Kako zadrževati prdenje?
Zoran234, 10.04.2025 ob 15:38
Več let sem živel samsko življenje, zdaj pa sem spoznal dobro dekle.
Odprej sem navajen prdenja, ko me prime, tudi na delovnem mestu (smo sami moški, zato se nobeden ne zmrduje, ko ga nekdo spusti, res ne razumem, zakaj punce tako komplicirajo).
Moje vprašanje, kako zadržati, kadar bova skupaj?
Tole probaj
Ti kar svobodno po prešernu. A misliš, da ona ne? Saj si človek, ne rastlina. Ni dobro zadrževati odvečnih plinov. Prvo ti je zdravje. Če pa čutiš, da se neki ti notri rojeva, pa skoči malo stran, v drugo sobo, na hodnik, na stopnice, na balkon, na vrt, pred kamin, pred vhodna vrataali v klet, na streho, v gozd, v stacuno..
V šihtu kar prdite en poleg drugega? Kje pa to delaš
Drugače pa včasih pač uide. Nič takega. Rečeš pardon in je. Če pa lahko pa se jasno umakneš iz sobe in tam opraviš svoje. Tekom let, če bosta skupaj bosta doživela še kaj dosti bolj ogabnega kot je en prdec. Kar jasno ne pomeni da prdiš prosto po prešernu nekomu v glavo
prdljiuc, 11.04.2025 ob 10:31
Znan je, da deci pred deci prdijo in nč jh ni sram.
Moj fotr je vedn razlagu,da so u vojsk prdeli en pred drugim, celo merli so si tiče, gdo ma daljšga. Pr tem je najblj zanimiu,zakaj pa baba pred babo ne prdne?.A je tko hudičeu fina al kva.
Meriti tiča je znal, slovnice te ni naučil.
Ne gre to za dolgo. Lahko zdržiš in stisneš ritne mišice. Ampak bo prišel nazaj. In nato pa ne čutiš nič, če si preveč zadrževal: nato pa samo naenkrat zasmrdi naokrog in to se ne neha, pa čeprav ni bilo zvoka. Moraš it na wc in spraznit črevo, moraš kakat. To ve folk s hemoroidi in rektokelo, ki je sploh nekaj hujšega, ker se v sluznici črevesa delajo kožni žepki, v katerih zaostajajo mali kakci, ki vsake toliko prismrdijo ven, brez da bi čutil. Treba je mogoče začeti paziti na prehrano, vsaj ne jest do popolnoma sitega. Če zvečer kam gresta, ne jej fižola za kosilo.