Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako zmanjšati obseg stegen?

kako zmanjšati obseg stegen?

Donovan Green ima krasne vaje, ki jih lahko izvajaš tudi v pisarni, doma, so vaje na stolu, lahko se naročiš na njih preko elektronske pošte in dobivaš od njega vse potreben informacije, lep dan

https://www.youtube.com/watch?v=7GDgKgsrEBo&list=PLzYneFlXNDiJ36JQSbqCVGC3nCBRVt0N5

Ženske travme…
Ponovno povem: moške oči drugače zaznavajo “pravilnost” oz. privlačnost ženskega telesa. Moški gledamo celoti in predvsem PROPORCE. Ne gledamo detajlov (strij, celulita, gub…). Torej, če imaš ozek pas, konkretno rit in močnejša stegna je to ok, tudi seksi. Problem je, če proporci niso ok, torej šlaufast trebuh brez bokov IN debela stegna.
CocaCola… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ženske travme…
Ponovno povem: moške oči drugače zaznavajo “pravilnost” oz. privlačnost ženskega telesa. Moški gledamo celoti in predvsem PROPORCE. Ne gledamo detajlov (strij, celulita, gub…). Torej, če imaš ozek pas, konkretno rit in močnejša stegna je to ok, tudi seksi. Problem je, če proporci niso ok, torej šlaufast trebuh brez bokov IN debela stegna.
CocaCola… 😉
[/quote]

Ne razumem zakaj se moški mučite z ženskami, če pač želi imeti manjša stegna je to njena želja, da zadovolji sebe in ne moškega.
V prvi vrsti se imamo ženske rade in smo vesele v svoji koži, vsaj jaz.
Žal mi je pa tistih, ki se resnično trudijo zaradi mnenja drugih, katera nimajo nobene vrednosti, samo, da tega ne vedo ali pa ne razumejo.

HVALA za predlagane videe, tega meni ni uspelo najti. Kar zdaj, čeprav sedim pred računalnikom, sem naredila vaje s tem, ki sedi na kavču. In ful čutim roke! 🙂
Res hvala, ostale bom preizkusila doma in upam, da mi bodo sedle.

Za tega, ki govori, kaj je moškim všeč: meni ni cilj, da bi bil všeč moškim, ampak da bi normalno kupila hlače v trgovini :)))))))))

Ne razumem zakaj se moški mučite z ženskami, če pač želi imeti manjša stegna je to njena želja, da zadovolji sebe in ne moškega.
V prvi vrsti se imamo ženske rade in smo vesele v svoji koži, vsaj jaz.
Žal mi je pa tistih, ki se resnično trudijo zaradi mnenja drugih, katera nimajo nobene vrednosti, samo, da tega ne vedo ali pa ne razumejo.
[/quote]

“Mučimo” se zato, ker odgovarjamo na temo.
Kdor noče odgovorov (morda neprijetnih?) naj ne odpira teme in sprašuje. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

“Mučimo” se zato, ker odgovarjamo na temo.
Kdor noče odgovorov (morda neprijetnih?) naj ne odpira teme in sprašuje. 😉
[/quote]

Sicer pa je verjetno to eno vaših najljubših opravil “mučenje” 🙂

Ti boš že vedel….
[/quote]

Bom ja….vidim, da sem zagrabil bika za roge. :)))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Bom ja….vidim, da sem zagrabil bika za roge. :)))
[/quote]

Do not overestimate yourself.

Malo več migati med seksom in boš kot rožica.

Do not overestimate yourself.
[/quote]

Ima čisto prav, kdo pa sicer ve, da ima 30% mišične mase kot nek zagrizen hardcore fitneser, skoraj 100% ziher na ‘soku’ :)))

Večkrat sem brala, kako se nam vsiljujejo trendi zato, da od tega živi dobršen del industrije, ki skozi nenehne zapovedi prodaja ženskam take ali drugačne usluge, preparate, tretmaje…

Dokler ne spoznaš nekoga, ki ti pove, da si mu všeč taka, kot si. Pripomore k temu, da (končno?) začneš videti na sebi tudi marsikaj lepega, ne le pomanjkljivosti.

Najlepše so videti tvoje srečne oči, ki jih srečaš v ogledalu.

LIPOSUKCIJA

A ste vidli na Facebooku kako se ena punca objavila?
https://www.facebook.com/groups/1058392107614336/permalink/2782655478521315/

v oprijeti obleki do in potem 😲😲😲😲😲
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/84952694_10222015788207754_4351196724371390464_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQlM4AAxTCHAZ_WXHkpfcttuxUSc4oa4V4q_k3bZoBOQekrKIZihOAT-fI46nROdC-o&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=6&oh=db12b5969fd05290437507bf81c4ba35&oe=5EC4A184[/img]

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/84860088_10222015786847720_6679940975948726272_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQlnyXn6o1AeDlLjR_AcLwdduaF_d0t93LEGM0oVUqk0ABJLaAdHW5Aj8oB51wnj9Mw&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_tp=7&oh=46b09eabc92c53fba8b2e45ec2dadcb5&oe=5EFF5774[/img]

link ne gre….
skupina na Facebooku “Mamice in moda – kje si to kupila?”
tko
Nisem pričakovala tak odziv na moj prvi post 🙈❤️
Nas pa je res veliko, ki potrebujemo žabe za oblikovanje postave 🤣.

Mi je par punc pisalo na zs, da ziher ne morejo žabe tako zategnit, da nimaš trebuha.
Ok, jaz ga res nimam tako veliko, ampak imam pa po drugem porodu mal šlaufka.. 😞 glih takega da se ne počutim ugodno v oprijetih oblekah in kiklah tako kot prej, pa sem jih reess rada nosila.

Evo, sem rekla da si bom prav malo javne sramote naredila in pokazala kakšna je razlika z žabami in brez. 🙈😬

Imam 70kg in 170cm ( še vedno upam da pridem nazaj na svojih 60-64kg pred porodom. Upam že 4 leta 🤣😂 jem in upam 🤣🤣) v glavnem, trenutno mi je lažje dat žabe gor kot shujšat.

Obleka – river island (online trgvina, imajo lepe stvari, samo če ni znižano je fuul drago za moj pojem).
Žabe za oblikovanje postave https://conte-shop.si/
Žametne škornje – s oliver ( prastari, kupila ko je mass imel prvič outlet v Lj).
Nakit – svarowski

Grem na 41. rojstni dan od prijateljice 😉, tak šopek sem ji kupila. Meni se zdi noro lep 😍🥰

New Report

Close