Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKO ZASLUŽITI DENAR KOT OTROK ?

KAKO ZASLUŽITI DENAR KOT OTROK ?

Sem 14 letni otrok in razmišljam če bi lahko že pri teh letih zaslužil kak denar. Kaj predlagate?
Razmišljal sem, da v prostem času doma delam prek računalnika razne spletne strani ali podobno? Ali pa naj raje kosim travo ljudem in peljem pse na sprehode? Če ste morda vi kot najstnik služili denar prek spleta ali na kakršne koli druge načine mi prosim odgovorite! Hvala za vsak odgovor!

Razen če res znaš delat spletne strani, pusti splet raje pri miru. Košnja trave bi bila v redu, pa morda tudi druga sezonska pomoč na vrtu, npr če imaš starejše sosede bi jim morda prav prišla pomoč pri prekopavanju vrta spomladi, pa še kaj bi se našlo.

Za pse sprehajat je pa že malo bolj komplicirano. Ali imaš kake izkušnje s psi, imate ali ste imeli psa, si bil s psom v pasji šoli? Saj za kake majhne ni tak problem, ampak lahko se kakšna velika mrcina vanj zakadi. Moraš biti res zelo siguren vase, ali pa pač sprehajat psa na čimbolj neobljudenih krajih, kjer se srečanjem lahko na daleč izogneš.

SEM 12 LETNI FANT IN ME ZANIMA KAKO LAHK

O KOT OTROK ZASLUŽIM

Hah… Js sm kot otrok prislužla-full sm želela rolerje-denar pr stricu v avtomehanični delavnici🤣🤣 tam 13let, pol pa sm posodo pomivala pr družinski kolegici na tur.kmetiji. iiin konc poletja kupla rolerje, waaaaaa. Lep spomin🤣🤣

pa bi že delal!

Jaz sem največ zaslužila z inštrukcijami. Samo sem začela pri malo več letih in je seveda treba tudi nekaj znati.

Sosedi sem hodila po cigarete. Pa je padel kak drobiž.

Jaz sem pri teh letih hodil v solo. Od starsev sem pa prejemal zepnino. Kot dodatni zasluzek sem obcasno masiral stare babe in jim menjaval plenice.

Mulci ste računalniško pismeni. Tistih 100 eur od birme plasiraj na binance, bo dobra šola..

Pri tvojih letih sem med počitnicami pomagala v kafiču, super je bilo🙂

Moj sin pa je vse počitnice delal  v domu za ostarele in v mizarski delavnici.

Ti časi ki jih opisujete, so že davno minili. Mladoletni ne dobijo dela preko študenta. Tudi za inštrukcije so premladi.

Ne znam se odločit ali je to dobro ali slabo.

Mularija zdaj služi preko računalnikov. Dokaj na izi. Ampak če sprašuješ tu gor, tega verjetno nisi kaj dosti vešč.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 16.10.2021 ob 15:13

Ti časi ki jih opisujete, so že davno minili. Mladoletni ne dobijo dela preko študenta. Tudi za inštrukcije so premladi.

Ne znam se odločit ali je to dobro ali slabo.

Mularija zdaj služi preko računalnikov. Dokaj na izi. Ampak če sprašuješ tu gor, tega verjetno nisi kaj dosti vešč.

Mimo so tudi časi delovno vzgojenih ljudi, ki delo VIDIJO. Imam pekarno in vsako leto dajem priložnost študentom. Če jih je  deset odstotkov marljivih, ostali si zaspijo, pridejo zmačkani, ne vidijo prahu, ne vedo, da mobilnik ne sodi v delovno okolje, kadijo vidni strankam in potem jim strežejo dalje, pometajo po eni in isti črti. Skratka leno in nesposobno. Sem pa imel enkrat punco za oženit v prodajalni, delala je dve leti pri meni, stara 19, ko je začela. Priidna, obrajtljiva. Predno je prišla na delo, je doma že pomolzla krave. So izjeme, vendar zelo redke.

