Kako veš, da si ženski resnično všeč in da ni v ozadju interes?
Ja..
Na človeka gledam s tega vidika.. tisto malo nebogljeno bitjece nima slabih namenov, je čista ljubezen…
..tej izkrivljeni programi v umu so vsiljeni od zunaj.. um je tisti, ki se ga da manipulirat.. a vsak posameznik mora najti svojo pot domov, v srce, v dušo..
Res, žal..
[/quote]
Se strinjam, sam rečem, telo je obleka, duša je energija. To je potrebno ločiti. Če si materialna oseba, polna pričakovanj, potem lahko skačeš vsevprek, a sreče ni nikjer,
Če si pa duhovno energetski človek, potem je pa to popolnoma drug nivo čutenja in bivanja.
Se strinjam, sam rečem, telo je obleka, duša je energija. To je potrebno ločiti. Če si materialna oseba, polna pričakovanj, potem lahko skačeš vsevprek, a sreče ni nikjer,
Če si pa duhovno energetski človek, potem je pa to popolnoma drug nivo čutenja in bivanja.
[/quote]
Ja, se strinjam.
Današnji svet temelji na instant užitkih in fizičnih užitkih. Kot da je sreča zunaj človeka, kot da je mir zunaj človeka.. ni, ne more bit.
Vse zenske ste solipsisticne in hipergamicne. Vse! Hkrati pa se redke tega zavedajo, kaj sele, da bi priznale. Vse se imate za nekaj posebnega, drugacnega, special. Vse se imate za uber iskrene, postene, nedolzne. Vse ste le zrtve zlobnioh manipulativnih moskih, patriarhata, bla bla.
Navaden BS za naivne moske, ki tako zelo zelijo verjeti v pravljice o zenski ljubezni. Vprasanje, AWALT vs. NAWALT, je ze odgovorjeno. NAWALT je BS. Kot receno, dvigni se tako “krasno” zensko iz dreka v katerem se nahaja, daj ji krila in ze bos videl kaksna je v resnici. Hvaleznost? Hahaha.
Zenske so mojstri pretvarjanja. Ko je “zaljubljena”, a.k.a. mocno motivirana, da te ujame, in bolj ko se bo zavedala, da ima konkurenco, bolj bo motivirana, da postane vse kar si zelis. Lena fuksija bo postala obsedena fitneserka. Umetnica bo postala sportnica. Zapravljivka bo kar naenkrat postala super varcna. Znanstvenica se ti bo zaklela, da je pripravljna postati zadnja kmetica, ce le si bos to zelel. Govorila bo, da te je pripravljena prezivljati. Pretvarjala se bo, da uziva v goltanju sperme. Itd, itd. Ni da ni. Le dovolj motivirana mora biti. Vse bo pocela tocno tako kot si ti zelis. Vse ti bo obljubila.
Naiven moski, 98% tipov, si bo reklo, wow, pa ta zenska je idealna zame. Poroka, otroci, happily ever after. Aha, lol. Izkusen maher pa ve, da so to zgolj indikatorji zenske motiviranosti, da ostane s tabo. Ko bos ujet, ko se bo pocutila varno, pa bo druga pesem. Vcasih dobesedno cez noc. Vcasih postopoma. To obdobje igranja lahko traja tudi po 10 let, ce jo s cim drzis v sahu, da se naprej ostaja motivirana, da igra. Tako dolgo lahko igra, da na koncu niti sama vec ne ve kaj si sploh iskreno hoce. In bolj, ko se zenska obnasa svojeglavo, prdne ko ji je, itd bolj ves, kako malo ji je v bistvu do tebe in kako zamenljiv se ji zdis.
In tu pridemo do bistva. Zenske ne gre za obsojati. Taksne pac so. Taksna je zenska narava. Zato pa se kako pomaga, ce se moskih teh zadev zaveda in zna prepoznano pravilno interpretirati, ve kaj pomeni to ali ono. In, mimogrede, velika vecina zensk nic od tega ne pocne zavestno z namenom moskega kakorkoli zajebati, ipd. Zenske se tako obnasajo zaradi obcutka “ljubezni”. Pri cemer gre za ljubezen do vsega kar ji lahko nudis, omogocis, itd, itd zaradi tega ker si kar pa si oz, sele bos, imas, znas, itd, … S tem,, da je pri povprecnezih zenski modus operandi ponavadi manj izrazit.
