Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ženska postane moškim odbijajoča?

Kako ženska postane moškim odbijajoča?

Zanimajo me predvsem moški odgovori. Pa če je le mogoče, bodite koncizni. Hvala.

Precej možnosti je. Ena zelo natančna, ki velja zame – s prostaškim vedenjem.

Ko se začnejo razno razne diete in bežanje na kolo,ali pa kaj drugega kot so pilatesi in podobna jajca. Dej ostani debela in sexy.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 18.04.2025 ob 16:26

Precej možnosti je. Ena zelo natančna, ki velja zame – s prostaškim vedenjem.

Zanimivo. Pričakuješ omikanost tudi med spolnim aktom?

Meni s karakterjem. Težko je kdo tako odbijajoč telesno, kot je lahko z vedenjem.

noordinary, 18.04.2025 ob 15:48

Zanimajo me predvsem moški odgovori. Pa če je le mogoče, bodite koncizni. Hvala.

moja je bila sita pecanja drugih tipov in se je zanemarila do podna. očno ve, da jo ljubim zarad njenih notranjih kakovosti ne zarad prejšnje zunanje lepote.

zdaj mi je še bolj všeč ker se drugi tipi ne slinijo več po njej in je ne pecajo.

zdaj je res moja, samo moja.

Ko se zredi.

noordinary, 18.04.2025 ob 16:38

Zanimivo. Pričakuješ omikanost tudi med spolnim aktom?

Omikanost – ja. Zadržanost, zadrgnjenost, nesproščenost, ipd – ne.

Sej veš ,začinjen spolni odnos je lahko neka vloga ,igra ,igrica,pade kaka umazana beseda…seveda če se oba strinjata in to ne pomeni ,da ne spoštuješ partnerja…

za noordinary

zeloodvisno02, 18.04.2025 ob 17:00

Sej veš ,začinjen spolni odnos je lahko neka vloga ,igra ,igrica,pade kaka umazana beseda…seveda če se oba strinjata in to ne pomeni ,da ne spoštuješ partnerja…

Ko ga prime, pa se sliši pritajen: saperlot…

Hahaha

Po mojem rok ni tako zakravatan 😉

Ko se zagleda v drugo, ga začne vse na sedanji motiti.

Veliko moških je izjavilo, da je s sedanjo, samo dokler ne pride boljša mimo. Takrat ga vse moti.

Ženska postane odveč, ko se razneži, odpre svoja čustva in si zaželi ljubezni. Takrat postane najbolj smrdeča smet, zalezovalka in psihotična fantazerka.

Imajo pa ženske vseeno srečo, da nekdo vseeno prepozna in ceni to njeno vrednost in čustva. In da rad zaliva dehteči cvet ljubezni.

Vem da svet ni pravičen, sem pa vseeno Bogu hvaležna, da nas je na svetu 8 mrd. 😉

Res bi morali moški spregovoriti, lahko pa povem, kdaj jaz postanem njemu, mojemu syhnigicat Other odbijajoča, namreč takrat, ko moje povédi dobijo vsebinsko status kritiziranja, zanj vsaj, čeprav je moj namen ‘zgolj’ blag opomin, kot da bi vzgajala sina na najboljši možen način, ampak to pri njem ne deluje tako, kot bi si jaz želela, zato sploh ne govorim, ampak poskušam neko zaželeno obnašanje demonstrirati sama ter potem upam po najboljsih močeh, da bo delovalo. Saj deluje, ampak zahteva trud. Zadnje, kar si želim, je to, da bi zanj postala odbijajoča zato, ker mu kao težim. Hahaha, res je najstnik. Ampak jaz ne smem bit ‘mamasta’.  Ni pa lahko vztrajati v neki vzornosti, da bi mu tako kaj ‘privzgojila’. Zato včasih ‘padem’.

Ampak to je že druga zgodba …. indeed … 

Meni ženska postane močno odbijajoča, če se izogiba odgovornosti, se poslužuje manipulativnosti, če ne zmore uravnavati svojih čustev, če je odtujena od sebe in deluje obrambno, ipd.

KO se zanemari in tava v oblakih!

Bon voyage!!!

A je moškim OK, če ženska ob prepiru namiguje, da brez njega ne more živeti in ga naslednji moment obtožuje, da jo uničuje?

Najbolj tehten razlog, vsaj zame – pa bi se mogla večina moških strinjat – ko se začne obnašat moško ali pa vizualno izgleda kot moški. Ne znam si predstavljat kaj je hujšega.

Da je ženska lahko hinavka, manipulativna, ..to sem navajen vse. Ampak ne bi bil pa z “možačo”.

Verjetno tudi ženskam ne pašejo femboyi.

Danilo Tuerek, 18.04.2025 ob 18:32

Najbolj tehten razlog, vsaj zame – pa bi se mogla večina moških strinjat – ko se začne obnašat moško ali pa vizualno izgleda kot moški. Ne znam si predstavljat kaj je hujšega.

Da je ženska lahko hinavka, manipulativna, ..to sem navajen vse. Ampak ne bi bil pa z “možačo”.

Verjetno tudi ženskam ne pašejo femboyi.

Misliš, da bi lahko bilo analno spolno občevanje način podajanja natanko tega sporočila?

Definiraj možačo oziroma žensko, ki se obnaša po moško.

Tudi jaz se čudim moškim, sploh čednim, prijetnim za videti, ki imajo čisto možačo, torej žensko ki hodi kot moški, ima kratko moško frizuro, moško fizionomijo, obnašanje moško, grobo, nobenega ličila, na daleč bi rekel da je moški . Edino kar mi da misliti da so po tihem prikriti  geji, le priznati si ne upajo.

lloyd, 18.04.2025 ob 16:40

Meni s karakterjem. Težko je kdo tako odbijajoč telesno, kot je lahko z vedenjem.

Podpis pod tole!

Anonimna930, 18.04.2025 ob 18:47

Tudi jaz se čudim moškim, sploh čednim, prijetnim za videti, ki imajo čisto možačo, torej žensko ki hodi kot moški, ima kratko moško frizuro, moško fizionomijo, obnašanje moško, grobo, nobenega ličila, na daleč bi rekel da je moški . Edino kar mi da misliti da so po tihem prikriti  geji, le priznati si ne upajo.

V Sloveniji je veliko žensk z moškim značajem in vse več moških copat. Pa te ženske po videzu niso kot moški.

noordinary, 18.04.2025 ob 18:25

A je moškim OK, če ženska ob prepiru namiguje, da brez njega ne more živeti in ga naslednji moment obtožuje, da jo uničuje?

Tole je pa tista zoprna nezrelost, ki v končni fazi tudi odbija; enkrat tako, čez minuto pa drugače… Če ni v hecu oz s humorjem… je zoprno.

New Report

Close