Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ženske doživljate situacijo, ko vam pristopi moški

Kako ženske doživljate situacijo, ko vam pristopi moški

Saj ti si tudi domišljaš, da si inteligenten lep moški, pa se ti s tem ne zdi nič narobe. In glede na to, da je vsak brezjajčen imbecil lahko moški, je bit ženska čisto fino.

Z večino mikimiškinih navedb se načeloma strinjam. Sploh s točko 3. Bi pa vseeno dodal – po mojem mnenju, je “dober moški” tisti, ki mu je bolj ali manj vseeno za rezultat. Tako sebe, kot ženske in tudi življenja nasploh ne jemlje preveč resno. Sam se bil “dober moški” navadno takrat, ko mi je “dol viselo” (seveda ne dobesedno ;)), ko me je zabavala sama igra in nisem mislil na izid. Sicer je za večino tipov flirt nekaj kar bi najraje preskočili, ampak to je igra, v kateri ženske ločijo zrno od plev. Moški ki zna flirtat (flirt ni slinjenje), je že zmagal. Flirt je igra vseh iger, free jazz ljubezni. V njej se izkaže, ali je moški res moški ali pač le slinasti polž.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Z večino mikimiškinih navedb se načeloma strinjam. Sploh s točko 3. Bi pa vseeno dodal – po mojem mnenju, je “dober moški” tisti, ki mu je bolj ali manj vseeno za rezultat. Tako sebe, kot ženske in tudi življenja nasploh ne jemlje preveč resno. Sam se bil “dober moški” navadno takrat, ko mi je “dol viselo” (seveda ne dobesedno ;)), ko me je zabavala sama igra in nisem mislil na izid. Sicer je za večino tipov flirt nekaj kar bi najraje preskočili, ampak to je igra, v kateri ženske ločijo zrno od plev. Moški ki zna flirtat (flirt ni slinjenje), je že zmagal. Flirt je igra vseh iger, free jazz ljubezni. V njej se izkaže, ali je moški res moški ali pač le slinasti polž.[/quote]

Dobro razmišljanje. Neka bude šta bude al kako pravijo južno od nas 🙂 Grda realnost je da nismo kompatiblini z vsemi kar sem večkrat preveril. Tudi če bi rad delal popolne diplomatske kompromise s časom gre nekaj narobe z osebo ki nam je preveč različna.

Zelo dobro se izkažejo situacije na primer ko oba fante in punca na prvi pogled vidita da sta za skup 🙂 Če obstaja tak privlak že v štartu med obema je verjetno da sta si tudi drugače podobna. Dokazano je bilo da smo bolj nagnjeni k simpatiziranju z ljudmi ki so nam že po izgledu in obnašanju podobni. Druga stran je biologija, ki s koktejli hormonov dela čudeže. Če si osebi biološko ustrezata bo zanos za združitev toliko intenzivnejši. To mogoče pojasni fenomen ljubezni na prvi pogled. Mislim da je bilo celo delanih nekaj študij na to varianto z eksperimenti pa razne fore s feromoni… v glavnem zanimive zadeve.

Na koncu ko potegnemo črto… vse teče na biološkem nagonu oz. podzavesti.

Karbid 🙂 in slovenc97 – najbolje je, ko ne spoh več ne igraš igro in greš po svoje (MGTOW). Več časa za druge reči. Po 30-em se vse spremeni, manj si pod vplivom hormonom, bolj trezno vidiš. Najhujša so najstniška leta in zgodnja 20-ta. Sokrat v Platonovi idealni republiki zelo dobro reče, da ko je izgubil spolni nagon, da se mu je zdelo, kot da je bil osvobojen neke ječi neke zveri.

Je pa zanimivo kako ti Tennessee hoče rešit dinamiko medosebnih odnosov[/url]. Pr0n bo v prihodnosti več vreden od zlata, he he. 😀

Ma ko vas šljivi. Vi in vaš MGTOW. Al se ti da z ženskam ukvarjat al ne. Ni potrebe po kaviar izrazih. Če se ti ne da, tko si se odločil, če živiš za to tudi ok. Vsak naj dela tko kot mu paše pa drugih naj ne prepričuje v kontra in svet bo lep.

