Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ženske lahko zdrzite v pajkicah

Kako ženske lahko zdrzite v pajkicah

Jaz ne morem to nositi, zasvicam da prav zasmrdim v tej plastiki . In za to plastiko ženske plačujejo ogromne denarje, Lelosi ima dobicka 10 milijonov euro in 68 milijonov evrov prhodkov

Sem jih sovražila, a je naneslo, da sem jih nekaj časa zaradi poškodbe kar bila primorana nositi.

Sedaj so mi izjembo udobne. A ne kupujem same “plastike”.

Te mehke, z več bombaža, ki niso za šport, ampsk vsakdan, so izjemno udobne. Sedaj kar težko zlezem v kaj drugega. Moram prav najti razlog.

Odgovor na objavo uporabnika
Še eenjjaa, 21.04.2025 ob 21:15

Sem jih sovražila, a je naneslo, da sem jih nekaj časa zaradi poškodbe kar bila primorana nositi.

Sedaj so mi izjembo udobne. A ne kupujem same “plastike”.

Te mehke, z več bombaža, ki niso za šport, ampsk vsakdan, so izjemno udobne. Sedaj kar težko zlezem v kaj drugega. Moram prav najti razlog.

Kaj pa imas zgoraj?

Ne nosim pajkic. Imam ene dvoje, ene x znamke, jih redko oblečem. Za doma imam hlače od trenirke, za ven pa kavbojke ali elegantne hlače.

Majico. Telirano.

Ne maram pisanih pajkic, samo enobarvne, pretežno nosim črne.

Sem jih nosila, priznam , kakšno leto. Sedaj jih pa ne morem več, samo bombaž tudi spodnje perilo je bombažno. Vse zaloge pajkice sem pa vrgla v smeti .

Nosim bombažne, tistih svetlečih sploh ne maram – za tiste imam tudi jaz občutek, da bi zašvicala kot nora.

Kombiniram jih s kratkimi hlačami, oblekicami (dolžine nad koleni ali sredine stegen), ali pa s kakšno daljšo pletenino – puli, tunika, obleka; mora pa biti čez rit in spredaj čez “camel toe”. Higienski minimum. 😉

Anonimna990, 21.04.2025 ob 20:42

Jaz ne morem to nositi, zasvicam da prav zasmrdim v tej plastiki . In za to plastiko ženske plačujejo ogromne denarje, Lelosi ima dobicka 10 milijonov euro in 68 milijonov evrov prhodkov

Saj ne obstajajo samo lelosi pajkice, drage kot žafran. Imaš cel kup no-name bombažnih pajkic, ki so čisto poceni in udobne

Senza736, 21.04.2025 ob 22:55

Nosim bombažne, tistih svetlečih sploh ne maram – za tiste imam tudi jaz občutek, da bi zašvicala kot nora.

Kombiniram jih s kratkimi hlačami, oblekicami (dolžine nad koleni ali sredine stegen), ali pa s kakšno daljšo pletenino – puli, tunika, obleka; mora pa biti čez rit in spredaj čez “camel toe”. Higienski minimum. 😉

Jaz pa teh kombinacij ne prenesem.

Doma nosom pajkice in navadne majice, a krajše.

Ce kam grem daljša vetrovka ali pa celonavadna jeans jakna.

Za v trgovino, po otroke in vsexte običajne stvari je ok. Tudi za v službo, se tam preoblečem v uniformo.

Bolj resno se oblečem za sestanke, izbraževanja, govorilne, a k maši, v gledališče, …

Na običajen dan pa a, pajkive, majica in superge.

Bcasih sem nosila bombazne, a te se hitro raztegnejo in so mi prevelike. Zdaj obcasno oblecem 3/4 za kak outfit s tuniko, a zelo redko.

Meni se je prikazala Marija, ko so se spet pojavile trenirke, veliko bolj udobne in dolgotrajne so kot pajkice.

Pajkice bi morali z zakonom prepovedati.  Zgledajo ogabno in ceneno.

Ella181, 22.04.2025 ob 06:14

Pajkice bi morali z zakonom prepovedati.  Zgledajo ogabno in ceneno.

iam jih na sebi non stip. A vedno dolge ali kratke, nikoli 3/4 in nikoli pisanih ali v kombinaciji s tuniko, krili.

Če te mti, poglej stran.

So udobne in zakaj bi nosila nfkaj, kar me veže, tišči?

Pajkic niti čurim ne.

pajkice so samo in izkljucno za sportne aktivnosti ali pa za valanje po kavcu. V nobenih pajkicah, ce se ravno ne gre na kolo, zenska ne bi smela zapustiti hise. Kombinacija z obleko, lepo vas prosim. Za to so zabe, ne pa pajkice. Pa zelo, zelo redko kateri zenski pajkice res pasejo. Pa ne sedaj, saj imam obleko cez. Da vidim pa osebo v trenirki v trgovini ali restavraciji – fuj, kako ste se ljudje zanemarili. Nikoli trenirke ali pajkic, ce ravno niste po operaciji in rabite nekaj, kar ne stiska trebuha. Ampak tudi za to je boljsa obleka ali pa krilo. Ne vem, zenske se res vec ne znate normalno in lepo obleci

Ne glede na starost.

