Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako visoke pete nosite?

kako visoke pete nosite?

Visoka sem 174 cm in nosim pete max. 8 cm visoke. Ponavadi sem brez pet, ampak kdaj če gremo kam, da se moraš bolj zrihtat pač obujem tudi čevlje s peto. Zdi se mi, da sem potem ful visoka, ampak čudno zgleda biti v krilu in brez pet, sploh bolj elegantnem. Zanima me koliko ste visoke in kako visoke pete si “privoščite”?

Za mojo generacijo sem zelo visoka, in sem vedno nosila nizke pete. Visok pet sploh nimam.

od 9 do 12 cm. višina me ne moti, dol mi visi kaj si drugi mislijo. moj dečko pa je že v štartu nižji od mene za 8 cm. razlika v višini naju ne moti, nikol ni bila del debate.

168 cm, ne nosim visokih pet.

Jaz odkar sem mami naceloma rajsi nosim cevlje brez pete, nekaj jih imam sedaj z 5 cm, za biti sik pa 10 cm. Je pa moj v startu 22 cm visji od mene.

Sem bolj pri ta majhnih in sem zmer v petah, višine tja od 5cm, pa mislim da do ene 10cm. Mojemu še v petah pridem glih tja do ramen.

165 cm, pete pa od 0 do 10 cm, odvisno od obleke, priložnosti, počutja …

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Tudi jaz delam tako kot Melita, samo da sem le 1 cm višja in imam tudi salonarje z 12-cm peto. 🙂

183 cm in imam vedno vsaj 5cm peto, za posebne priložnosti tudi 10. Mož je velik 195cm in je še vedno višji od mene.

Sem visoka 169 in nosim različne čeveljce, najraje imam take s petko 10 cm. Imam nekaj z več cm, a jih bolj poredko nosim. Sicer pa 10cm petke nosim dnevno v službi.

Kakšne veze ima višina partnerja s tem, pa ne vem….

Ne razumem, kaj ti ni jasno. Nobena ne želi biti višja od partnerja. Torej so petke odvisne tudi od višine partnrja. Moj je k sreči 15 cm višji, tako da nimam problemov. Ampak sem iskala takega. In ni jih bilo prav veliko.

175 cm, za službo pete od 6 do 10cm, imam tudi čevlje z 12 cm peto. In se prav zabavam, ko sem najvišja v dvigalu, recimo 🙂

A vas nič noge ne bolijo v teh 10cm petah v službi? Visoka sem 172cm in več kot 6cm pet še nisem imela, pa še take redko.

sama redko nosim visoke pete, pa še to največ tja do 5 cn. imam sicer nekaj višjih , ampak težko hodim v njih
imam občutek, da se bom polomila

172 cm in nosim maksimalno do 5 cm. Včasih sem imela tiste do 8, pa sem jih lansko leto v jeseni spet obula, vendar dam sedaj malo bolj na ugodje tako počutja ob nošenju kot samemu telesu, da se pač ne matra ne hrbtenica ne spodnji del nog, ker so nad 4 cm petke strup za ceno, ki jo morda čutiš kasneje. Nosim do 5 cm, ker me tako niti po 8 urah ne boli nič. Pa še to usnjene salonarje, ker so mehki, saj ti ob tisti plastiki lahko odpadeta obe nogi od bolečin.

168 cm, ali sem brez pet ali pa imam 11 in 13 cm. V nižjih ne znam hodit oz. me zelo kmalu začnejo bolet noge.

Mene pa je vedno zanimalo kaj imaš v mislih, ko rečeš, da “ti dol visi”, hmmm, glede na to, da si ženska?

Ne razumem, kaj ti ni jasno. Nobena ne želi biti višja od partnerja. Torej so petke odvisne tudi od višine partnrja. Moj je k sreči 15 cm višji, tako da nimam problemov. Ampak sem iskala takega. In ni jih bilo prav veliko.[/quote]

S partnerjem si ves čas? v službi? vseh 8 ur? doma, v petkah? Res ne razumem, kaj ima partner s tem koliko cm petke nosim, saj jih nosim jaz in ne on.

Za tisti žur ali dva, dogodek ali dva, tedensko ali mesečno pa je čisto vseeno če sem višja, ista ali nižja od partnerja. Glupo razmišljanje….

V petkah višjih od 6cm sploh ne znam hoditi in me je ves čas strah, da mi bo spodrsnilo. Drugače pa imam večino obutve za v službo take, da ni povsem ravna obutev niso pa to neke hude petke, ker pač veliko prehodim. Za prosti čas – obutev brez petk, superge in podobna obutev. Za posebne priložnosti obvezno vsaj 5 cm petke, ker zgledam bolj elegantno v petkah. Splošna bilanca – obutev s petkami je lepša ampak za vsakodnevno udobje in naporen lajf so petke neuporabne. Pa še dodajam, da tistih stileto šuhov ne maram, ker po moje je večina modelov z 10 cm peto primernih in udobnih le za popestritev v spalnici.

168 cm. Nosim med 5 do 10 cm visoke pete. Obožujem kombinacijo visokih pet in malenkost debelejšega podplata. V tem obuvalu se počutim nadvse udobno.
Razen: športna udejstvovanje – teniske, poleti na dopustu – crocs, japonke, bosa noga.

Mene pa je vedno zanimalo kaj imaš v mislih, ko rečeš, da “ti dol visi”, hmmm, glede na to, da si ženska?[/quote]

… dol visi :-)))

Sicer pa že to, kar in kako je napisala kot pojasnilo kaže, kako ji je to pomembno in ji je žal, da je partner manjši.

160 cm, petke 5 cm.. obujem jih pa zelo redko. Letos jih še nisem.

Visoka 160 cm. Nosim pete od 8 cm do 13 cm, Imam pa na srečo tako službo, da imam uniformo in posebne čevlje za zraven. Si res ne predstavljam biti 8 ur v petah, čeprav sem jih navajena nosit tudi več ur. Vsaka po svoje pač.

Pri višjih petah je treba pazit na kvalitetno izdelavo, pa so potem bistveno lažje za nosit kot tiste 5cm itd. Pravzaprav kvalitetni proizvajalci ne izdelujejo 5cm petk, pa 10cm tudi ne. Pete morajo bit kovinske, pa kopito mora bit izdelano za vsako številko posebej in ne samo malo prirejeno po velikosti. Tako dobite čevelj s pravilno oporo, v katerem vas noge ne bodo bolele.

Daj če ne znate ene hodit v5,10 al 13 cm visokih petah se pa naučite!!!jaz sn stara 13 pa mam tri pare pet,3,5 in 10 cm pa znam v vseh treh hodit tak da ne govorit da ne morš v njih hodit.

New Report

Close