Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako veste..če sploh veste…

kako veste..če sploh veste…

??????ali je nekdo moški ali ženska na teh naših diskusijah?!…hihih..po nicku???pa saj vemo, da vsakodo lahko vzame nick, katereaga hoče…pa naj bo pupa ali ded……ne govorim o tistih ki se poznam ampka o neznaiceih-neznankah…
…heheh a ste kdaj pomislili, da on ni ona in da lahko tja v tri dni trošite svoj dragoceni čas in življenje in občasno tudi svoja čustva na ILUZIJO????
hehehheheh

me zanima: ali verjamete sebi in koliko varjamete internetu???!!!!..hehehehehheheh

pa sem vas…al pa vas nisem…hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

jst sm ženska, to ti lahk kadarkol dokažem

pišmi na [email protected]

ej ani čudn tole, da sva se midva tadepresivna zmenla in dobla ub istem cajt tlegor ?

ka boš počel dans zvečer?

gledal TV in mislil na…ops…..

kaj pa ti??

pišem pa ne dela…hihiih

Jaz imam poslihtano kaj je net..in kaj real..opazam, pa da mnogi tega nimajo..ma ja..razo..ko se odlocis vstopit v car neta..je to lahko tko lepo..lahko pa rata nocna mora…upam,da ti ves..kje si;))…kar se pa tice razlicnih nickov..tukaj v kletki zadnje case..pa itak vem-si mislim kdo so..zato ni blema;))…mi pa gre na kurac..k si eni ne upajo..bit vedno pod enim imenom..nimajo jajc..kaj morem..taki so..ste;))..uzivajte..ko bom imela vsega dovolj..bom rekla cao…in bom sla…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A si kislo smetanco popacala ljubica?
;-)))

New Report

Close