Kako zaslužiti na preprost način
kos542, 06.01.2024 ob 17:18
Anonimno 6867, 06.01.2024 ob 17:14
Zanima me, če si ti dobil ta denar na tvoj osebni bančni račun. Za spletne prevare je pač značilno, da imaš ti denar na njihovem portalu/spletni strani, kjerkoli že, samo ko ga hočeš pa prenesti k sebi, se pa to nikoli ne zgodi. Stalno obljubljajo – kr nekej, če ga hočeš ven, pa potem zahtevajo še provizije, ki jih nikoli ni konec.
Dobivam, sicer pa se plača provizija prvič. Glej mogoče je za tebe že prepozno da začneš. Jaz sem samo hotel odgovoriti na vprašanje ne bit napaden.
Redne dohodke imamo s plačo, da torej delamo, delamo, delamo, ostalo je mešanje megle in naivnost, če res verjameš, da od tega lahko živiš do konca življenja. Da boš sedel križemkražem rok doma na stolu, hkrati pa čudežno dobival denarne prilive na svoj TRR račun, je pravljica za lahko noč in pesek v oči naivnežem.
matias, 06.01.2024 ob 17:19
CrazY FroG 🍀, 06.01.2024 ob 16:59
matias, 06.01.2024 ob 16:53
Kdorkoli obljublja lahek zaslužek, je goljuf. Nobene stvari v življenju ni mogoče doseči brez dela in truda. Na preprost način lahko zaslužiš samo s prostitucijo, če si ženska, in s preprodajo drog, če si moški. 😉
To je bolj način iz obupa, kt preprost, se ti ne zdi?
Podjetništvo za ubiranje bližnjic lahkega zaslužka nima nobene veze z obupom, če bivaš v nekem normalnem okolju, kamor spadamo tudi relativno bogate evropejske države v primerjavi s preostalim svetom, kjer so vse opcije izčrpane.
No.. če ti smatraš ti dve obliki kt preprost način, pč sprejmem, da tak si, ti je to dvoje preprosto opravilo.. js bi mogla bit zlo obupana, da bi, če sploh bi.. izbrala takšno pot. Prej bi sikrete pucala.
soft, 06.01.2024 ob 17:22
Ljudje. ne nasedajte.. ni easy money nikjer. Za denar je treba delat. Spletnih prevar pa je preveč.. nainvnežev tudi nikoli ne zmanjka. Zato eni res služijo. Sam ne vi..
Da ne bom česa obtožena, ampak en Sandi iz Mengeša je kar dobil čedno vsoto na lahek način. Bi sicer že pozabila nanj, pa sem danes nekje prebrala o njem. Tu gor.
Teh strani pa ne poznam, rajši dlje traja, da pošteno zaslužim.
matias, 06.01.2024 ob 17:24
Redne dohodke imamo s plačo, da torej delamo, delamo, delamo, ostalo je mešanje megle in naivnost, če res verjameš, da od tega lahko živiš do konca življenja. Da boš sedel križemkražem rok doma na stolu, hkrati pa čudežno dobival denarne prilive na svoj TRR račun, je pravljica za lahko noč in pesek v oči naivnežem.
Res je, samo vsake tolko kake take napizdancije najt, pa od njih nekaj potegnat je tudi vredu. Sam sem zaposlen v Avstriji in delam na orginal način. Od treh takšnih platfom sem od dveh v plusu zaenkrat, in ne morem dobiti minusa, ne pri prvi ne pri drugi. Ti bi neho na mojem mesti? Od viška glava ne boli se veš. Fora je samo cajt priključitve, pa da ne vložiš preveč na začetku. Men teh 250€ ni bil problem reskirat, če ne drugega se bom naučil trejdanja.
Veliko bodočih milijonarjev sem že spoznala. Ampak vsaj za tiste, ki jih vsaj bežno poznam, vem, da se še vedno udinjajo po službah in to ne ravno za 5.000 navzgor. Tudi njihov življenjski slog ne kaže na kakšno hudo bogatijo, o kateri so govorili.
Kot pri vseh piramidnih sistemih, tisti prvi res nekaj pokasirajo. Ampak ko zadeva postane popularna in ti jo neznanci ponujajo tudi prek FB, veš da so zlati cajti že zdavnaj mimo.
kos542, 06.01.2024 ob 16:49
Anže iz poroke?
Glej jaz dobenega ne silim v nič. Meni ustreza in trenutno sem v profitu. Sami se odločite komu verjet in komu ne.
A mi posodiš denar za osnovni vložek? Saj se bo potisočerjeno povrnil kot ti praviš. Takoj, ko bom na dobičku ti vrnem z obrestmi.
Avtor, ti pa če imaš denar za stran metat potlej kar. Če drugega ne boš videl kako se da na preprost način spiskat celo premoženje😂
kos542, 06.01.2024 ob 16:45
Gre za stran, v kateri učijo raznorazne stvari, med drugim trejdanje s Forexom, Crypto in delnice. Imaš še paket za potovanja, kjer 1x na leto dobiš zastonj potovanja v prestižne lokacije. Imaš tudi ranke, kjer napreduješ in dobivaš mesečna plačila. Sam sem del te platforme 3 mesce in služim 600€ na mesec z njo. Fajna stvar, še posebaj, če se poleg te plače naučiš še trejdati, kar sploh ni tako zapleteno. Imaš pa tudi predavatelje, ki trejdajo v živo in ti dejanjsko povedo kdaj kupiti in kdaj prodati. Sicer se plača 250€ za prijavo, ampak ta denar hitro dobiš nazaj.
Kako pa svizec? Kaj zavije?
miha268, 06.01.2024 ob 16:58
Men je kolega rekel da mi garantira ta denar ki ga vložim…
Samo rabim nekakšen username da se lahko joinam, kaj je to?
Ja? S čem ti pa garantira? 🙂
Kristus bebcev ej. Ja seveda se da služit s tem. Tvoj kolega bo služil, ker ima očitno dovolj butastih kolegov. Vprašaj ga kakšen procent dobi ko te privleče not :). Pa upam da imaš tudi ti kar veliko glupih kolegov. Ker veš jih boš moral privlečti not, tako kot on tebe da bo kaj zacingljajo.
Meka za butaste lenuhe te piramide in šit. Ste dovolj butasti da resno mislite da brez kakršnega koli znanja in brez da ste zmožni kaj ponuditi lahko obogatite. Ste in mentalno in fizično preleni da bi vam kdaj kaj ratalo. Takšni ste idealni za “kolege” ki vam življenjsko priložnost ponujajo. Kakšna čast 🙂 Samo obstajati morate pa nekaj vložiti in boste novi slovenski miljonarji 🙂
Morda ni neposredno povezano z napredkom te teme, ampak bo morda vseeno komu koristilo: če iščete preprost način za zaslužek, je ključno, da najdeš nekaj, kar ustreza vašim znanjem, interesom in časovnim zmožnostim. Na voljo je veliko preverjenih idej, ki vam lahko pomagajo začeti, od preprostih stranskih zaslužkov do dolgoročnejših možnosti. Preverite ta seznam 85 preverjenih idej za zaslužek: Kako zaslužiti denar? 85 preverjenih idej.
Hkrati pa bodite pozorni na pasti. Na spletu je veliko prevar, ki obljubljajo hiter in lahek zaslužek, zato je dobro poznati opozorilne znake. Tukaj je prispevek, ki vam lahko pomaga prepoznati in se izogniti spletnim finančnim prevaram: Kako prepoznati spletne finančne prevare?.
Naj vam bo v pomoč in srečno pri iskanju prave priložnosti! 😊