Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ženska postane moškim odbijajoča?

Kako ženska postane moškim odbijajoča?

Bi se dalo reči, da je moškim kul in erotično privlačno, če se ženska obnaša  dominantno, poskuša doseči prevlado in nadmoč? Ali pa moškim to deluje prisiljeno in obrambno, kot da zavrača svojo ženstvenost? Se lahko zgodi, da zato v odnosih zmanjka pristne topline in se zdi, kot da ona z njim v bistvu tekmuje namesto sodeluje?

Ko spremeni spol.

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2025, 18.04.2025 ob 17:16

noordinary, 18.04.2025 ob 16:38

rok-1, 18.04.2025 ob 16:26

Precej možnosti je. Ena zelo natančna, ki velja zame – s prostaškim vedenjem.

Zanimivo. Pričakuješ omikanost tudi med spolnim aktom?

Hahaha

Po mojem rok ni tako zakravatan 😉

Itak da ni…

Prostaškost… kot sem jo omenjal da je odbijajoča, ni direktno povezana s seksom. Seks je vendar fajn, v ognju se marsikaj reče ali naredi, kar je čisto OK! Uživanja na vse mogoče načine… so super!

Kot odbijajočo prostaškost sam zaznavam npr nujno potrebo biti prvi, najbolj opazen, glavni… za vsako ceno. Brez obzirnosti do drugih. Po možnosti s primitivnimi izpadi, ki naj bi ljudi spravljali v zadrego… večinoma so pa samo neumni.

Za primer… seks je super zadeva – neprestano in nesmiselno namigovanje na seks pri zadevah ki s tem nimajo nič, pospremljeno z idiotskim režanjem… sodi pa v prostaško kategorijo.

In to mene odbija. Pri obeh spolih.

noordinary, 18.04.2025 ob 19:19

Bi se dalo reči, da je moškim kul in erotično privlačno, če se ženska obnaša  dominantno, poskuša doseči prevlado in nadmoč? Ali pa moškim to deluje prisiljeno in obrambno, kot da zavrača svojo ženstvenost? Se lahko zgodi, da zato v odnosih zmanjka pristne topline in se zdi, kot da ona z njim v bistvu tekmuje namesto sodeluje?

Morda občasno, za spremembo. Komu ki ga vzburja moč pa najbrž kar naprej.

Meni osebno igrice moči oz prevlade ne sodijo v dober odnos.

matias, 18.04.2025 ob 19:23

Ko spremeni spol.

Te to odbija samo pri ženskah?

rok-1, 18.04.2025 ob 19:30

Morda občasno, za spremembo. Komu ki ga vzburja moč pa najbrž kar naprej.

Meni osebno igrice moči oz prevlade ne sodijo v dober odnos.

Kako to?

noordinary, 18.04.2025 ob 19:39

Kako to?

Ker vidim intenzivno potrebo po (pre)moči kot znak nesigurnosti, nezrelosti in socialne neprilagojenosti.

Mi je pa tako zelo čudno, da komu to sodi v odnos, da vprašam nazaj; Kako gre to skupaj z (dobrim) odnosom?

rok-1, 18.04.2025 ob 19:57

Ker vidim intenzivno potrebo po (pre)moči kot znak nesigurnosti, nezrelosti in socialne neprilagojenosti.

Mi je pa tako zelo čudno, da komu to sodi v odnos, da vprašam nazaj; Kako gre to skupaj z (dobrim) odnosom?

Moške to odbija, ker jih spominja na rivalstvo med moškimi?

noordinary, 18.04.2025 ob 20:04

Moške to odbija, ker jih spominja na rivalstvo med moškimi?

Dobra ideja! Nisem razmišljal o tem – a lahko da je res to. A ne apliciraj mojih pogledov na vse moške, mnogi to drugače vidijo.

Anonimno 9754, 18.04.2025 ob 18:59

Anonimna930, 18.04.2025 ob 18:47

Danilo Tuerek, 18.04.2025 ob 18:32

Najbolj tehten razlog, vsaj zame – pa bi se mogla večina moških strinjat – ko se začne obnašat moško ali pa vizualno izgleda kot moški. Ne znam si predstavljat kaj je hujšega.

Da je ženska lahko hinavka, manipulativna, ..to sem navajen vse. Ampak ne bi bil pa z “možačo”.

Verjetno tudi ženskam ne pašejo femboyi.