Anonimno911, 22.04.2025 ob 06:38

pajkice so samo in izkljucno za sportne aktivnosti ali pa za valanje po kavcu. V nobenih pajkicah, ce se ravno ne gre na kolo, zenska ne bi smela zapustiti hise. Kombinacija z obleko, lepo vas prosim. Za to so zabe, ne pa pajkice. Pa zelo, zelo redko kateri zenski pajkice res pasejo. Pa ne sedaj, saj imam obleko cez. Da vidim pa osebo v trenirki v trgovini ali restavraciji – fuj, kako ste se ljudje zanemarili. Nikoli trenirke ali pajkic, ce ravno niste po operaciji in rabite nekaj, kar ne stiska trebuha. Ampak tudi za to je boljsa obleka ali pa krilo. Ne vem, zenske se res vec ne znate normalno in lepo obleci

Ne glede na starost.

Ne oblqčim se tako, da dobro izgledam. Vsaj v večini primerov ne. Zakaj bi se? Zakaj bi mi bilo mar, kako izgledam v trgovini, v vrtnariji?

Pravkar sem naročila 3  dolge črne pajkice in 4 kratke.

Kratke v različnih barva, a enobarvne.

Obstajajo tudi bombažne;) In so prav dobre in prijetne za vsak dan. Vsaka nosti tisto kar ji paše;)

Je pa težko danes dobiti 100% bombažna oblačila. Ok, tisti 5% elastan je še ok. Plastika je povsod.

lelsi je največji krš, daj več pa bo imela kvalitetne.

ti že po naravi smrdiš, če v pajkicah švicaš

Se strinjam, ampak nekateri združimo več aktivnosti ali opravkov eno za drugim in se vmes ne vračamo domov. Če grem po teku še v trgovino po hrano, sem pač v športni opremi. Če grem po športni aktivnosti še v kavarno, sem zudi v športni opremi in se zato nič slabše ne počutim. Ker namreč sama zase vem, zakaj sem tisti trenutek tako oblečena.

Razumem tudi, zakaj so v trenirkah in športnih oblačilih mame po porodu. Tudi še mesece po porodu. Ko namreč izgubljaš težo in cm okrog trebuha, pride prav elastičen pas. Drugače bi rabila vsak mesec nove hlače, ki bi mi bile po enem mesecu prevelike in jih ne bi nikoli več oblekla…to so takrat res nepotrebni stroški.

Na enak način gledam tudi na tiste, ki so v procesu izgubljanja teže zaradi drugih razlogov. Cenim, da nekaj počno za svoje zdravje in se mi zdi, da to odtehta njihovo trenutno slabšo urejenost. Naj lepo vztrajajo pri svojih zastavljenih ciljih in si nato privoščijo lepo garderobo, ko bodo dosegli in zadržali svojo željeno težo.

Govorim seveda o trenirkah, da ne bo pomote. Pajkice, namenjene le temu, da lezejo v rit in mednožje, so čisto druga kategorija, o kateri raje ne bi…

Jaz nosim pajkice in Hoferja in LIdla iz bombaža, elastana za par evrov.

Ja, ampak, 22.04.2025 ob 12:50

Se strinjam, ampak nekateri združimo več aktivnosti ali opravkov eno za drugim in se vmes ne vračamo domov. Če grem po teku še v trgovino po hrano, sem pač v športni opremi. Če grem po športni aktivnosti še v kavarno, sem zudi v športni opremi in se zato nič slabše ne počutim. Ker namreč sama zase vem, zakaj sem tisti trenutek tako oblečena.

Razumem tudi, zakaj so v trenirkah in športnih oblačilih mame po porodu. Tudi še mesece po porodu. Ko namreč izgubljaš težo in cm okrog trebuha, pride prav elastičen pas. Drugače bi rabila vsak mesec nove hlače, ki bi mi bile po enem mesecu prevelike in jih ne bi nikoli več oblekla…to so takrat res nepotrebni stroški.

Na enak način gledam tudi na tiste, ki so v procesu izgubljanja teže zaradi drugih razlogov. Cenim, da nekaj počno za svoje zdravje in se mi zdi, da to odtehta njihovo trenutno slabšo urejenost. Naj lepo vztrajajo pri svojih zastavljenih ciljih in si nato privoščijo lepo garderobo, ko bodo dosegli in zadržali svojo željeno težo.

Govorim seveda o trenirkah, da ne bo pomote. Pajkice, namenjene le temu, da lezejo v rit in mednožje, so čisto druga kategorija, o kateri raje ne bi…

Na začetku mojega zapisa je izginil citat  Anonimno911.

New Report

Close