ve pa… boste ze videle, ocenile. Aha… lol

Kot receno, minili so casi, ko ste lahko zenske prodajale svoj BS. Danes vas dolocen odstotek moskih pozna v duso.

To, da zenska “ni taksna” pomeni le eno. Da se v “taksnih” okoliscinas se ni znasla. To se najlazje vidi, ko kmetica iz periferije tretjega sveta prestavis v prvi svet. Cim je zenska svobodna, integrirana in ima priloznost postane drugacna. Zato se kaj takega seveda nikoli ne bi sel.

To kar ti tu prodajas je v bistvu tipicna zgodba sodobne zenske, ki je svojo mladost in lepoto “zakockala” na jebivetre, potem ko vec nima kaj ponuditi, pa je razocarana nad prevarantskimi moskimi. Na to, da je sama 80% moske populacije celo zivljenje ignorirala, ker se ji niso zdeli dovolj dobro, pa pozablja.
[/quote]
Ne drži.
Ne bereš dobro.
Jaz trdim da pri obeh spolih najdeš tako manipulacijo, kot iskrenost.
Jebi vetri pa mene nikdar niso zanimali. Tako da spet projiciraš svoj pogled na VSE.

Ne drži.
Ne bereš dobro.
Jaz trdim da pri obeh spolih najdeš tako manipulacijo, kot iskrenost.
Jebi vetri pa mene nikdar niso zanimali. Tako da spet projiciraš svoj pogled na VSE.
[/quote]
Ne mi s to svojo uber iskrenostjo. To so pravljice za male otroke. Bral sem vec kot 100 let star dnevnik ene 15-25 letnice. Ze pred 100 leti je bila ista pesem. Ene same manipulacije. To, da se lastnih manipulacij vecina tako ne zaveda, pa ni nic novega. Nenazadnje, je danes cela levakarska platforma navadni virtue signaling BS s katerim njihovo obnasanje seveda nima nic skupnega. Imajo pa se za bolj nedolzne od samega boga.

Takole bom napisal: Na vsaki strani imaš korektne ljudi, samo problem je, ker so v manjšini.
Zato se vsevprek obtožuje, enkrat ena, drugič pa druga stran.

Ne mi s to svojo uber iskrenostjo. To so pravljice za male otroke. Bral sem vec kot 100 let star dnevnik ene 15-25 letnice. Ze pred 100 leti je bila ista pesem. Ene same manipulacije. To, da se lastnih manipulacij vecina tako ne zaveda, pa ni nic novega. Nenazadnje, je danes cela levakarska platforma navadni virtue signaling BS s katerim njihovo obnasanje seveda nima nic skupnega. Imajo pa se za bolj nedolzne od samega boga.
[/quote]
Jaz pa prebrala kup knjig, ki so jih pisali moški o delovanju moških, slišala kup osebnih izpovedi moških kako lahko manipulirajo z ženskami, ker jim naivnice pustijo. Pa tudi naletela na take, ki so mislili, da jim bo uspelo z manipulacijo, obljubami, darili, ki jih nisem hotela kaj šele da bi jih vzela, priti v moje hlačke, pa jim enostavno ni uspelo in jim ne bo, ker me taka plitvost ni zanimala, me ne zanima niti me ne bo zanimala.
In še eno o moji iskrenosti- vsak človek ki me sreča na cesti, takoj vidi moj naraven obraz, lase, postavo. če pa to ni iskrenost v današnjem svetu fejkanja pa res ne vem kaj je…

Kot pa sem rekla, manipulirajo tako moški in ženske, a ne vsi. Nekaterim je to enostavno pod častjo se iti neke igrice z drugimi ljudmi. Ne rabimo tega sranja v lajfu, niti ga nočemo proizvajat.

Sicer pa ni pomembno več, vsak je povedal svoje stališče, ostalo je že prepucavanje v katerem ne vidim smisla. Koga boš pa v svoje življenje spuščal, pa čeprav jo boš ponucal le za sex, da ti bo ponovno potrdila, da so vse ženske take, pa je le v tvojih rokah.

Jaz pa prebrala kup knjig, ki so jih pisali moški o delovanju moških, slišala kup osebnih izpovedi moških kako lahko manipulirajo z ženskami, ker jim naivnice pustijo. Pa tudi naletela na take, ki so mislili, da jim bo uspelo z manipulacijo, obljubami, darili, ki jih nisem hotela kaj šele da bi jih vzela, priti v moje hlačke, pa jim enostavno ni uspelo in jim ne bo, ker me taka plitvost ni zanimala, me ne zanima niti me ne bo zanimala.
In še eno o moji iskrenosti- vsak človek ki me sreča na cesti, takoj vidi moj naraven obraz, lase, postavo. če pa to ni iskrenost v današnjem svetu fejkanja pa res ne vem kaj je…

Kot pa sem rekla, manipulirajo tako moški in ženske, a ne vsi. Nekaterim je to enostavno pod častjo se iti neke igrice z drugimi ljudmi. Ne rabimo tega sranja v lajfu, niti ga nočemo proizvajat.

