Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako zmanjšati obseg stegen?

kako zmanjšati obseg stegen?

Ne počni tega, ker boš grozna – preveč nabildane stegeneske mišice pri ženskah so grozne za videt – pa tudi obsega ne boš zmanjšala, to je tvoj namen, ker se ti vse lepi na hlačnice.

infra savna topi podkožno maščobo v globino do par cm -moraš pa bit noter vsaj 30 minut na eno rundo. Ne od začetka, postopoma, da dobiš kondicijo.

Tako sem jaz – odstranila še tisti odvečni špeh na stegnih in zadaj na hrbtu, kar se ni dalo shujšat z vadbo, sklatila dol 15kg drugače. Ker bi edinole drugače lahko samo še z liposukcijo. Ni šlo, vsepovsod drugje z vajami za moč in desko vaja v različnih izvedbah, na stegnih in na hrbtu pa je genetika pustila svoje. in sem uspela v pol leta infra savnanja cca 3x tedensko 3x po pol urce na obisk zmanjšat obseg stegen iz 68 cm na 55cm, na hrbtu še zadnje “klobasce” so zginile….. Sem se namazala še z dobro proticelulitno kremo po stegnih, preden sem šla noter.
Prehrana: nič alkohola, črtano dodajanje sladkorja in zelo omejeno tudi sol, nič kruha in pekovskih izdelkov, od mesa pa samo občasno kakšna goveja jetrca, piščanc nebaterijske reje brez kože, pa modre ribe. pa jasno urnik prehranjevanja sem popolnoma spremenila, prilagodila potrebam telesa, ne uram, ki so “uradne” za neke dnevne obroke, sploh pa se nisem držala pravila 5 obrokov na dan.
[/quote]

In ti si shujšala ravno zaradi savne? LOL! Dieta ti je naredila vse! Savna je pa malo pomagala.

Za avtorico: Tudi jaz imam genetsko močnejša stegna, pa sem sicer suhica. Sem mislila, da tako pač je in nikoli ne bom imela filmskih nog. Potem sem pa lani imela en zdravstveni poseg, zaradi katerega me je še malo pobralo in čudežno me je tudi po stegnih. Tako da ja, dieta, ki se ji reče manj žri, deluje.

Če omejiš prehrano in vadiš pol ure do eno uro na dan kot rekreativec, dobiš kvečjemu čvrsta stegna. Za mišičasta bi morala trenirati vsaj dvakrat na dan po dve uri. Enim vam pa res vsak izgovor prav pride, da vam ni treba dvigniti riti s kavča.

Če omejiš prehrano in vadiš pol ure do eno uro na dan kot rekreativec, dobiš kvečjemu čvrsta stegna. Za mišičasta bi morala trenirati vsaj dvakrat na dan po dve uri. Enim vam pa res vsak izgovor prav pride, da vam ni treba dvigniti riti s kavča.
[/quote]

Odvisno od vadbe in genov. Moje predispozicije so take, da z vadbo (lastna teža, uteži in kardio mix) 3x na teden po slabo uro moram zelo pazit, kakšne vaje delam, da se mi mišice ne napihnejo (sem že imela stegna, da me je trener klical Tina Maze:-/

Odvisno od vadbe in genov. Moje predispozicije so take, da z vadbo (lastna teža, uteži in kardio mix) 3x na teden po slabo uro moram zelo pazit, kakšne vaje delam, da se mi mišice ne napihnejo (sem že imela stegna, da me je trener klical Tina Maze:-/
[/quote]

Ja, ampak koliko od tega je bodyfat? Zelo zelo malo žensk je, ki imajo res navihtana stegna pa ko primeš ni mehko in zamaščeno. Pa čeprav ne zgleda.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

[/quote]

Tudi sam/a navajaš, da je treba omejit hrano. Brez tega dvomim, da bo kaj. Napačno domnevaš, da gre za izgovore 🙂

[/quote]

Takih ljudi je mogoče pet procentov. Tudi med moškimi, da smo si na jasnem. Tko da je nerelevantno in če bi avtorica sodila med teh par procentov, niti ne bi imela problema. Imam tudi jaz prijateljico, ki sploh ne sme cel teden niti na kolo, če hoče za vikend obleči krajše krilo. Ker dobi mišice ko fuzbaler.