Knjigo bi lahko napisal o taksnih “malenkostih”. O zadevah o katerih 98% moske populacije nima blage veze. Vse to si razlagajo na cudo nekih viz, ki nimajo blage veze z realnostjo. Nic jim ni jasno zakaj se zenski “kar naenkrat” vec ne da seksati ali kaj ze. Niti zenske samih sebe ne razumejo. Ne razumejo zakaj so taksne ali drugacne. Ne razumejo kaj jih dejansko motivira. Vedo le, da imajo taksne ali drugacne obcutke. In si spet vse po svoje razlagajo.
Ah… realnost nima blage veze s pravljicami v katere smo indoktrinirani.
Ja, se strinjam.
Današnji svet temelji na instant užitkih in fizičnih užitkih. Kot da je sreča zunaj človeka, kot da je mir zunaj človeka.. ni, ne more bit.
[/quote]
Res je tako, ko človek najde svojo srečo in mir v sebi, potem jo je šele sposoben deliti z drugim človekom. Vsaj vem sedaj, da nisem metuzalem, ko preberem tvoje pisanje.
Vse?
Ah diksi… kaj se ti je zgodilo, da imaš tak pogled, da smo kar vse ženske tako zlo?
Vse?
Če ti je ena nekoč na poti kot mlademu “zlomila” srce, ni vredno to srce njej na čast še dalje držat slepo v temi… ne vidiš, da tako nisi svoboden ampak si ujetnik.. ujetnik svojega uma in hkrati jajc, ker kljub temu da imaš tako slabo mnenje o VSEH ženskah, jih še vedno rabiš, da se prazniš v njih in to z manipulacijo… kaznuješ jih s tem, ker si sam v bolečini, ki si jo tajiš pred seboj..
Ja, pa saj je obče znano, da je zaljubljenost le slepilo, rožnata očala, iluzija, maska spolnega nagona in da to nima nobene veze z ljubeznijo.
Pa je treba temu slepo sledit? Je treba imeti um tako opran? Je vredno tako živet?
Mojstre delovanja v tej smeri seveda najdeš tako med ženskami kot moškimi:
Da, take ženske iščejo korist za sebe glede financ, statusa, družine in moškega namamijo s seksom, ki ga potem odvzamejo in po možnosti varajo z drugim.
Omenjeni moški pa v drugo smer, nočejo vezo ampak jo pretanjeno prepričajo v sex skozi njihovo pravljico.. ob tisti seveda, ki jim to dopusti, da ji operejo možgančke/um..
Itd itn…
Sicer pa jaz pravim, da smo vedno odgovorni izključno za svoje besede in svoja dejanja, ne za besede in dejanja drugih (to je njihova odgovornost). Ali mogoče svoja dejanja skušaš zmanimalizirat in opravičit, ko projiciraš pogled kar na VSE ženske?
Res je tako, ko človek najde svojo srečo in mir v sebi, potem jo je šele sposoben deliti z drugim človekom. Vsaj vem sedaj, da nisem metuzalem, ko preberem tvoje pisanje.
[/quote]
Mah, jaz sem fosilka.. no, ne po letih še..
Mah, jaz sem fosilka.. no, ne po letih še..