Uf, raje ne zaspim, če bi me taka mora tlačila…

No, da ti povem, sem pa tudi tvojih let.
Vsaj zame: skromen pristop, po možnosti ne v gruči ljudi, ker vsaj meni je malo nerodno, konekdo pristopi k meni pa me vpraša za številko in jaz bi mu je recimo res želela dati, ker mi je všeč, pa mi je nerodno kaj bodo ljudje rekli: ”Poglej jo samo pristopiš pa že cifro dobiš.” (moji občutki pač). Omeni pijačo ampak vprašaj zraven še za telefonsko, da če punci nisi všeč te lahko skensla preden do pijače pride, ker meni je težko nekoga skenslat v živo po tem, ko je zbral pogum in pristopil 😀 In pa kar me najbolj moti je potem to napeljevanje na seks v pogovorih ali v smsih (tam ste še najbolj pogumni) ali pa mogoče v živo, v glavnem to me res najbolj odbija, ker če bo kaj med nama je logično, da bo do tega prišlo in res ni treba vsiljevat tega že v začetne pogovore oziroma sploh kadarkoli preden do tega dejanja sploh pride in se punce mal sprostimo (niso pa vse take, govorim za tiste, ki imamo neke vrednote). To bi bilo to. Srečno. LP

To je zelo različno od osebe od osebe, tako da če tole vprašanje nasloviš na 100 punc, boš dobil 100 različnih odgovorov… Enim je to res teženje, drugim je všeč ipd.

Pri meni je tako, da če mi tip fizično ni privlačen (glede tega sem žal precej izbirčna, zelo malo moških mi je vizualno ok), potem pač ne bo nič. Če pristopi, rečem: “oprosti, mudi se mi”, ali kaj podobnega, in čimprej zapustim prizorišče. Če to ne gre, odgovarjam na kratko z: “ja, ja, mhm”, medtem ko zavzeto gledam v telefon. Ponavadi dojamejo in gredo stran. Sem pa imela že primere, ko so me začeli nadlegovati in tudi otipavati, takrat ne gre drugače, kot da zagroziš s policijo.

Če bi bil fant lep in bi se obnašal kulturno, pa seveda ne bi imela nobenih zadržkov mu dati številko, tudi če bi bili zraven prijatelji. Zanimivo mi je, ko predhodnica piše, da bi to izpadlo čudno. Pri meni namreč velja ravno obratno. Če sem bila v družbi, sem pristopajočim dostikrat namenila par minutk več časa kot bi ga sicer, zaradi prisotnih prijateljic. Te so namreč vedele, da sem samska in me na vsak način hotele z nekom sparčkati.

Moje mnenje je, da kakršnekoli tehnike in taktike, o zapeljevanju žensk, ki jih je na spletu na tone, ne delujejo. Ne morejo delovati, ker ljudje smo živa bitja in vsak je zase svet. Tisto, kar res pride prav pa je, da prebereš kakšno knjigo o neverbalni komunikaciji med moškim in žensko. To je edina stvar, ki ti pride prav. Pristopanje do punc na ulicah, feštah in podobno ti odsvetujem, saj poznam kar nekaj moških, ki so naredili praktično poklicno kariero iz tega, pa so pri več kot 35. letih še vedno samski. Če hočeš, da bo kaj več, potem moraš z neko punco/žensko poglobiti odnos, tudi na čustvenem nivoju. Še vedno to ne pomeni garant, da kaj bo iz tega, vendar brez tega sigurno ne bo nič.

Morda vaš nasvet na linku
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=95&t=11058901
Hvala vsakemu posebej!

Je pač bolj analitični tip…. Razmišljujoči. 😀 Ni nič narobe. Je pa težko kakšno pametno ujagat…

Kdo pa pravi da nisem aktiven 😉 ?
Navadno ste ravno največji modreci tavečji problematiki. Isti si ko moj kolega ki je ko ga poslušaš cel strokovnjak glede bab. Ko gre pa zares ga pa tam s šanka gledaš kako mu NE uspeva in si misliš svoje. Ne predpisuj ukrepov drugim če se jih sam nisi sposoben držat. Drugače obstaja zelo lep strokoven izraz za to. Nekonsistenca[/quote]

Lejga, takoj se repenči nazaj. Ne bodi jokica …

Drugače sem ženska. In to še prov fletna, pa kaj, ko mi itak ne boš verjel. Res pa, da sem starejša od tebe. Ampak ravno zato vem kaj je dober moški in takega ženska želi obdržat za vedno. No, dobra ženska tudi ga.

