Kako zaslužiti na preprost način
Gre za stran, v kateri učijo raznorazne stvari, med drugim trejdanje s Forexom, Crypto in delnice. Imaš še paket za potovanja, kjer 1x na leto dobiš zastonj potovanja v prestižne lokacije. Imaš tudi ranke, kjer napreduješ in dobivaš mesečna plačila. Sam sem del te platforme 3 mesce in služim 600€ na mesec z njo. Fajna stvar, še posebaj, če se poleg te plače naučiš še trejdati, kar sploh ni tako zapleteno. Imaš pa tudi predavatelje, ki trejdajo v živo in ti dejanjsko povedo kdaj kupiti in kdaj prodati. Sicer se plača 250€ za prijavo, ampak ta denar hitro dobiš nazaj.
kos542, 06.01.2024 ob 16:45
Gre za stran, v kateri učijo raznorazne stvari, med drugim trejdanje s Forexom, Crypto in delnice. Imaš še paket za potovanja, kjer 1x na leto dobiš zastonj potovanja v prestižne lokacije. Imaš tudi ranke, kjer napreduješ in dobivaš mesečna plačila. Sam sem del te platforme 3 mesce in služim 600€ na mesec z njo. Fajna stvar, še posebaj, če se poleg te plače naučiš še trejdati, kar sploh ni tako zapleteno. Imaš pa tudi predavatelje, ki trejdajo v živo in ti dejanjsko povedo kdaj kupiti in kdaj prodati. Sicer se plača 250€ za prijavo, ampak ta denar hitro dobiš nazaj.
Aja, a je to tista prevara, ki jo dela Anže? Iz Poroke.
matias, 06.01.2024 ob 16:53
Kdorkoli obljublja lahek zaslužek, je goljuf. Nobene stvari v življenju ni mogoče doseči brez dela in truda. Na preprost način lahko zaslužiš samo s prostitucijo, če si ženska, in s preprodajo drog, če si moški. 😉
To je bolj način iz obupa, kt preprost, se ti ne zdi?
miha268, 06.01.2024 ob 16:58
Men je kolega rekel da mi garantira ta denar ki ga vložim…
Samo rabim nekakšen username da se lahko joinam, kaj je to?
Če te kolega novači, valda garentira. Verjetno delije kt piramidni sistem. Nekaj jih bo dobilo malo, na račun večine, peščica se bo pa okoristla in star bo prenehala delat.
CrazY FroG 🍀, 06.01.2024 ob 17:00
Če te kolega novači, valda garentira. Verjetno delije kt piramidni sistem. Nekaj jih bo dobilo malo, na račun večine, peščica se bo pa okoristla in star bo prenehala delat.
To je mogoče res ja, samo saj pravim, zaenkrat mi deluje in bom probal jih izkoristit dokler bo šlo. Poleg tega si screen recordam vse njihove videe o trejdanju, da jih bom imel tudi če kdaj to izgine.
Anonimno 6867, 06.01.2024 ob 17:08
Kos542
Samo ena stvar me zanima. A si ti dobil ta denar, ki si ga zaslužil na svoj račun? Nič drugega kot samo to.
Denar dobiš tedensko, sem ga dobil, samo je pa res da je vprašanje kdaj bo to šlo v stečaj ja. Ker sem sodeloval tudi v tistem neumannu ki je tako vredu služil in potem nehal delati. Tam sem sicer bil malo v minusu.
Zanima me, če si ti dobil ta denar na tvoj osebni bančni račun. Za spletne prevare je pač značilno, da imaš ti denar na njihovem portalu/spletni strani, kjerkoli že, samo ko ga hočeš pa prenesti k sebi, se pa to nikoli ne zgodi. Stalno obljubljajo – kr nekej, če ga hočeš ven, pa potem zahtevajo še provizije, ki jih nikoli ni konec.
Anonimno 6867, 06.01.2024 ob 17:14
Zanima me, če si ti dobil ta denar na tvoj osebni bančni račun. Za spletne prevare je pač značilno, da imaš ti denar na njihovem portalu/spletni strani, kjerkoli že, samo ko ga hočeš pa prenesti k sebi, se pa to nikoli ne zgodi. Stalno obljubljajo – kr nekej, če ga hočeš ven, pa potem zahtevajo še provizije, ki jih nikoli ni konec.
Dobivam, sicer pa se plača provizija prvič. Glej mogoče je za tebe že prepozno da začneš. Jaz sem samo hotel odgovoriti na vprašanje ne bit napaden.
CrazY FroG 🍀, 06.01.2024 ob 16:59
To je bolj način iz obupa, kt preprost, se ti ne zdi?
Podjetništvo za ubiranje bližnjic lahkega zaslužka nima nobene veze z obupom, če bivaš v nekem normalnem okolju, kamor spadamo tudi relativno bogate evropejske države v primerjavi s preostalim svetom, kjer so vse opcije izčrpane.