[/quote]
haah, hvala enako, podobne poglede imava. Ti šment, …
Zelo žalostno brati vse tvoje zapise DXB. Na trenutke me prav spomnes na nekoga iz realnega življenja in sedaj dosti bolje razumem zakaj določene reakcije.. Vseeno pa upam, da se motim in si nekdo drug. Kakorkoli, življenje je tvoje, nisem se oglasila,da bi komurkoli pametovala, ker se niti ne čutim kompetentna, me pa tovrstna pisanja s strani moškega, ki je več kot očitno doživel hude stvari v življenju in ni našel miru v sebi, zabolijo. Taksno razmišljanje bo največ razočaranja in bolečine prineslo ravno tebi. Namesto širjenja te svoje prepričanosti, podelaj raje na sebi. Na svojih ranah, nepredelanih travmah in odnosih. Ne išči krivde v ženskah, ne ustvarjaj teorije zarot,… Človeška narava in odnosi kot taki so sila enostavni pri zrelih in čustveno izpolnjenih osebah. Vsi smo na poti iskanja sebe kdaj skrenili,naredili neumnost, se na napakah naučili… In šli naprej. Bolj modri in za izkušnjo bogatejši. Imam občutek,da si obtičal in v iskanju sebe razvil obrambni sistem, za katerega si prepričan, da deluje in da boš tako srečen. V vsaki situaciji nato iščeš potrditev svojih tez, ampak vprašaj se ali jih morda ravno s svojim obnašanjem pritegnes? Tako ženske kot njihove odzive.. Če je to tisto, kar si res želiš, potem boš takšne zgodbe hočeš ali ne tudi pritegnil (sto zracis to privlačis). Če pa na katerikoli točki tvojega seznama sreče ugotoviš, da nekaj ne stima.. Bodi pravi moški vsaj enkrat pa naredi kar je potrebno, da to spremeniš. Zase. Življenje je prekratko za takšne zablode in zamere, užitkov tistih pristnih pa še veliko.. Za katere od vse te zaslepljenosti verjetno niti ne veš. Takšne in drugačne odvisnosti so le beg pred samim seboj kot je nekdo že napisal in na dolgi rok peljejo v pogubo le tebe… Prosim, sprejmi ta komentar kot iskreno dobronameren, brez filozofiranja in skritih namenov,.. Odpri um in srce in bodi pripravljen rasti, saj je to edini način. Vse ostalo ti bo dolgoročno breme in škoda, ki se je boš nekoč zavedal, bo pa za marsikaj prepozno. Vse dobro
Meni greste prav na smeh. Vedno znova ista pesem. Problematicen je tisti, ki zenske ne vidi tako kot nas druzba indoktrinira.
Jaz sem vase pravljice za lahko noc ze davno prerasel. Mehaniko “ljubezni” poznam kot svoj zep. Ostali pa zaradi mene verjamite v Dedka Mraza, “da ste zenski resnicno vsec in da ni v ozadju interesa”, lol. Zaradi mene… 😀
Prava, čista, brezpogojna ljubezen obstaja in so tudi pari, ki imajo to “sreco” ali pač znanje, voljo, da se medsebojno spoštujejo in globoko ljubijo. Ni to pravljica in niti njim ni lahko. Življenje prinaša izzive vsem nam. A ravno odločitev, da boš dal vse od sebe,da se bo izšlo in zaupanje, sprejemanje, da je vse tako kot mora biti, dobro in slabo, ki pride na pot, nujna za vsak uspeh ~ pa naj bo v zvezi ali kjerkoli. Razumeti, sočutno sprejeti in ne reagirati na hitro je mojstrstvo, ki ga tudi sama želim doseči. Smo različni in prav je tako. Da pa rečeš, da so to pravljice samo zato, ker si ti razočaran,ni prav. In tudi zate bo prišla tista ta prava, ki se ji boš pustil kot praviš ti vrteti okoli prsta, še sam ji boš povodec dal v roke in rekel: “delaj kar želiš”, ker ti bo zmešala glavo, pa ne zaradi manipuliranja ali postave in lepote, ampak velikega, dobrega, so čutnega srca. Njene osebnosti, ženstvenosti in iskrenosti. Ta te ne bo želela prizadeti in takrat boš videl, da se marsikatera teh igric večine ne gre. Redki prepoznajo redke, išči jo. Vmes pa delaj na odprtosti.. In sebi. Zapolni si življenje s pristno radostjo, hvaležnostjo in ljubeznijo. Prepoznal jo boš in bil srečen. Takrat bomo, upam da kmalu, brali DXB jeve komentarje in tudi mi vedeli, to je to in srečno 🙂 Evo, stavim in ti srčno želim, ker si zaslužiš.
En sam BS. Tudi to, da potrebujemo partnerja, da bi bili karkoli ze, je navaden BS. Brezpogojna ljubezen je BS. En sam BS. Same pravljice za lahko noc. Posledica indoktrinacije.
