Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako vzdržljivi so vaši partnerji?

Kako vzdržljivi so vaši partnerji?

Zanima me, kako dolgo intenzivnega miganja zdržijo vaši partnerji do izliva? Skratka ali imate dovolj časa, da pridete tudi ve do svojega orgazma, ali morate vedno malo pohiteti? Tako je namreč pri naju. vedno sem malce v strahu, če bo zdržal.

Ena povprečna cifra bi bila tam okoli 30 minut. Ker moj fant pač ni športnik, a se vseeno potrudi zame. Včasih pa mu pomagam še sama!
Me prav zanima koliko zdržijo ostali – punce pišite!

10 minut

ma sploh ne gre za to, kolk časa nabija.To lohk delaš tud z dildotom.
Midva imava tako dolgo predigro, da mi ga pol samo pol notr da in že vpijem ja,ja,ja,ja,še,še,šeše,to,to,to,uf,uhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa
a zastopte, no

Hm moj je kar zelo priden glede tega. Vzdrži tudi uro, dve, tudi tri brez da mu pride, je pa res da morva enkrat ali dvakrat se malo ustavit, da se zbere oz. da mu še ne pride.
Če pa je treba (da nimava tolk časa) pač konča prej. ne seksava ravno vsakič par ur skupaj.
Imam pa sicer jaz to srečo sama s sabo da mi pride praktično kadar hočem oziroma prvič že po manj kot minuti seksa. Skupno pa v enem seksu kar precejkrat. Tudi več kot desetkrat. Povezano ali posamično, kakor kdaj.

Priznam pa da se mi to dogaja samo odkar sem z njim. Prej tega ni bilo. Orgazme sem najboljše doživela samo s samozadovoljevanjem. Kar imam njega, sem celo nehala sama s sabo, ker mi je sicer dobro, ampak na koncu orgazma pa vedno nekaj ‘zmanjka’. Tako da raje počakam na mojega možka.
Lp Nutel(j)a

Pa sploh pa to nima nobene veze ce je tip sportnik al pa ne??!!! Sem mela enga sportnika,sex kratek in brezvezen,zdaj nimam sportnika je sex krasen in cudovit.

Nutelja,skoraj ti ne morem verjeti da ti lahko pride desetkrat ali veckrat…se nikjer nisem to slisala,ker je res mal tu mac…ze petkrat je ful za en sex…pa se to redko dogaja… No sej,lahko pa si izjema :))))

Si ne zmišljujem, je res.
Ni bilo zmerej tako. Ampak kolikor sem se pogovarjala s kolegicami in prebirala na forumih, sem verjetno res bolj izjema.
Lp Nutel(j)a

manca s. če govorimo o dolžini sexsa jst mislim, da je važno koliko kondicije ima partner. O kvaliteti pa je valda druga pesem…

Moj sploh nima kondicije, ni sportnik in nikoli ni bil. V postli pa ima ful kondicije. Včasih traja tud 1 uro. Itak se potrudi pa “drži”! Včasih sex 3x zapored pa mu vedno pride. Sploh ni panike. Če že druzga ne, ga nebi zamenjala z drugim, pa še to tud men pride. Vedno obema, najprej men pa pol njem ali pa obratno!!!
Pa ne da se hvalim, sam svoje izkušnje delim z vami.

Pa zakaj imate ženske zgrešeno predstavo, da so športniki ne vem akj vzdržljivi in dobri v postelji. Po mojih izkušnjah so najbolj zanič ravno ti. Zato pa sama nimam športnika…

Standarde je Dr. Rugelj postavil že zdavnaj. Saj veš kaj pravi, moški mora zadovoljevati žensko tako, da ji prihaja in prihaja, ter da jo je treba nazadnje brihtati na ta način, da jo polivaš z vodo 🙂 Pol je pa vse od tebe odvisno, kolk hitro si sposobna sproducirat rafal orgazmov sama pri sebi, he he he.

moj se pa fuuuuuull trudi da mu ne pride tako hitro, pa sva probala že vse načine..pa mu nekako ne rata..tko da jaz redko kdaj doživim orgazem:((

Če nimata nič proti kondomom, se dobijo taki, da zmanjšajo čutenje (pri njemu) in seks traja in traja. Preuzkušeno!

He,he,he,he… moj je do zdaj ‘vzdržal’ 16 let :))

Meni niti na misel ne pride, da bi gledala na cas, koliko časa.Vcasih je tko, vcasih je drugac, hit, pocas, ampak vedno znava poskrbeti za svoje uzitke, se pravi pa kaj ce bi njemu prislo pred menoj, naj uziva, ampak potem poskrbiva da tudi meni pride enako lepo kot njemu. Tehnika je tu glavna in seveda obojetranski uzitek, egoizem sem zraven res ne sodi.
Ce povzamem vse skupaj, brez veze sekiranje ce ima prehiter izliv, zaradi tega so samo tezave in kreg, nezadovoljstvo, sprijazni se stem in najdita uzitke take, da bosta oba uzivala .

Ona..madona..saj se orgazma ne dozvi sam z seksom, pa kaj ce mu hit pride, pol naj se on tebi pomaga do enakih uzitkov kot jih je mel on .tega res ne razumem, da se sprijaznis s tem, okej njemu je prsilo, men ne, gremo zivet dalje, halooo, tko pa to res ne laufa v eni okej partnerski zvezi, pa ceprav seks ni vse, je pa veliko, ne pozabi tega.

Moški po 40tem, 50tem so najboljši. Ta mladi prehitro omahnejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close