Tudi jaz se čudim moškim, sploh čednim, prijetnim za videti, ki imajo čisto možačo, torej žensko ki hodi kot moški, ima kratko moško frizuro, moško fizionomijo, obnašanje moško, grobo, nobenega ličila, na daleč bi rekel da je moški . Edino kar mi da misliti da so po tihem prikriti  geji, le priznati si ne upajo.

V Sloveniji je veliko žensk z moškim značajem in vse več moških copat. Pa te ženske po videzu niso kot moški.

Kar nekaj žensk ima možacast izgled, kratka neženstvena frizura, tudi anatomija, hoja, od daleč ne vem je moški ali ženska .

rok-1, 18.04.2025 ob 19:25

Itak da ni…

Prostaškost… kot sem jo omenjal da je odbijajoča, ni direktno povezana s seksom. Seks je vendar fajn, v ognju se marsikaj reče ali naredi, kar je čisto OK! Uživanja na vse mogoče načine… so super!

Kot odbijajočo prostaškost sam zaznavam npr nujno potrebo biti prvi, najbolj opazen, glavni… za vsako ceno. Brez obzirnosti do drugih. Po možnosti s primitivnimi izpadi, ki naj bi ljudi spravljali v zadrego… večinoma so pa samo neumni.

Za primer… seks je super zadeva – neprestano in nesmiselno namigovanje na seks pri zadevah ki s tem nimajo nič, pospremljeno z idiotskim režanjem… sodi pa v prostaško kategorijo.

In to mene odbija. Pri obeh spolih.

Rok se strinjam s tabo,to o prostaškem namigovanju o seksu…pa itak večina takih nima pojma kaj je dober seks…

čokoladna torta

ko sprejme  življenej levičarjev feminizma. da so večne žrtve.  shame insult guilt and the need to be right.   ko ima kužeka.  ko  je zanjo fse  proti njej, fsi moški ji želijo slabo,  fsega je kriva desnica.   samo ona sama ne.   tolko  je zafurana v to feminizem ,da ne vidi izhoda.  ne razume da jo je mamica zjebala, ker se je ločila. ne zna biti žena.  ne rzaume svoje vloge.  tekmuje z moškimi.  feminizem je največja droga za ženske.   in dve igrački. gsm kjer lahko gopca o čustivih in močan vibrator.  ženske menijo da jim ničvredna družboslovna diploma dvigne ceno na trgu.  odjemalci, kupci pa smo moški. moških pa nas to  ne zanima.  ker se puncam laže. samo anredi pravo, pedagoško pa boš že dobila kerega. moški so svije.  ja, res lahk odobi kerega ja.  samo mamica ji ni povedala, da en bodobila tkaega kot ona želi.  lahko dobi kerega dobrega zasex. ok. ampak to ne šteje.  šteje samo poroka. taki uspešni lepi pametni moški kot ga želijo pravnice, profsorice, feminsitke sociljoginje  ne želijo njih.  tega  ne razumejo.  kerm oški odloča o poroki.  moški odločamo kera bo poročena. moški je trofeja.  ženski orgazem ni pogoj za zanositev. poroka ni iz ljubezni.   žal damice ne želijo relanosti, čeprav jim življenej kaže to.   moški želimo kaj??   mlado, sexy, fit, z malo sexy rtiko,  ozki boki, lušno, blond modre oči.  to moški želimo. atletsko mlado žensko.  da nam laho da 3 otroke. zdrave.  ženska je na vrhunci od 17 do 24.  moški od 35 do 50.  tega pač nerazumejo ženske. ker ji mej feminzem in ločene mamice oprale glavo.  noben spsoben moški kot ga želijo te damice ne želi  njih. arogantn nadute ukazovalne debel grde stare prevče indoktrinirane 30 letnice. z kužekom in jebačem.  noben. ampak  želimo, mlado, 23 letno ki nam lahko da 4 otroke. jesexyl ušna zna kuhat in je vodljiva in normalna. skrbna mamica.   in moški dobimovedno kaj želimo.  vedno.  al z slovensko al iap z albanko, ukrjainko kitajko japonko črnko.  vsaka pride srejisko z luliko.

rok-1, 18.04.2025 ob 20:14

Dobra ideja! Nisem razmišljal o tem – a lahko da je res to. A ne apliciraj mojih pogledov na vse moške, mnogi to drugače vidijo.

Kramljam in paberkujem. Zanimajo me pogledi različnih moških.