Kakorkoli – 10 let nazaj so dečki vlekli čeljusti po tleh in se slinili v potokih, ne pa delali vzorce in analize. Wtf?! Ta cajt, ko ti neke teorije postavljaš, (eni) tvoji vrstniki seksajo in se crkljajo :)))

Res je, ne rasteš gor v enostavnih časih, ampak od analiziranja ne bo akcije, ne tko ne drugače 🙂

1)
Dobra ženska (mlada ali stara, nima veze) bo vedno zavohala dobrega moškega in mu sledila. Vedno. Zato bodi dober moški (kulturen, razgledan, samostojen, prijazen, empatičen in strasten) pa se jih boš moral otepat, ne glede na tvoj izgled. Torej, če hočeš dobro žensko, moraš bit dober moški. Pika. (Pa ne poslušaj lepolaske, ker to je hudo damaged shemale.)
2)
Ne fejkaj. Ne taktiziraj. Daj si karte na mizo – čisto enostavno – kdo ti zares si, se odloči kaj želiš, od tega ne odstopaj in imej svoj fokus izostren. Na manj ne pristajaš. Moški s fokusom je seksi kot hudič in mu enostavno želiš sledit. Kot droga :))
3)
Nobene ženske ne moreš z nobeno taktiko ali tehniko dolgoročno prepričat v nič. Vsaka tehnika ali taktika, ki ni tvoj pristen značaj, se slej ko prej izjalovi. Lahko je krajši ali daljši fukec, romanca, avanturica … lepo in stabilno razmerje pa ne more bit, ker je temelj napačen.

Vsak od nas svobodno izbira s kom bo in koliko časa. Tvoja edina naloga je, da skrbiš, da si ti dober. Da je ona dobra je pa njena skrb, seveda, če bo hotla ostat v tvoji družbi. In če boš dober moški, bo hotla.

V resnici je čisto enostavno.
[/quote]

Če prav razumem, so pred 10 leti moški kar v trumah počasi racali za teboj, ker so njih trdi tiči ovirali normalno hojo? 😀

Ampak najprej je treba do bab priti, taki kot si ti, pa ne pridete, kajti, kot vidiš, samo mlačno filozofiranje po netu tebi nič ne pomaga. Tvoji predlogi so podobni, kot d abi kdo odsvetoval varnostni pas v avtu, ker je nekje slišal, da kdo v prometni nesreči umre zaradi varnostnega pasu.

Ampak najprej je treba do bab priti, taki kot si ti, pa ne pridete, kajti, kot vidiš, samo mlačno filozofiranje po netu tebi nič ne pomaga. Tvoji predlogi so podobni, kot d abi kdo odsvetoval varnostni pas v avtu, ker je nekje slišal, da kdo v prometni nesreči umre zaradi varnostnega pasu.
[/quote]

Predlog je povsem na mestu. Težava je le, ker si se našel v njemu (kar te očitno boli, čeprav je le resnica) in zdaj skušaš očrniti avtorja. Težave s sprejemanjem resnice?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Predlog je bedarija. Tip pravi, da je brezveze hoditi do bab na feštah in podobno, češ da pozna tipe, ki to počnejo, pa so vseeno sasmski. jaz pa poznam kr dost tipov, ki so svoje spoznali na feštah, kaj pa zdaj?

Prej se morajo razni Vitezi sprijazniti, da brez pristopanja do bab ne bo nič. Zdaj pa čakam novo argumentacijo, kako to ni res bla bla bla…Kdo je že prišel do babe s pomočjo mlačnega filozofiranja na forumu?

Briga te, kaj babe mislijo, idi na masovne pristope. Več trnkov kot vržeš, več je šans. Pa še z vajo pride samozavest v teh zadevah. Pa ne evrjemi tipom, ki ti pravijo, kako so ful zbirčni in izkušeni. Nič niso izkušeni, mogoče v fantaziranju. Več kot jih ogovoriš, več jih potencialno lahko podreš. Srbi pravijo: od birača nema jebača.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close