Sicer pa ni pomembno več, vsak je povedal svoje stališče, ostalo je že prepucavanje v katerem ne vidim smisla. Koga boš pa v svoje življenje spuščal, pa čeprav jo boš ponucal le za sex, da ti bo ponovno potrdila, da so vse ženske take, pa je le v tvojih rokah.
[/quote]
Vecina zensk si nabere izkusnje z relativno izkusenim tipi, ki so se skozi izkusnje naucili kaj pri veliki vecini zensk pali. In to vam dajo. Tako kot velika vecina izkusenih zenske ve kaj pali pri veliki vecini moske populacije. In nas poskusajo izmanipulirati za dosego svojih ciljev. Drugace povedano, prefriganih je vecina zensk in manjsina tipov. Namrec, le silna manjsina tipov operira z vecino zenskami. S tem, da z leti odstotek prefriganih na obeh straneh le se raste.

Vecina neizkusenih naivkovicev pa nikoli ne doseze nivoja manipulacije niti najbolj nedolzne zenske. So preleseni. Se, ce poskusijo, si ponavadi le zadajo autogolk. In dalec prevec verjamejo v Disneyeve pravljice. To vam je vecina moske populacije. Po vecini se poparckajo slucajno, ko se jim poklopijo zvezde. V zivljenju poseksajo 1,2,3 zenske in to je to. In te loleke zenske, vas 95%, izmanipulirate do ibera. Skozi svoje naivne poskuse “manipuliranja” vas, skozi darila, nerealne objube in igranje vase sluge, se vsestransko le iztrosijo. Dobijo pa sipak. In ravno zaradi taksnih usluznih dripcev na katere slej kot prej v zivljenju naleti velika vecina zensk ima marsikatera zenska potem od moskih absurdno nerealno pricakovanja.

Med izkusenimi moskimi, kamor spadam tudi sam, pa je spet marsikaj. Za zacetek, bolj ko je moski izkusen, bolj bo prefrigan in tezje ga bo zenska izkoristila. Ceprav so tudi glede tega izjeme. Tudi med izkusenimi imas neverjetno naivnih tipov. Eni so pac slow learners, I guess. Plus, ne smemo podcenjevati vsezivljenske indoktrinacije s pro-zenskimi pravljicami. S tem, da je vecina zensk tako manipulativnih, da se vecino zelo izkusenih, ko se spustijo v kaj resnejsega, partnerke hitro okoli obrnejo.
Ti se spotikas v podkategorijo nakladacev, ki sadijo rozice in zidajo gradove v oblakih zato, da bi “padle” na njihove komplimente, ljubezenske izpovedi, obljube, darilca, itd. Kot prvo, vse to zenske zelite slisati. Taksne moske zenske ponavadi tudi nagradite. Storaste, ki tega ne znajo, pa odjebete se preden povedo drugi stavek. Tako da, ce bi vedele za kaj se gre, bi bolj upostevale lesene tipe, ki ne znajo “nakladati”. Tako pa se raje vedno znova ukvarjate z “nakladaci”.

Tako med nakladaci kot dobrim delom lesenih Lojzov se jih precej trudi predstaviti bolje od realnosti. Da so nekaj kar niso. “Postavljali” se bodo. Pac, pokazati se vam hocejo v najboljsi mozni luci, da vas pritegnejo. Boze mili koliko tega ze samo nisem dozivel. Se vec pa so mi punce same povedali. Stotine njih, lol.

