Kako ženske gledate na debele moške?
Ni nujno, da imajo vsak dan tolikšne količine. Mi za obiske enako kuhamo kot ta tvoja prijateljica, prvič zato, ker ne veš, kaj kdo je in zato je na voljo več vrst hrane za morebitne izbirčne, drugič, pri nas velja tisto ” bolje, da ostane višek hrane na mizi kot, da kdo odide lačen”, pač vedno nakuhamo raje več kot manj. Jaz se recimo pri drugih počutim nelagodno ob majhnih porcijah, recimo pečen krompir s piščancem, ena in edina jed, jedcev pa več, potem pa stroga po pekaču, da vsak dobi tisti 2 žlici. Se mi zdi kot da me niso računali za obrok, da bo zdaj kdo drug manj dobil itd.
Ni nujno, da imajo vsak dan tolikšne količine. Mi za obiske enako kuhamo kot ta tvoja prijateljica, prvič zato, ker ne veš, kaj kdo je in zato je na voljo več vrst hrane za morebitne izbirčne, drugič, pri nas velja tisto ” bolje, da ostane višek hrane na mizi kot, da kdo odide lačen”, pač vedno nakuhamo raje več kot manj. Jaz se recimo pri drugih počutim nelagodno ob majhnih porcijah, recimo pečen krompir s piščancem, ena in edina jed, jedcev pa več, potem pa stroga po pekaču, da vsak dobi tisti 2 žlici. Se mi zdi kot da me niso računali za obrok, da bo zdaj kdo drug manj dobil itd.
[/quote]
Ne, nisem bila TAK obisk, sem bila velikokrat tam, ni bilo zaradi mene. Ampak so taka familija, da vse gledajo skozi hrano. Si šel na potovanje – jih najbolj zanima kaj si jedel. Se spomnijo kakšnega dogodka – točno vedo, kaj je bilo za jest takrat😁 Tudi ljudi sodijo po tem, kaj so jim kdaj ponudili za jest in kako dobro je bilo. V vsakem pogovoru je hrana vsaj enkrat omenjena, če veš kaj mislim. In o hrani se govori z enim takim posebnim odnosom, kar zažarijo.
Nič narobe, ampak meni je odveč, meni je hrana sicer čisto prijetna reč in rada kaj dobrega pojem, ampak ne bvladuje pa celega mojega življenja od jutra do večera.
Ha, ha… Znana anekdota o njem je bila, da mu je zdravnik svetoval, naj ne prireja več večerij za sedem ljudi – samo za sebe.
[/quote]
You are an actor. You are a writer. You are a producer. You are a director. You are a magician. You appear onstage and on the radio. Orson how do you do it.
Orson : magnificently.
Nekih 10 kg na cca 180 cm niti ni neki hudo narobe. 50 viska je ze odbijajoca. Mi je bil velikokrat vsec kak, ki je imel malo viska kg, nic hudega. Odbijajo me tisti friki, ki se s svojimi misicami ukvarjajo 3/4 dneva in konzumirajo neke prehranske dodatke, da se lazje 500x / dan obcuduje v ogledalu, ni pa sposoben enga drevesa podret pa obrezat, brez da se vmes userje pa pozre 15 proteinskih ploscic:)
[/quote]
Dovolj je, če pogledaš v nakupovalne vozičke ljudi. Pa ti je vedno jasno zakaj je nekdo debel ali suh.
Nekateri debelinkoti so čisto ok, sploh, če so fajn karakter, se suhi lahko skrijejo. Kaj pomagajo moškemu sixpacki in dobra postava, če je beden karakter. Hvala lepa za takega, življenje je prekratko, da bi živeli samo od izgleda. Enako velja za ženske, le da te imajo bolj druge vizuelne atribute ne mišic.
To, da debeli niso fizično aktivni sploh ne drži. Vidim pri mojem, pride domov gre odtečt 10 kilometrov potem pa se usedi in dela drugo. Pa se je zelo zredil. Zredil se je pa iz enega razloga, ker je v ekstremno stresni službi in ne more niti v miru pojest kaj šele kaj drugega. Kadi ne, spije kakšno pivo, to je pa tut vse. ko je 14 dni na dopustu prav lepo shujša od moje hrane, potem pa spet. In ni mu vseeno, zato so mi nekatere prav bedne ko bereš. Moj se zelo sekira zaradi tega, ampal žal telo pod stresom hoče da nekaj je. In stalno nekaj na hitro je, pa to ni zdravo. Sem ga videla kaj dela, sploh se ne kontrolira. Zdaj je malo boljše.
Jaz sem pa glede tega kar stroga in sicer mene moški ki imajo preveč kilogramov (to je cca. nad 15 kil preveč) niti malo ne zanimajo. S takim moškim nebi nikdar mogla biti v zvezi in to zato ker nebi mogla bit intimna z njim, ker mi je (pardon izrazu) ogabno. Pa nočem nobenega užalit tako je samo moje stališče. Takšen moški mi pač ni privlačen. Moj idealen je suh oz. normalne postave, saj sem tudi jaz suha.
Po mojih izkušnjah so debeli moški depresivni, zato se nažirajo s poceni hrano. Življenje s takim je pekel, padajo žaljivke, nasilje, itd. Spolno ne funkcionirajo, zato so bolestno ljubosumni. In finančno so pod vodo. Nimajo pod kontrolo svojega uma, telesa niti financ. In tudi higijena jim je tuja stvar: beri zaudarjajo po kislini, ker so zakisani! Samo stran od takega, dokler na isti nivo ne spravi še tebe.