Tudi sam/a navajaš, da je treba omejit hrano. Brez tega dvomim, da bo kaj. Napačno domnevaš, da gre za izgovore 🙂
[/quote]

Nič ne domnevam napačno. Takoj, ko začnete eni še sploh ne rekreativki, ki ne gre niti na daljši sprehod, plozat o tem, da bo zaradi par počepov dobila mišice in bo zato grda, je takoj jasno, v katerem grmu tiči zajec.
Zakaj pa misliš, da gredo razni preparati in “športna prehrana” tako v promet, če se je pa mogoče nabildat s pol ure vadbe na dan? Prst na čelo pa na kavč pa vrečko čipsa odpret pa razmišljat.

Nič ne domnevam napačno. Takoj, ko začnete eni še sploh ne rekreativki, ki ne gre niti na daljši sprehod, plozat o tem, da bo zaradi par počepov dobila mišice in bo zato grda, je takoj jasno, v katerem grmu tiči zajec.
Zakaj pa misliš, da gredo razni preparati in “športna prehrana” tako v promet, če se je pa mogoče nabildat s pol ure vadbe na dan? Prst na čelo pa na kavč pa vrečko čipsa odpret pa razmišljat.
[/quote]

Eh miško, jst grem zdej zmuvat mojo guzico, tko kot skor vsak dan 🙂
Sicer pa, naj avtorica naredi preizkus, pa poroča, bo najbolje.

Daj, zakaj zavajaš avtorico?! Kaj imaš od tega?!

Če bo hodia v hrib in doma delala počepe, bo imela stegna kot največji bodi bilder ali še večja!

Moja stegna so normalna, morda celo ozka, dolga, imam pač dolge mišice, a ko sem vztrajno hodila na Šmarno, časih tudi po 2x na dan, pa na fitnes in delala vaje za stegna in zadnjico, je bila moja zadnja plat večja kot jo imajo Kardašijanke, stegna pa napihnjena kot dva balona!

Jaz sem se spravila nazaj v normalo tako, da sem nehala hodit v hrib, avtorica bo pa morala delat kaj za raztezanje in stegovanje mišic, ne za napihovanje.

Če bo hodia v hrib in doma delala počepe, bo imela stegna kot največji bodi bilder ali še večja!

Moja stegna so normalna, morda celo ozka, dolga, imam pač dolge mišice, a ko sem vztrajno hodila na Šmarno, časih tudi po 2x na dan, pa na fitnes in delala vaje za stegna in zadnjico, je bila moja zadnja plat večja kot jo imajo Kardašijanke, stegna pa napihnjena kot dva balona!

Jaz sem se spravila nazaj v normalo tako, da sem nehala hodit v hrib, avtorica bo pa morala delat kaj za raztezanje in stegovanje mišic, ne za napihovanje.
[/quote]

Ja pa še kaj, preveč kg si imela, nikoli ne moreš kar tako od treh počepov pa pohodov na hribčke dobiti veliko rit. Razen, če si si direktno v žilo filala steroide.

[/quote]

Eni res niste čisto diht. Pa na Šmarni gori bi potem med rednimi obiskovalci morali biti sami šunkasti, a ni čudno, da vidiš v glavnem vitke ljudi, stare in mlade? Očitno tisti z ogromnimi stegni hodijo po nekih skritih poteh in se na vrhu sploh ne pojavijo.
Daj poglej kdaj kakega gorskega tekača (ta celo teče v hrib, ne samo hodi), pa mi najdi res pliz med njimi enega z ritjo kot kardašijanke.
Alpinisti bi potem morali biti sami arniji in silvestri, napihnjeni kot baloni.
Ampak res samo izgovore iščete, da lahko lenarite. Oh, če naredim 10 počepov ali grem na bližnji hrib, bom nagravžno mišičasta kot vrhunske smučarke, ki trenirajo po osem ur na dan in vijugajo pri 120 km na uro a veš.

Ja pa še kaj, preveč kg si imela, nikoli ne moreš kar tako od treh počepov pa pohodov na hribčke dobiti veliko rit. Razen, če si si direktno v žilo filala steroide.
[/quote]

Res kr neki. Od malo telovadbe si na lepem nagravžno mišičast. Res ne vem, zakaj potem fantje tolk švicajo po fitnesih, če pa mišice dobiš od dvigovanja piksne pira in ko six pack neseš po štengah v prvi štuk.

Res kr neki. Od malo telovadbe si na lepem nagravžno mišičast. Res ne vem, zakaj potem fantje tolk švicajo po fitnesih, če pa mišice dobiš od dvigovanja piksne pira in ko six pack neseš po štengah v prvi štuk.
[/quote]

;))))

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

[/quote]

63kg se mi za mojo višino (180cm) ne zdi preveč, zdaj imam 68-70kg in so mi vse hlače iz tistega časa konkretno prevelike, jih ne morem nosit.