Ne potrebujemo. Daleč od tega. Ampak v dvoje (s pravo osebo) je lepše. Komot lahko živiš tako naprej, s tem prepričanjem in življenjskim stilom.. Do smrti. Če pa želiš, lahko v vsakem trenutku poskusiš tudi kaj drugačnega, pristnega. Vendar moraš biti odprt za takšne priložnosti,v miselnosti in energetsko, da naletiš na pravo osebo. To večno trmarjenje in zavervanost v svoj prav za trenutek pozabi.. V odnosih je treba znati poslušati, da bi slišal in razumel. Predvsem pa je sklepanje kompromisov in spoštovanje partnerja ključnega pomena. Zaupanje. Sočutna komunikacija. Partnerja si pomagata,se podpirata, si krijeta hrbet in si stojita ob strani “no matter what”. Tako jaz to vidim. Kakorkoli, DXB.. želim ti, da se najdeš in potem bo vse ostalo steklo. Sem prepričana. Glej malo več s srcem, kot Mali Princ 😉 pa bo svet lepši. Obljubim
Ja prava resnična ljubezen obstaja toliko časa dokler dobi kar si trenutno želi- resnega fanta ki bo njej zvest( ona lahko še vedno malo okoli sračka9 , dober seks počitnice…
KO dobi kar si želi bo kmalu nekaj drugega, otroka , seks z drugim ali pa vikend na morju,nov avto—
Zenske, ki se pocutite ogrozene, naj vas potolazim. Velika vecina moskih varjame v indoktrinirane pravljice. Tako mocno zelijo verjeti, da jim se taksno razocaranje ne da misliti. Prepricani so, da le niso “prave” srecali. Jebat ga, vecina je vedno bedakov.
Zadnjič videl eno gospodično recimo ji vesela maternica ki je končno enega ujagala in ima družino z njim. vesela maternica nabere parfumov za 200 € in gre on žalosten plača in si misli tako je…se mu je videlo v očeh … kaj čmo
babnce prav iščete blu pill fante…
Mojstri ne rabijo nasvetov, začetniki pa nimajo z njimi kaj početi.
meni je bilo in mi bo v interesu da sem njim privlačen, tako da one pristopijo in ne da jaz za njimi letam in jih osvajam
naprej se pa ve …
Če si samorealiziran, imaš pamet, izobrazbo, denar, si urejen se mečejo za tabo.
Zakaj, ker pri njih dela samo računica.
Kje bo najboljše skozi prišla. Da ji ne bo treba delat in bo poskrbljeno zanjo in za naraščaj.
Zato se moški, ki so všeč veliko ženskam nikoli ne ustalijo.
Ker so okrog same moneyhungry lovače.
DXB,
kapa dol,recimo da sem na poti da pridem na tvoj nivo,vse kar si napisal drzi kot pribito,in se podpisem pod tvoja mnenja
izjemno,celo toliko izjemno da si tem jalovim nedojebanim lajdram tukaj zacepil gobec
od mene se enkrat kapa dol
ja lahko jih potolazimo da smo z grenkobo in slabimi iskusnjami prisli do znanja,seveda smo dobili po gobcu,drugace ne bi vedeli,ne dovolimo pa da da nas spet sesujejo,upam da bos kdaj napisal tudi kksno knjigo na to temo,ker potencijal si,seveda ko zvedo kdo in od kod si gres na križ,zenske ti ne bodo odpustile tega kar trdis hahahaha
Naj še jaz dodam svojo misel.
Redpill cona je enosmerna ulica, je izobrazba skozi travmo, je biološka determinanta, je osnova znanstveno-raziskovalnih prebojev. Dogaja se kolaps sitema. Kolaps v prometu. Šolski sistem je 300 let za časom, je ideološko obarvan, feminiziran in v službi hipergamije. Ekonomija in hrematizem. Kolaps v turizmu, športu, politiki, družini…
Razumeti sistem na abstraknem nivoju je umetnost. Zame je to moja glasba.
Priporočam ti, da se naučiš brati ljudi.
See for what it is, not what you expect it to be.
Stara tema, ne da se mi brat odgovorov, bom pa vseeno odgovorila avtorju.
Ste tipi, ki ste kot odprto okno. Na vsem socialnih omrežjih razkazujete svoje premoženje, pa če je pristno ali ne.
Greste na zmenek, se pripeljete v svoji novi zglancani bemfi, se hvalite o vsem, kar ste dosegli, sedite naproti ženske v Boss majci in na koncu plačate večerjo s 500€ bankovcem.
In potem ne veste, za kaj vas ta ženska sprejme.
A nimate ogledal doma? Če si majhen, plešast in kosmat po celem telesu kot medved, ampak s precej zajetno oz.polno denarnico, boš vedno našel takšno, ki te bo hotela….zaradi denarja se razume.
Manj hvaljen ja, manj debilnost, pa se tega nikoli ne boste rabli spraševat. Denar sicer je fajn, da je pri bajti, ampak ženske se prvo zaljubimo v zunanjost, nato notranjost. Denar je zadnje.
Kapiš?
Forum je zaprt za komentiranje.