Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako voščiti današnji bajram

kako voščiti današnji bajram

Svojim poslovnim partnerjem bi rada voščila za današnji praznik Bajram, pa ne vem, kako. Je tu kakšen musliman z nasvetom?

Tisti ki niso muslimani voščijo muslimanom bajram z SRETAN TI BAJRAM ali želim ti vse dobro ob bajramskem prazniku vglavnem ni vam treba tistih muslimanskih izrazov bajram bajric in bajram šerif mubarek olsun, ker ne veste kaj pomenijo dovolj je če jim zaželite vse lepo in dobro bodo zelo veseli.

Islamska skupnost v Ljubljani pravi takole:

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

(Naj je srečen in blagoslovljen bajram)

Ne razumem, čeprav bi moral, glede na to, da sem Slovenec in je v Ljubljani uradni jezik slovenščina.

jaz imam kolega, ki je šel zdej domov, je albanc
topsj a tist tud zanj velja, vem da je šel zaradi bajrama dam
pa bi mu rada kr tist napisala, kar si ti……sam, da me nebi pool čudn gledu

bajram se piše z malo začetnico.
Razen v primeru kot je zgornji. Na začetku stavka.

http://www.islamska-skupnost.si/index.php?option=com_content&view=article&id=927:sporocilo-za-javnost-bajram-namaz-v-petek&catid=3:minas&Itemid=18

Ja tudi temu, ki je albanc lahko napišeš Bajram Šerif Mubarek Olsun (to velja za vse muslimane)

Ob vašem prazniku Vam želim obilo miru in sreče.

Jaz pa svojim prijateljem napišem kar: “Želim vam srečen in blagoslovljen bajram!”

In so vedno veseli voščila, ki pride res od srca. 🙂

Jaz mojim prijateljem voscim srecen in vesel bajram, isto kot oni meni srecen in vesel bozic ali pa veliko noc. S “pravilnimi izrazi” si cestitajo oni med sabo (isto kot kristjani ob veliki noci naprimer) in se mi niti ne zdi primerno uporabljat “njihove” izraze, ce nisem tiste vere in ne vem zakaj se gre. Nikoli ne ves kaj lahko narobe reces in tudi cloveka s tem uzalis. Nihce pa ne bo uzaljen, ce bos iz srca zazelela srecen in vesel bajram – tako kot pac znas.

in nikoli ne poješ happy birthday in angležu napišeš srečen božič in niti slučajno ne merry christmas

Odgovor na objavo uporabnika
jhgg, 26.10.2012 ob 08:10

Tisti ki niso muslimani voščijo muslimanom bajram z SRETAN TI BAJRAM ali želim ti vse dobro ob bajramskem prazniku vglavnem ni vam treba tistih muslimanskih izrazov bajram bajric in bajram šerif mubarek olsun, ker ne veste kaj pomenijo dovolj je če jim zaželite vse lepo in dobro bodo zelo veseli.

Z VRELIM OLJEM NA GLAVO, Z BURKLAMI V RIT IN Z MACOLO PO GLAVI, TAKO SE ČESTITA KAFIRJEM, MUDŽAHEDINOM, BALIJAM, RUTARCAM IN AHMADIJCEM!!!!!

TU JE SLOVENIJA! RAUS!

ne bo dolgo ko bodo imeli praznik,plačan,pa še vse krščanske ugodnosti.kmalu molitve na ulicah

A je bilo še pred nekaj leti nepredstavljivo, da bi nacionalna slovenska televizija bajram predvajala, a ne? Nezaslišano, a ne?!

FAZA 1, ko jih je še mal’.
Igrajo žrtev. Se sklicujejo na islamafobijo. So strpni do drugih.

FAZA 2, postanejo večja manjšina.
Začnejo groziti. Začnejo zahtevati šeriatsko pravo. Postajajo nestrpni do nevernikov.

FAZA 3, postanejo večina.
Se vojašnko organizirajo. Vzpostavijo šeriatsko pravo. Ubijejo ali pa si podredijo nevernike.

V 1.400 letih se ta vzorec ni spremenil.

KJE so DANES FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA?

najboljs da jim posljes posusene svinjske izdelke….jih bo minilo praznovanje laznega praznika

povabi jih na čevape

Najbolje,da ti prideš do vsakega posebaj in jim popušiš kite….😄

groza, vrjetno mas kar tezko zivljenje glede na to koliko sovraztva nosis v sebi….

Vesel vaš praznik.

(s)kurban bajram !

Pizda vam materna a  bo  miru preklete osmanlije, mar ni dovolj da imamo dol doma probleme z vama, jih moram imeti še tu ?

Pravoslavstvo je avtohtona vera u Sloveniji, islam NI !

Da vam jebem sve po spisku !

Odgovor na objavo uporabnika
8S), 31.03.2025 ob 11:12

(s)kurban bajram !

Pizda vam materna a  bo  miru preklete osmanlije, mar ni dovolj da imamo dol doma probleme z vama, jih moram imeti še tu ?

Pravoslavstvo je avtohtona vera u Sloveniji, islam NI !

Da vam jebem sve po spisku !

Pravoslavstvo? 🫣🤔

Delam s kar nekaj muslimani, smo precej velika firma. Voščim prav nobenemu, tako kot oni meni ne za Božič ali Veliko noč. Drugače se pa z večino razumemo in čist ok sodelujemo, tko da ni zamer okrog tega z nobene strani.

Živa ne bi voščila. A oni so tebi za Božič? Kaj pa za veliko noč?

Mater se sekiras kak boš voščila teroristom.  Vsem po vrsti jim potegni  tiste obrezane lignje. Marš, duša prodana.

New Report

Close