Anonimno 3469, 18.04.2025 ob 20:24

čokoladna torta

ko sprejme  življenej levičarjev feminizma. da so večne žrtve.  shame insult guilt and the need to be right.   ko ima kužeka.  ko  je zanjo fse  proti njej, fsi moški ji želijo slabo,  fsega je kriva desnica.   samo ona sama ne.   tolko  je zafurana v to feminizem ,da ne vidi izhoda.  ne razume da jo je mamica zjebala, ker se je ločila. ne zna biti žena.  ne rzaume svoje vloge.  tekmuje z moškimi.  feminizem je največja droga za ženske.   in dve igrački. gsm kjer lahko gopca o čustivih in močan vibrator.  ženske menijo da jim ničvredna družboslovna diploma dvigne ceno na trgu.  odjemalci, kupci pa smo moški. moških pa nas to  ne zanima.  ker se puncam laže. samo anredi pravo, pedagoško pa boš že dobila kerega. moški so svije.  ja, res lahk odobi kerega ja.  samo mamica ji ni povedala, da en bodobila tkaega kot ona želi.  lahko dobi kerega dobrega zasex. ok. ampak to ne šteje.  šteje samo poroka. taki uspešni lepi pametni moški kot ga želijo pravnice, profsorice, feminsitke sociljoginje  ne želijo njih.  tega  ne razumejo.  kerm oški odloča o poroki.  moški odločamo kera bo poročena. moški je trofeja.  ženski orgazem ni pogoj za zanositev. poroka ni iz ljubezni.   žal damice ne želijo relanosti, čeprav jim življenej kaže to.   moški želimo kaj??   mlado, sexy, fit, z malo sexy rtiko,  ozki boki, lušno, blond modre oči.  to moški želimo. atletsko mlado žensko.  da nam laho da 3 otroke. zdrave.  ženska je na vrhunci od 17 do 24.  moški od 35 do 50.  tega pač nerazumejo ženske. ker ji mej feminzem in ločene mamice oprale glavo.  noben spsoben moški kot ga želijo te damice ne želi  njih. arogantn nadute ukazovalne debel grde stare prevče indoktrinirane 30 letnice. z kužekom in jebačem.  noben. ampak  želimo, mlado, 23 letno ki nam lahko da 4 otroke. jesexyl ušna zna kuhat in je vodljiva in normalna. skrbna mamica.   in moški dobimovedno kaj želimo.  vedno.  al z slovensko al iap z albanko, ukrjainko kitajko japonko črnko.  vsaka pride srejisko z luliko.

Torej praviš, da ženska ni sama odgovorna za to, da moškim postane odbijajoča, temveč to pripisuješ usodi oziroma vzgoji in staranju?

neiskrenost, zahrbtnost, ignoriranje, izkoriščanje… takšne stvari me začnejo odbijat pri ljudeh, neglede na spol.

Ja, komaj čaka bejba na vrhuncu 23 letna da se usidra z nekim opuškom pri petdesetih 🙂

Hahahahahahahahaha! Debil staričina misli da bo kar privlačen še nevemkdaj v starost. Mogoče če imaš dosti denarja in ti bo strihnin zmešala v čaj, drugače pa težko 🙂

noordinary, 18.04.2025 ob 20:37

Torej praviš, da ženska ni sama odgovorna za to, da moškim postane odbijajoča, temveč to pripisuješ usodi oziroma vzgoji in staranju?

Mah pusti to. To je en 50 letni debil, ki gleda za 17 letnicami. V reali je pa se za 40 letnico star.

Ej, ne vem, kaj jih odbija, ampak če jih dovolj vztrajno ignoriraš, po nekaj časa le izginejo.

Simba904, 19.04.2025 ob 02:02

Ej, ne vem, kaj jih odbija, ampak če jih dovolj vztrajno ignoriraš, po nekaj časa le izginejo.

In zakaj bi žensko vztrajno ignoriral ? A si sadist?

Pa misliš, da je moškim OK, če ženska prekine vsak pogovor, v katerem ni ona glavna tema?

meni postane obijajoča, zdaj ko mi je pobrala ves denar.

Te je izučilo? Lojalnost je dragoceno darilo. Ga lahko pričakuješ od cenenih ljudi?

Queen – Vse mora biti po njenem. Zvišana barbika.

Eno stranski zakon. Ti lahko vse, jaz nič.

Take ženske jaz odfukam v 5 min.

Moški se lahko poročite in po petih minutah ločite? Pa vam je to ok?

Ko jo vidim s čikom v ustih in vonj po cigaretih.  Me mine do nje

New Report

Close