Kako zanimivo
Naredila sem eno svojo raziskavo, ki je trajala pribl. 2 leti. Kadarkoli sem stopila v stik z novo osebo v mojem življenju, sem na podlagi prvega vtisa, torej prvih besed in izgleda, ugotavljala, ali pripada sdsju. NE MOREM VERJETI!!! V 84{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} so se moja domnevanja uresničila. Na prvi pogled očitno prepoznam sdsjevca. To so ljudje, ki se jim že na faci vidi, da so negativni, pesimisti, zlobni, nesramni, arogantni, nezadovoljni, za vse je nekdo drug kriv, nikoli pa oni sami, radi trobezljajo eno in isto miljavženkrat, imajo propadle poslovne načrte, za katere je kriv ali Kučan ali Drnovšek ali Pahor, se bojijo sprememb, bojijo se balkancev, čeprav so slabši kot oni, vpijejo, kako je draga država, po drugi strani pa najbolj goljufajo, kjer se da, lažejo, prikrivajo, so grozni hinavci. ….
Ja, vse to se vidi NAVZVEN – Kako pokvarjena je vaša duša.
Gledaj srce, tvoj problem ni v desnici, temveč na levici. Preveč si se nagnil/a na levo pa s te perspktive vidiš desnico bolj poševno. Moral/a se boš zravnati in boš boljše videl/a.
A si kdaj pomislil/a, da bi morda bilo dobro obiskati okulista, tako za vsak primer ?!!
Morda si pa zgrešila poklic, pa bi bilo dobro probat kako bi ti šlo pri gatanju, tako kot to delajo ciganke !!!
Ena moja znanka je moža izbirala po princu – prvo vprašanje je bilo, ali voli za Janšo. Če je odgovoril, da ja, ga je takoj prečrtala. No ja, se je na koncu precej dobro poročila. Osebno opažam, da so volivci SDS res bolj nasilni in nesramni od povprečnega državljanja, ne morem pa reči, da to velja za vse.
Zanimivo, jaz opažam pa ravno obratno.
Med znanci in prijatelji imam precej visoko izobraženih ljudi, ki večinoma tudi delajo na razmeroma odgovornih delovnih mestih in skoraj za vsakega lahko rečem, da je bil moj prvi vtis o politični orientaciji napačen :-)) Je pa res, da je težko na tak način predalčkati ljudi – marsikdo z vsaj povprečno inteligentnim razmišljanjem najde pluse in minuse tako pri programih levih kot desnih strank.
Je hudič, če se sam oglašaš v vseh temah in to pod deset, dvajset nicki in potem misliš, da to delajo tudi drugi. Če bi bilo po tvoje, bi na forumu bila samo ninej in ti. Pa ni glih tako.[/quote]
Ali gre za multiple personality disorder ali se pa skriva pred ženo[/quote]
Jaz imam bolj občutek, da misli, da lahko s svojim početjem vpliva na javno mnenje in daje vtis, da je tolikooooooo desničarjev. Ves čas kopirani članski s spletne strani SDS in iz časopisa Repotrer, potem nenehno zmerjanje ljudi s paradajzarji, pa škrati in Murgle v vsakem stavku. Keč je samo v tem, da ta neznosna perzona ljudi odvrača od prihanjanja sem in da na koncu nihče več ne bo bral njegovih izpadov. Ja, na zmerjanje z ovcami in prasicami sem pozabila. Žalostno je, da moderatorji nočejo ukrepati.
Ali gre za multiple personality disorder ali se pa skriva pred ženo[/quote]
Jaz imam bolj občutek, da misli, da lahko s svojim početjem vpliva na javno mnenje in daje vtis, da je tolikooooooo desničarjev. Ves čas kopirani članski s spletne strani SDS in iz časopisa Repotrer, potem nenehno zmerjanje ljudi s paradajzarji, pa škrati in Murgle v vsakem stavku. Keč je samo v tem, da ta neznosna perzona ljudi odvrača od prihanjanja sem in da na koncu nihče več ne bo bral njegovih izpadov. Ja, na zmerjanje z ovcami in prasicami sem pozabila. Žalostno je, da moderatorji nočejo ukrepati.[/quote]
Jaz pa mislim, da mu za javno mnenje dolj visi.