kako voščiti današnji bajram
Jaz mojim prijateljem voscim srecen in vesel bajram, isto kot oni meni srecen in vesel bozic ali pa veliko noc. S “pravilnimi izrazi” si cestitajo oni med sabo (isto kot kristjani ob veliki noci naprimer) in se mi niti ne zdi primerno uporabljat “njihove” izraze, ce nisem tiste vere in ne vem zakaj se gre. Nikoli ne ves kaj lahko narobe reces in tudi cloveka s tem uzalis. Nihce pa ne bo uzaljen, ce bos iz srca zazelela srecen in vesel bajram – tako kot pac znas.
jhgg, 26.10.2012 ob 08:10
Tisti ki niso muslimani voščijo muslimanom bajram z SRETAN TI BAJRAM ali želim ti vse dobro ob bajramskem prazniku vglavnem ni vam treba tistih muslimanskih izrazov bajram bajric in bajram šerif mubarek olsun, ker ne veste kaj pomenijo dovolj je če jim zaželite vse lepo in dobro bodo zelo veseli.
Z VRELIM OLJEM NA GLAVO, Z BURKLAMI V RIT IN Z MACOLO PO GLAVI, TAKO SE ČESTITA KAFIRJEM, MUDŽAHEDINOM, BALIJAM, RUTARCAM IN AHMADIJCEM!!!!!
TU JE SLOVENIJA! RAUS!
A je bilo še pred nekaj leti nepredstavljivo, da bi nacionalna slovenska televizija bajram predvajala, a ne? Nezaslišano, a ne?!
FAZA 1, ko jih je še mal’.
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.
FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.
FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.
V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.
KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?