Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zdržati dlje v pojstelji

Kako zdržati dlje v pojstelji

Študiraj na Janeza Janša ti nebo prišlo dve uri …

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno663, 25.10.2022 ob 21:34

Prvič imam res pravo lepotico v pojstelji, drobna, vitka, skrbi zase, tu pa nastane problem- meni zelo hitro pride  in ona ostane nezadovoljna.  Tudi če ponoviva vajo, se to zgodi še enkrat. Nato me grdo gleda in misli, da mi gre pri njej samo za sex, da je nimam rad in nisem resen z njo.

Saj se trudim, da bi zdržal dlje, a si ne moram pomagati, ker je res dobra bejba.

Kaj lahko storim glede tega?

Naj si zrihta starega desca, mehko lulo. Ti verjetno tudi skrbiš za svoje telo in zdravje, se ukvarjaš s športom in s tem ni nič narobe.

ko sem bil mlad je hitr špricnu.z leti se je pa omehčal.kje so tisti časi

Misli, da gnoj kidaš, ali pa krompir pobiraš.  Zato pa ženske nekaj flancajo, kako je moškim enostavno. Ženska se pač uleže, če hoče uživa ali pa tudi ne, v vsakem primeru ji uspe, biti dobra, sploh če je mal pregnana lisica.

Redno drkaj na hard. Drkaj pred sexem pa bo počasi. Glavico drgni da nebo občutljiva. Imaš na netu vse možne variante..

Jst npr v vseh pozah dobro zdrzim, razn v doggiju tam mi tako pase da ajoj

Čisto neposreden podstek. Od vsega začetka sem bila priodnosu z možem čisto sproščena in med odnosom sem vzporedno zadovoljevala tudi samo sebe in izmenično obenem mož z rokami. Sproščenost do partnerja je povezana s siceršnjim odnosom. V zakonu se veliko prepirava, ampak vse sproti razčiščujeva. V postelji sva pa izjemno usklajena, tudi časovno in predvsem zato, ker jaz povem ali pokažem, kaj in kako želim in česa ne.

Pred sexom se solo igrej

Imel boš manj napetosti potrebe in strasti u sebi…zna pomagati

Žensko lahko zadovoljiš tut z jezikom, prsti, kako igračko. Nam je vglavnem važno, da smo zadovoljene jn da si dec vzame čas za nas in naše telo-to pomeni več kot sam seks.

Kupita si kako igračo, naučita se porednih stvari iz kamasutre ali kake podobne knjige. Ker delč od tega, da nam je sam do kurca v muci… Moški lahko delate veliko z našim telesom(in obratno) sam mal se morte sprostit in razširit obzorja.

meni jo pripeli.   dobro,  spomni se na neko besedo,  ki ti onemogoča erekcijo. ne  vem kaj? to moraš sam ugotovit.  imena krajev, rek, bilo česa, kaj te spominja na vojsko, če si bil v vojski. če nisi bil, si med sexom ponavljaj v glavi besedo, ki te spomni na neki mraz, napor, hrib, neko  blato, mrzlo, neki kar je res  napor.

kupi ji močan vibrator in debeli dildo.  al pa jo k  meni pošlji.  meni so take všeč.

A veš uno ko moreš srat in stiskaš določeno mišico pri riti. Porbaj se natrenirat stskat to mišico. Se pravi 5 sec fukaš in stiskas mišico, 5 sec fukaš in sprostiš mišico.

Jaz v postelji zdržim največ do 10h. Izjemoma bi morda šlo do 11h.

Če je po fuxcu nezadovoljna jo skini, pa naj še bo tako lepo. Če bi te imela rada to ne bi smel biti problem. Skratka lepota bo z leti  minila (samo njeno mamo poglej in se boš verjetno zgrozil ker 100%  ne uide njeni podobi, in to te čaka.). In vedi jezna/nezadovoljna  bo zajebala tvoj lajf, ker ne bo nikoli dovolj dobro, še bolj pa tvoje potomce. Skratka priporočam dobr f…, dokler bo šlo, osredotoči se na svoj užitek, pol jo pa skini da ti ne pride pod kožo. To da imaš težavo je znak da si te podreja in ti povzroča pristsk, samo ne se vezat/žent.

Vzemi Kamagro, ti bo stau kot…in malo pilotiraj med nogice in nazaj, pa se njo sprehodi podobno.

Potencial + 👍

Meni pride že ob pogledu na lepe ženske noge 🤪

Odgovor na objavo uporabnika
Sosed371, 05.12.2023 ob 20:09

Če je po fuxcu nezadovoljna jo skini, pa naj še bo tako lepo. Če bi te imela rada to ne bi smel biti problem. Skratka lepota bo z leti  minila (samo njeno mamo poglej in se boš verjetno zgrozil ker 100%  ne uide njeni podobi, in to te čaka.). In vedi jezna/nezadovoljna  bo zajebala tvoj lajf, ker ne bo nikoli dovolj dobro, še bolj pa tvoje potomce. Skratka priporočam dobr f…, dokler bo šlo, osredotoči se na svoj užitek, pol jo pa skini da ti ne pride pod kožo. To da imaš težavo je znak da si te podreja in ti povzroča pristsk, samo ne se vezat/žent.

Kakšen strah. Pa ne da vas je tako strah izziva.

Pravi moški, zna tudi dominantno žensko v pojstelji podrediti, šleve bodo pa vedno podrejeno iskali.

Časi, ko so ženske le prale,kuhale in bile za razplod so mimo.

Liderin

Koliko odgovorov, upam da avto to vidi še po letu dni in izboljša akcijo, če ni že.

Je pa očitno, da si ji zelo všeč avtor, drugače se ne bi tako obremenjevala. Le potrudi se, da jo zadovoljiš, potem ne rabiš zaradi ničesar skrbeti.

Res je. Tako kot ste se ženske spremenile v zadnjih 30. letih se ni se nobeno živo bitje do sedaj v tako kratkem času.

New Report

Close