Sam ze vrsto let igram na karto, da sem kar sem. In to kar sem je ze samo po sebi dovolj, da pri zenskah zbudim zanimanje. Kakor kje in kakor kdaj, seveda. Nekje me ne jebejo 5%. Nekje jih pritegnem zaradi videza in postave, ki tudi nekaj pove. Nekje zaradi privlacnega in izstopajocega zivljenskega sloga, ki se kako vzburi zensko domisljijo. Nakar zenski brez vsake sugestije pustim, da si samostojno zgradi svoj sanjski grad v oblakih. Nenazadnje ima vsaka svoje sanje. Kje bi jaz konkuriral njeni domisliji. Naj si sama posadi vse rozice, lol.
Vecina mi zasanjane vsebine nikoli ne pove. To pa zato, ker je njihov izmanipulirati me, da odigram vlogo, ki mi jo je namenila, s ciljem doseci svoj cilj. In me skozi obnasanje, ki meni ustreza, poskusa le speljati na svoje limanice. Pri tem pa je vsaj meni zelo pomembno, da me vse skupaj cim manj stane. Za to pa se moram narediti cim “manjsi”, da njene morebitne apetite kar se le da brzdam. Pa tudi vse ostalo moram skrbno isplanirati, da maksimiziram kar dobim in zminimiziram koliko me vse skupaj tako ali drugace stane. Skratka, zenska igra svojo igro, jaz pa svojo. Ona ima svoj motiv, jaz pa svoj. Niti ona meni odkrito pove kaj za eno igro se gre in kaj zeli iz tega potegniti, niti jaz njej. Vse pa je zavito v celofan “ljubezni”. Gremo pa se dokler mi kolikor toliko ustreza. Potem pa se zadeva izvodeni. Le lepi spomini ostanejo. Tako da ni nekih razocaranj ali zamer na nobeni strani. Zenska je skozi asociacijo z mano dozivela cudo lepega. Pogosto si me se vedno zeli. Zato tudi ostaneva v vse redkejsih stikih. Sam pa sem ravno tako imel lepo izkusnjo brez omembe vrednih stroskov. Skratka, win-win.

Da ne bo pomote, tako velika vecina zensk okoli svojega mazinca mota, manipulira in izkorisca naivne tipe, ki verjamejo v pravljice o zenski ljubezni do njih. Pojma nimajo kaj za eno igro se zenska gre. Niti kaj zensko zares motivira, da se z njimi sploh ukvarja. Natvezi mu zelo verjetno zgodbo v katero se sama sebe preprica in to je to. Tipi pa so tako in tako kri scali, da so sploh dobili priloznost. Kaj bodo sedaj kalkulirati. Se srecni so, da jih sploh katera hoce. Sila redko je, da bi mladi povprecnez zensko pustil. V veliki vecini primerov je ravno obratno.
Skratka, povprecna resna zveza je vsestransko zensko manipuliranje naivnega tipa, funkcija katerega je, da SEZIDA grad v oblakih, ki si ga je zenska sama sezidala. Skratka, navedni servilnez je, ki ima da zataji vse svoje zelje in ambicije, ki niso v skladu z zensko agendo. Obratni primeri so sila redki. Moras z necim zensko drzati v sahu. In le pod taksnimi pogolji sem se jaz pripravljen iti resno zvezo. Dolocen cas. Ker dolgorocno niti to ne pomaga.
Skratka, zenske ste hudicevo prefrigane brez da bi se tega sploh zavedale.

Ne, pišem o različnih vrstah manipulacije, ne le o sajenju rožic itd itn prozornih zadev. Ravno zato, ker je temu že zdavnaj odzvonilo, ste si iznašli manj opazne načine. Res, včasih kar “občudovanja” vredno (če bi ta energija šla v dobro za boljši svet, bi bilo dejansko občudovanja vredno), kako ste izpilili tehniko do potankosti, da dosežete cilj.. ampak vedno se najde kdo, ki vas razkrije. Kar pa seveda za živo glavo noben manipulator ne bo priznal.
Priznam pa, da me res zanima kaj se dogaja v umu ljudi, ki imajo tako potrebo manipulirat z drugimi ljudmi. Kaj se jim je tekom lajfa dogajalo, da so postali taki. Nihče se ni rodil s tako izkrivljenim pogledom na celoten spol.
Ker- to je način ko človek le beži sam od sebe.

Nekaterim nam je pod častjo se iti podle igrice z drugimi ljudmi.
Tudi ne trpamo ves spol in vse ljudi v en in isti koš, ker to enostavno ni resnica.
No, po želji, vsak živi s tem kar je, pa če še tako beži od sebe.

Lepo napisano, se kar malo najdem v tvojem pisanju.

“Nihče se ni rodil s tako izkrivljenim pogledom na celoten spol. “
Družba brez morale prejudicira take ljudi. Takih je 80%+ ljudi. Žal.

Lepo napisano, se kar malo najdem v tvojem pisanju.

“Nihče se ni rodil s tako izkrivljenim pogledom na celoten spol. “
Družba brez morale prejudicira take ljudi. Takih je 80%+ ljudi. Žal.
[/quote]
Ja..
Na človeka gledam s tega vidika.. tisto malo nebogljeno bitjece nima slabih namenov, je čista ljubezen…
..tej izkrivljeni programi v umu so vsiljeni od zunaj.. um je tisti, ki se ga da manipulirat.. a vsak posameznik mora najti svojo pot domov, v srce, v dušo..
Res, žal..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close