Kako zaslužiti
Pozdravljeni,
z razliko od mnogih, ki tu iščejo nasvete o kreditih in vlaganju denarja, skratka virtualen denar, ki ga nimaš v žepu…, mene zanima ali na tem svetu obstajajo posli, kjer se da z rokami zaslužit v doglednem času nadpovprečno količino denarja. Nimam slabe službe, vendar pa če še tako šparam, bom za npr. 200 000 eur, porabil dve moji življenji (optimistično). Zanima me ali obstaja kakšen biznis, kjer ob predpostavki da nimaš nič materialnega pri sebi razen svojih rok in možganov, in kjer tvegaš zelo veliko (zdravje, poškodbe, hude delovne pogoje), zaslužiš za naše razmere veliko denarja. Razne finančne verige, vlaganje vrednostnih papirjev, mutna posla odpadejo. Včasih si lahko dobro zaslužil na ladji, platformah,…, zdaj so tudi tam zaslužki v normalnih okvirih. Ali mogoče kdo ve za take zaposlitve, kakšne vrste dela so to, kakšni so zaslužki?Sem v najboljših letih, zdrav, pripravljen delat skoraj vse in ocenjujem, da v tej gnili državi, kjer ne moreš s poštenim delom zaslužit normalnega dohodka, nimam kaj iskati. Pripravljen sem razkirati naslednjih pet let in si nekaj ustvariti. Any idea???
Tudi v tej “gnili” državi nekateri poštenim delom dobro zaslužijo. Gotovo imaš kako izobrazbo in znanje zato lahko začneš svoj posel. Predlagam, da začneš svojo dejavnost in se preizkusiš na trgu.
Lp,
Imam podiplomsko izobrazbo, branža je zelo ozko usmerjena in že zdaj prezasedena, področje kjer v času krize nihče ne vlaga. Baje da je v Nemčiji trenutno trend, da se visokoizobraženi preusmerjajo nazaj v storitveno dejavnost in se učijo vodoinštalaterstva, elektro inštalaterstva,ipd, kjer so zaslužki večji, pa tudi dela se ne manjka. Vendar pa so tam pogoji drugačni (plačilna disciplina ipd).
vseeno, ali še obstajajo posli, kot sem jih opisal zgoraj?
lp
hm… sem nekako v isti situaciji- z delom bi rad ogromno zasluzo… mam, prijatla podjetnika ki pravi- denarja ni problem zasluzist, samo parvo idejo moras dobit. ideje pa so vse olkoli nas in cakajo da se uresnicijo in pretvorijo v ogromno denarja :):) toraj razmisli, naredi nekaj novega oz. staro naredi bolse, drogacno oz. profitno :):)