Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako zmorete gledat…..?

Kako zmorete gledat…..?

Kako zmorete gledat informativni program na popTv?

Je na RTV SLO 1 kaj drugačen? A ti resno komurkoli od msm verjameš? Itak blebetajo samo o tem, o čemer smejo in podobno kot v Covid časih, vsi poročajo isto in vabijo na klepet “strokovnjake” in “politične analitike”, ki so vsi istega mnenja.

Na teh dveh televizijah drugačnega mnenja ne bomo nikoli slišali. Če nas zanima,  ga moramo ga poiskat sami.

Odgovor na objavo uporabnika
RESNO vprašanje, 20.11.2024 ob 17:48

Kako zmorete gledat informativni program na popTv?

NE ZMOREM?! 😵‍💫🥴🥸

Te kdo sili? Imaš vsaj 200 drugih programov. Če ti nič ni všeč, odpovej tv in glej samo kar želiš.

prvič sva se z možem abonirala na spremljanje dnevnika v času kovida, da bi zvedeli ali imata otroka pouk online ali v živo. Potem, ko je šlo v normalo smo to opustili. Že dnevne novice preleteti je downer. Se pa bojim, da se zna zgoditi, da bomo spet morali vsi za ekrane..dokler bo signal, elektrika..potem pa ne vem kako bomo obveščani. Počasi delamo zaloge vode, ribjih konzerv, baterij ipd. Jeba

Včasih gledam POP, včasih pa RTV Odmeve. Če je na POPu Slak, takoj preklopim. Trpim ob njegovem poskakoval in polaganju besed v usta sogovornika. In čudi me, da mu nihče ne svetuje, naj že neha uporabljati “povejte mi…” Reče se “povejte nam”, ker to ni njegova tv, ampak prispevek gledamo mnogi gledalci.

Enako storim, ko je na tvslo Rosvita. Njene vlade sem se prenajedla v preteklem obdobju. Mi je pa Bergant super voditelj.

kako naj gledam informativni program, ki mi ob vseh svetovnih dogodkih in problemih kot najbolj udarne novice daje kaj je kdo od naših športnikov jedel za zajtrk in ali se je trdo ali mehko usral? Pa en in isti dogodek vlečejo čez cel teden. Sploh športne, o sicer naših športnikih, ki pa igrajo ali tekmujejo za tuje klube in sponzorje.

ne gledam, 21.11.2024 ob 10:51

prvič sva se z možem abonirala na spremljanje dnevnika v času kovida, da bi zvedeli ali imata otroka pouk online ali v živo. Potem, ko je šlo v normalo smo to opustili. Že dnevne novice preleteti je downer. Se pa bojim, da se zna zgoditi, da bomo spet morali vsi za ekrane..dokler bo signal, elektrika..potem pa ne vem kako bomo obveščani. Počasi delamo zaloge vode, ribjih konzerv, baterij ipd. Jeba

Samo zabita čreda svoj čas zapravlja pred ekrani.

Se strinjam, da je POP dnevnik prakticno negledljiv.
Se pa, obcasno, nasmejim Darji Zgonc. Namrec, sprasujem se ali ima ona stol z naslonjalom?
Velikokrat se tako ziba nazaj, le cakam, kdaj se bo zvrnila na hrbet.

Ne prenesem Kerčmarove Petre, ko zateguje žnablo.

nervozen Slak, 21.11.2024 ob 10:58

Včasih gledam POP, včasih pa RTV Odmeve. Če je na POPu Slak, takoj preklopim. Trpim ob njegovem poskakoval in polaganju besed v usta sogovornika. In čudi me, da mu nihče ne svetuje, naj že neha uporabljati “povejte mi…” Reče se “povejte nam”, ker to ni njegova tv, ampak prispevek gledamo mnogi gledalci.

Enako storim, ko je na tvslo Rosvita. Njene vlade sem se prenajedla v preteklem obdobju. Mi je pa Bergant super voditelj.

a taisti Bergant, ki se je skoraj zjokal ob zmagi Trumpa, oziroma porazu Kamale??

Delno in občasno pogledam vse te zadeve – s preskakovanjem vseh neumnosti in nepomembnosti… briga me, kakšne barve torbice je imela kakšna znana babnica… 10-15 min pa ni prehudo. Ko na hitro preletiš povzetke več virov, približno vidiš kaj se dogaja. Zadošča.

New Report

Close