Kako veste če je punca samska?
Mene zanima kako veste, da je neka punca samska, ko pristopite do nje, npr. v lokalu? Da nima morda že partnerja ( ki ni nujno poleg nje)? Zanima me, da se mi ne slučajno zgodi kaka neprijetna situacija, ko pristopim do kake punce partnerja pa ni čisto zraven. Hvala za odgovore.
Če mene kot samsko žensko nek moški zanima in si želim da pristopi k meni, mu dam to vedeti preko raznih pogostih pogledov in nasmehov. Če z moje strani ni interesa ali pa v primeru da ne bi bila samska, se z njim ne bi spogledovala.
Na tvojem mestu bi najprej skušala doseči, da te ženska ki te zanima opazi, začela bi ji pošiljati daljše poglede, ki ji dajo vedeti, da ti je všeč oziroma si jo opazil, in če ti začne vračati poglede, se obračati proti tebi, se ti morda tudi nasmihati je to znak da pojdi v akcijo.
Meni se bolj vidi problem v tem, v dejstvu da vsaki paše pozornost – ne glede na samski stan (in zadovoljenost v le-tem). Redke so tiste, ki bodo takoj povedale oz. prepoznale flirtanje in se temu ustrezno odzvale (v stilu: “Imam fanta.”). Karta “imam fanta” ali “sem vezana” se pogosto uporablja tudi v kontekstu kadar te punca oceni kot “creep-a” in torej neprimernega.
Briffaultov zakon si poglej.
Spolno aktivna ženska diši. Samska skorajda ne.
zdi se mi, da so zasedene punce precej bolj prijazne in odprte za pogovore s komerkoli, ker moške okoli vidijo kot prijatelje. samske pa okoli sebe gledajo vse kot potencialne partnerje in se igrajo igrice – ene želijo bit nedosegljive, ene nerazumljivo flirtajo (oz. mislijo da flirtajo), tretje se počutijo kot nek izziv in jo lahko samo pravi moški (ki bere misli) osvoji..
To, če ima tipa, ni tvoj problem. Si dec, ali pichka? Konec koncev če si boljši od njenega tipa, bo pač pustila tipa zaradi tebe. Dobre babe imajo itak vedno enega, ki jih poriva, ni pa nujno, da je to neka ful trdna veza. Ne obremenjuj se s tem, ali ima ona tipa ali ne.
+1
Če je ženska samska se vidi po obnašanju oblačanju in nasmehu .
Vendar vidi kakšno punco ki se mi smehlja in me gleda v oči to pomeni da mi rada nekaj šporočila ali povedala .
Vendar če je punca sama nima normalnega prstana inpak ima samo za okrasek .
Podpisem.
Zenske res verjamejo v prijatelstvo 🙂
Nekateri to izkoriscajo za ribarjenje v kalnem.
Res pa je da rabljena roba vecine moskih ne zanima.
To si napisal izključno zaradi svojega mlina. Saj si nas večkrat razsvetlil, da si dober samo še pri zasedenih, ki jemljejo, kar pride mimo. Ne zdaj metati črno luč na vse okoli sebe.
Oprosti, samo logično razmišljanje ti ne gre. Dobre babe imajo enega dobrega tipa. Slabe pa rabijo dva slaba tipa, ker eden ne zmore vsega.
Upam da si iz LJ … bom pozoren na tvoje poglede 😉
Bo, bo,… bo (enkrat) tvoj problem. Ravno takrat ko boš najmanj pričakoval.
http://www.delo.si/novice/kronika/streljal-na-avto-v-katerem-je-bila-tudi-njegova-hci.html
Pa tale včerajšnji primer iz Hrvaške. Oba (19-letnica in njen novi fant) sta bila sodelavca in sigurno jo je on toliko “prej zmešal”, zato je pa “bivši” se odločil oba pospravit (ko je ona njega oddonkala)
Ni zastonj ena izmed zapovedi ne želi si žene/moža bližnjega.
Razen, če bi rad kje ležal prestreljen. Vezanih in samohranilk se je za izogibat.
Metulj-ček, m111 in slovenc79 +100
[/quote]
Hehe 🙂 Nisem iz Lj, ti pa zato virtualno pošiljam en dolg, spogledljiv pogled 😉
Bo, bo,… bo (enkrat) tvoj problem. Ravno takrat ko boš najmanj pričakoval.
http://www.delo.si/novice/kronika/streljal-na-avto-v-katerem-je-bila-tudi-njegova-hci.html
Pa tale včerajšnji primer iz Hrvaške. Oba (19-letnica in njen novi fant) sta bila sodelavca in sigurno jo je on toliko “prej zmešal”, zato je pa “bivši” se odločil oba pospravit (ko je ona njega oddonkala)
Ni zastonj ena izmed zapovedi ne želi si žene/moža bližnjega.
Razen, če bi rad kje ležal prestreljen. Vezanih in samohranilk se je za izogibat.
[/quote]
Če hoče tip kaj resnega, se bo itak izogibal žensk, ki skačejo iz zveze v zvezo oziroma varajo trenutnega partnerja.
Ko si zadovoljen s partnerjem in on s tabo (dovolj pozornosti, humorja, kvaliteten seks, zanimnivi pogovori), ženska duge tipe pravzaprav sploh ne opazi, ker nima časa.. 🙂
In če že naletiš na tako, jo spoznaš, ti bo že v pogovoru, omenila, da je zasedena.
Lagala ti bo pa ponavadi zasedena, ki je nezadovoljna.
Kako zdaj ločit ti dve vrsti žensk?
Prva, zadovoljna se ponavadi pogovarja sproščeno, ni vsiljiva, ne dreza vate.
Druga bo flirtala na veliko, ti metala lažne komplimente, skratka opazuj mimiko obraza, gibe telesa.
Je pa res, da se tako lahko obnaša tudi samska.
Tako da, če pretirano flirta s tabo, bodi previden.. 🙂
[/quote]
[/quote]
🙂 , dva dni nisem k sebi prišel od tega pogleda 😉 , zdej pa v živo ponovi 😉
[/quote]
[/quote]
Ha, si prav posrečen 🙂 Velja, vsakič ko bom v Lj, bom flirtala kot velika – če te slučajno kje srečam 🙂
[/quote]
Ha, si prav posrečen 🙂 Velja, vsakič ko bom v Lj, bom flirtala kot velika – če te slučajno kje srečam 🙂
[/quote]
Povej kdaj prideš 😉 .. pa preveriva 🙂
Ce te navkljub nakladanju o tvojem premozenju in sijajnem izgledeu ignorira, potem je to ze indikator da je zasedena 😉
Ce bi se samo meni bi se slo 🙂 Je kar zelo…. razsirjen pojav 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.