Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zadrževati prdenje?

Kako zadrževati prdenje?

Več let sem živel samsko življenje, zdaj pa sem spoznal dobro dekle.

Odprej sem navajen prdenja, ko me prime, tudi na delovnem mestu (smo sami moški, zato se nobeden ne zmrduje, ko ga nekdo spusti, res ne razumem, zakaj punce tako komplicirajo).

Moje vprašanje,  kako zadržati, kadar bova skupaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Zoran234, 10.04.2025 ob 15:38

Več let sem živel samsko življenje, zdaj pa sem spoznal dobro dekle.

Odprej sem navajen prdenja, ko me prime, tudi na delovnem mestu (smo sami moški, zato se nobeden ne zmrduje, ko ga nekdo spusti, res ne razumem, zakaj punce tako komplicirajo).

Moje vprašanje,  kako zadržati, kadar bova skupaj?

Tole probaj

Prdenje je del trebušnega procesa za vse ljudi. Je neprijetno če v družbi prismrdi glih od tebe, a se samo nasmehneš, opravičiš in življenje gre dalje.

Ti kar svobodno po prešernu. A misliš, da ona ne? Saj si človek, ne rastlina. Ni dobro zadrževati odvečnih plinov. Prvo ti je zdravje. Če pa čutiš, da se neki ti notri rojeva, pa skoči malo stran, v drugo sobo, na hodnik, na stopnice, na balkon, na vrt, pred kamin, pred vhodna vrataali v klet, na streho, v gozd, v stacuno..

Moj hodi na balkon. Naz pa kar pred njim, ker moni ne smrdijo. 🤭

svašta. Prdec ki ne smrdi 🥸

Zoran234

začni delat fasting.  nehaj jest proteine v prahu in to kemijo. jeje  carnivur.  in delaj fasting. jej samo kosilo.  človeško telo ni narjeno da je 4x n dan ampak 4x na teden.  elektroliti, 10 km hoje na dan, počasni tek. 3x na teden plavanje.  po plavanu lahko kaki jajček.  zelo enostavno.

V šihtu kar prdite en poleg drugega? Kje pa to delaš 😀

Drugače pa včasih pač uide. Nič takega. Rečeš pardon in je. Če pa lahko pa se jasno umakneš iz sobe in tam opraviš svoje. Tekom let, če bosta skupaj bosta doživela še kaj dosti bolj ogabnega kot je en prdec. Kar jasno ne pomeni da prdiš prosto po prešernu nekomu v glavo 🙂

model dela na baustellu 😊

Moja sexi frendica ko sva se spoznala je izgledala kot barbi iz vitrine, dokler ji ni po enem letu začel nagajati ritni ventilček.  Zdaj se ji samo nasmejim…

Na vc pa prdet… pa kupi sprej za vc, če imaš žensko v hiši ga boš uporabljal.

Znan je, da deci pred deci prdijo in nč jh ni sram.

Moj fotr je vedn razlagu,da so u vojsk prdeli en pred drugim, celo merli so si tiče, gdo ma daljšga. Pr tem je najblj zanimiu,zakaj pa baba pred babo ne prdne?.A je tko hudičeu fina al kva.

Odgovor na objavo uporabnika
prdljiuc, 11.04.2025 ob 10:31

Znan je, da deci pred deci prdijo in nč jh ni sram.

Moj fotr je vedn razlagu,da so u vojsk prdeli en pred drugim, celo merli so si tiče, gdo ma daljšga. Pr tem je najblj zanimiu,zakaj pa baba pred babo ne prdne?.A je tko hudičeu fina al kva.

Meriti tiča je znal, slovnice te ni naučil.

Pač se odmakneš v drug prostor, da prdneš, kaj pa drugega.

ko bosta v postli in se ti bo en fajn žvepleni nabiral, ga spusti, potem pa jo pokrij čez glavo. Pol bo navajena, babo morš navadit, drugač bojo skoz problemi

Najprej zdravje, nato kultura.

Ga 9 dohtarjev ne spravi nazaj.

Ne gre to za dolgo. Lahko zdržiš in stisneš ritne mišice. Ampak bo prišel nazaj. In nato pa ne čutiš nič, če si preveč zadrževal: nato pa samo naenkrat zasmrdi naokrog in to se ne neha, pa čeprav ni bilo zvoka. Moraš it na wc in spraznit črevo, moraš kakat. To ve folk  s  hemoroidi in rektokelo, ki je sploh nekaj hujšega, ker se v sluznici črevesa delajo kožni žepki, v katerih zaostajajo mali  kakci, ki vsake toliko prismrdijo ven, brez da bi čutil. Treba je mogoče začeti paziti na prehrano, vsaj ne jest do popolnoma sitega. Če zvečer kam gresta, ne jej fižola za kosilo.

Probaj s čaji proti napenjanju. Najbolje, da ga skuhaš v večji količini in ga piješ za žejo čez dan.

Meni se to dogaja ponoči,ko spim.Baje

Uredi si prebavni trakt. Nonstop prdenje pač ni normalno. Pomeni da nekaj ne deluje ok. V črevesju se vse začne kar se zdravja tiče.

Analni čep si vstavi.

Bi rad da eksplodira in čep izleti ven kot patron iz puške?

Pac nekam se umakni da je prdnes glih pod nos. Vcasih se pa pac zgodi pa kaj čmo

Prdenje je odziv na stres.

ce je to tvoj najvecji problem, potem nic skrbet, vse bo ok 😉

New Report

Close