Najdi forum

Kako????

Pozdrav!

Mogoče se vam bo moje vprašenje zdelo neumno, ampak vseemno prosim za vašo pomoč.
S čim perete vašo perilo oz. v kakšni kombinaciji,da vam lepo diši?
Jaz sem poskusila že vse Ariele, Persile, Ave, Dashe, ……vse mehčalce pa nič.
Prosim svetujte mi neko kombinacijo, saj me moti čuden vonj perila.

Hvala

Jaz dam Persil in mehčalec Silan zelen. Meni diši zelo lepo.

Jaz uporabljam Ariel in mehčalec Lenor (rumen – summer) in mi je O.K.

Perilo ne diši, če pustim mokrega predolgo (recimo v pralnem stroju), celo pridobi čuden vonj ali pa tudi če ga sušiš predolgo.
LP

Jaz tudi perem samo z Arielom in Lenorjem, že leta. Perilo mi vedno diši. Nisi pa napisala ali uporabljaš za pisano perilo tudi zrnast prašek ali tekočega. jaz tekočega in je super. Veš perilo lahko ima čudenj vonj. če je praška preveč in ga stroj enostavno ne more splahnit.

Tekoči Persil in roza Silan (imela sem tudi modrega, pa ima zame preveč agresiven vonj). Perilo moraš takoj vzet iz stroja in ga obesti (ali dat v sušilca). Meni potem vedno zelo lepo diši.

Vidim, da nas veliko uporablja kombinacijo Ariela in Lenorja. Tudi sama to prakticiram že par let, pa perilo vedno lepo diši.

JAZ UPORABLJAM ARIEL IN ZELENI QUANTO. PERILO PA ČIMPREJ NA SUŠ. NAJBOLJŠE ZUNAJ.

JAZ UPORABLJAM ARIEL IN ZELENI QUANTO. PERILO PA ČIMPREJ NA SUŠ. NAJBOLJŠE ZUNAJ.

ja res je da perila ne smeš dolgo pustiti v pralnem stroju, čimprej v sušilca..sploh če sušiš perilo v sušilcu zelo obdrži vonj..saj meni se zde, pa še veliko bolj mehko je…če pa želiš, da imajo dišeč vonj tudi obleke, ki so dolgo v omari in jih ne oblečeš pogosto, si pa nabavi dišeče vreke od silana (kr hitro izgubijo vonj) ali pa veliko bolje razne dišeče kroglice, ki jih dobiš v raznih natura shopih…super!

Tudi jaz uporabljam Ariel-tekoči in Silan ali pa Quanto različnih vonjev saj, če uporabljam vedno istega se ga naveličam.Cunje pa takoj obesit, saj drugače smrdijo po vlagi.

New Report

Close