Zdaj naredim 3 počepe in grem na kak hribček, tisto pred leti je bilo pa že na meji obsedenosti in ni bilo fajn.

Imam isto tezavo. Meni sedaj pri 45-ih pomagajo tretmaji v kozmeticnem salonu: kavitacija, lipolaser, kriolipoliza in vsakic limfna drenaza. Hodim pa kar redno, enkrat na teden, ce se da. Pa to niti ne stane prevec.

[/quote]

Še moški, ki konkretno švicajo po fitnesih ne dobijo od jajc pa testenin avtomatično 10 pack mišice, potem jih bo pa ena ženska instantno od tistih ritnih kilogramov, ko naredi 3 počepe. Pa kar neke primerjave z bodybilderji, hahaha, kolk stvari oni popapcajo, da so taki kot so.

Če hoče res lepo tonirano telo naj se spravi delat vaje za moč, bo dobila mišice, ki ji bodo kasneje avtomatično kurili maščobe, še več bo lahko pojedla, brez da bi se zredila.

63kg se mi za mojo višino (180cm) ne zdi preveč, zdaj imam 68-70kg in so mi vse hlače iz tistega časa konkretno prevelike, jih ne morem nosit.

Zdaj naredim 3 počepe in grem na kak hribček, tisto pred leti je bilo pa že na meji obsedenosti in ni bilo fajn.
[/quote]

Oprosti, morda če si zadela ekstro genetsko loterijo ala Maria de Lurdes Mutola, ampak ti od 3 počepov nisi imela rit pa noge kot bulldog iz fitnesa. Razen, če si še kaj drugega jedla zraven.

[img]http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Olympics+Day+8+Athletics+_n40y5M5_sFl.jpg[/img]

Pa še tukaj je šprinterka še vedno fit in ne bodybilder kot recimo:

[img]https://i.pinimg.com/originals/bc/3e/15/bc3e15b8b18ecfc0263e6a7f6fc1f55c.jpg[/img]

Ne rečt, da si bila taka?

Imam 180 cm, 70 kg…mere 96 prsa..pas 86..boki 109cm…ajd saj kile so ok, centi pa ajooj…stegno 79cm..se ukvarjam full s športom toda cm niso idealni..

Takih ljudi je mogoče pet procentov. Tudi med moškimi, da smo si na jasnem. Tko da je nerelevantno in če bi avtorica sodila med teh par procentov, niti ne bi imela problema. Imam tudi jaz prijateljico, ki sploh ne sme cel teden niti na kolo, če hoče za vikend obleči krajše krilo. Ker dobi mišice ko fuzbaler.
[/quote]

:))))))))))))))))))))))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ja, ampak koliko od tega je bodyfat? Zelo zelo malo žensk je, ki imajo res navihtana stegna pa ko primeš ni mehko in zamaščeno. Pa čeprav ne zgleda.
[/quote]

Jaz sem očitno med njimi. Noge in rit so močne in čvrste, delež mišične mase imam 30%, kar je za žensko nad 40 kar lep dosežek.

Hotela sem pa samo povedati, da ne gre posploševat in se mora človek poslušat in opazovat, kaj komu paše / ne paše / funkcionira / ne funkcionira. In da se je proti genetiki praktično nemogoče boriti.

Jaz sem očitno med njimi. Noge in rit so močne in čvrste, delež mišične mase imam 30%, kar je za žensko nad 40 kar lep dosežek.

Hotela sem pa samo povedati, da ne gre posploševat in se mora človek poslušat in opazovat, kaj komu paše / ne paše / funkcionira / ne funkcionira. In da se je proti genetiki praktično nemogoče boriti.
[/quote]

Ne rečem da ni možno, bi pa dejal, da pomaga kak winstrolček, nje. 😀

Ti si cela savna, savna nič maščobe ne topi, savna ti edino vodo “topi”, ki jo moraš pač potem nadomestit, ker drugač umreš.
[/quote]

daj si prebveri malo o onfra savni, pa potem klobascaj, no.

Ali je problem visoka telesna teža, ali samo stegna ?

To da ne dobiš primernih hlač je da so hlače narejene za povprečno žensko, ti imaš širša stegna.

Drobna stegna niso seksi.

Ne rečem da ni možno, bi pa dejal, da pomaga kak winstrolček, nje. 😀
[/quote]

Ti boš že vedel….

https://www.youtube.com/watch?v=zLBFQ_mFl2E

https://www.youtube.com/watch?v=1MAgNP3IBlY

https://www.youtube.com/watch?v=aCa8R9II8F0

Svetujem ti, da se obrneš na osebnega trenerja

New Report

Close