Pozdravljen123, 23.04.2020 ob 15:18

Sem 14 letni otrok in razmišljam če bi lahko že pri teh letih zaslužil kak denar. Kaj predlagate?
Razmišljal sem, da v prostem času doma delam prek računalnika razne spletne strani ali podobno? Ali pa naj raje kosim travo ljudem in peljem pse na sprehode? Če ste morda vi kot najstnik služili denar prek spleta ali na kakršne koli druge načine mi prosim odgovorite! Hvala za vsak odgovor!

sem 11 letni fant živim v revni družini mi lahko pomagate kako dobim denar

Jaz sem dobil ze 400 dolarjev preko fortnite cupov

Na golf igrišču kot sem delal , večkrat in sem v enem dnevu zaslužil, takrat nisem vedel,kot ljudje v proizvodnja cel mesec, drugačni časi, tudi sadje sem prodajal in tako naprej. Dan danes pomoje ne pustijo vsega in ja vprašaj soseda za košnjo trave,kar se tiče pes voditi, tudi ja zakaj pa ne, sam ni tako lahko,kot se zdi od psa do psa različne karakter. Ovčarji naj bi bili za ovce, zlati prinašalec, naj bi nosil stvari, ampak pravi statistika da je največ ugrizev glih pri teh pasmi saj naj bi jih bilo največ, pol Dalmatinec, ponavadi beli psi so gluhi, ampak je za gasilce in tako naprej. Osredotoči se na košenje trave,limonado prodajat. Pa srečno

Zanima me kako lahko zaslužim pri 24. letih?

Hvala za odg.

In kako jaz pri 64. Za penzion pa nimam dovolj let.

Od začetka osnovne šole sem skoraj vsake počitnice delal v cvetličarni, na njihovih njivah, obiral sadje in druge kmetijske pridelke, čiščenje vsega živega, celo gozda, dreka, kopanje zemlje, čuvanje krav, ni da ni, lol.

Že v osnovni šoli sem se spomnil, da grem nabirati kastanj.  Nabrano sem nato zapakiral in s kolesom prodajal od vrat do vrat.  Se da kar nekaj zaslužit.  Kar nekaj ljudi sem presenetil in razveselil.  Imam lepe spomine.

Čim sem napolnil 15 let sem začel delati vse živo preko študentskega servisa, elektro, pral sem avte, bil tajnica, razno dela na črno, prodaja v trgovini, kiosku, zavarovanj, delo z drvi in podobno fizičarenje.

Pri 17 letih sem napisal in prodal prvi komercijalni software.  Na računalniku, ki sem si ga sam kupil.

Na faksu sem inštruiral različne predmete in področja, vse nivoje, tudi razne podiplomce. Delal sem strokovna dela pri malih firmah, privat ljudeh in na univerzi.

Predčasno diplomiral, takoj začel normalno delati, naprej študirati, itd

Anonimno 1871, 02.07.2024 ob 03:38

Od začetka osnovne šole sem skoraj vsake počitnice delal v cvetličarni, na njihovih njivah, obiral sadje in druge kmetijske pridelke, čiščenje vsega živega, celo gozda, dreka, kopanje zemlje, čuvanje krav, ni da ni, lol.

Že v osnovni šoli sem se spomnil, da grem nabirati kastanj.  Nabrano sem nato zapakiral in s kolesom prodajal od vrat do vrat.  Se da kar nekaj zaslužit.  Kar nekaj ljudi sem presenetil in razveselil.  Imam lepe spomine.

Čim sem napolnil 15 let sem začel delati vse živo preko študentskega servisa, elektro, pral sem avte, bil tajnica, razno dela na črno, prodaja v trgovini, kiosku, zavarovanj, delo z drvi in podobno fizičarenje.

Pri 17 letih sem napisal in prodal prvi komercijalni software.  Na računalniku, ki sem si ga sam kupil.

Na faksu sem inštruiral različne predmete in področja, vse nivoje, tudi razne podiplomce. Delal sem strokovna dela pri malih firmah, privat ljudeh in na univerzi.

Predčasno diplomiral, takoj začel normalno delati, naprej študirati, itd

No vidiš, sedaj si pa kavč komentator in čakaš, da ti mamica dostavi kosilo…

Napredek, ni kaj 🤣

seveda348, 02.07.2024 ob 06:04

No vidiš, sedaj si pa kavč komentator in čakaš, da ti mamica dostavi kosilo…

Napredek, ni kaj 🤣

Komentar luzerja za podjebavanje…

New Report

Close